انتخاب رشته ارشد شیمی**فور *فوتی**

gasedakk

عضو جدید
سلام
امسال ارشد داده بودم رتبه هام بد نشده .اگه شما جای من بودین گرایشها رو(طبق بازار کار) چجوری الویت بندی میکردین (خیلی خیلی عجله دارم)

گرایشها//الی-تجزیه-کاربردی-نانو-پلیمر-شیمی فیزیک-معدنی-فیتوشیمی
مرررررررررررررررررررررررر ررررس

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظر من: پلیمر،فتوشیمی،نانو،کاربردی،تجزیه،آلی،شیمی فیزیک،تجزیه
البته خیلی از استادا میگن که کاربردی رشته ی خیلی خوبیه و بازار کار فوق العاده ای داره و در واقع نانو شیمی رشته ی نوینی هست و کمی حوصله به خرج بدین با نانو می تونید به بازار کار معرکه ای برسید.
اگه رتبه هاتون رو می گفتید میشد بهتر گفت...

حالا من یه سوال داشتم اگه انتخاب اول و دوم به یک میزان شانس قبولی دارن یا عین دانشگاه آزاد دوره لیسانس وقتی از انتخاب اول رد میشه و میاد سراغ انتخاب دوم شانس قبولی کمتر میشه و در واقع یه امتیاز منفی داره!؟؟

gasedakk

عضو جدید
نظر من: پلیمر،فتوشیمی،نانو،کاربردی،تجزیه،آلی،شیمی فیزیک،تجزیه
البته خیلی از استادا میگن که کاربردی رشته ی خیلی خوبیه و بازار کار فوق العاده ای داره و در واقع نانو شیمی رشته ی نوینی هست و کمی حوصله به خرج بدین با نانو می تونید به بازار کار معرکه ای برسید.
اگه رتبه هاتون رو می گفتید میشد بهتر گفت...

حالا من یه سوال داشتم اگه انتخاب اول و دوم به یک میزان شانس قبولی دارن یا عین دانشگاه آزاد دوره لیسانس وقتی از انتخاب اول رد میشه و میاد سراغ انتخاب دوم شانس قبولی کمتر میشه و در واقع یه امتیاز منفی داره!؟؟

تا اونجاییکه من می دونم هیچوقت امتیاز منفی نداره وشانس وقتی انتخابا میان پایین کم نمی شه

بالا