
• نسبت به همه میوهها در سراسر جهان، میزان مصرف انبه تازه از سایر میوهها بیشتر است.• این میوه متعلق به 4000 سال پیش بوده است.• این میوه با گیاهان دیگری مثل پسته و بادامهندی همخانواده است.• این میوه که بیشتر در هند رشد کرده و مصرف میشود، به "سافدا" (safeda) معروف است.• انبه 1000 نوع مختلف دارد.انبه میوه خوش طعم وشیرینی است که محل رشد آن مناطق گمسیر است. میزان بالای ویتامین C و A در انبه به اضافه انواع مختلف کاروتنوئیدها سیستم ایمنی بدن شما را سالم و قوی نگه خواهد داشت.ارزش غذایی
یک فنجان (حدود 225 گرم) انبه حاوی مواد زیر است:
• 105 کالری
• 76 درصد ویتامین C (آنتیاکسیدان و تقویتکننده سیستم ایمنی)
• 25 درصد ویتامین A (آنتیاکسیدان و تقویتکننده بینایی)
• 11 درصد ویتامین B6 به اضافه سایر ویتامینهای B (کمک به عملکرد مغز وپیشگیری از بیماریهای قلبی)
• 9 درصد فیبر سالم پروبیوتیک
• 9 درصد مس (مس یک کوفاکتور برای آنزیمهای مهم جهت گلبولهای قرمز خون میباشد)
• 7 درصد پتاسیم (برای متوازن کردن مصرف بالای سدیم)
• 4 درصد منیزیم
خانم هایی که به طور مرتب از انبه دررژیم غذایی خود استفاده می کنند می توانند در برابر صدمات ناشی از رادیکال های آزاد مقاوم تر شده و خطر ابتلا
به سرطان سینه را در آن ها کاهش دهد.
فواید انبه برا سلامتی
1. پیشگیری از سرطان 2. کاهش کلسترول
3. پاکسازی پوست: جوشها را از بین میبرد. 4. سلامت چشم
5. قلیایی کردن کل بدن 6. کمک به دیابتیها
7. افزایش قوای پوست 8. تقویت گوارش
9. کمک به دفع گرما 10. تقویت سیستم ایمنی بدن
11:برای افزایش قوای جسمی مخصوصا برای نوجوانان و کودکان
12:برای بیماران مبتلا به آسم
احتیاطات
• اگر به پلاستیک خام حساسیت داشته باشید، این احتمال وجود دارد که به انبه و بهویژه انبه کال هم حساسیت بدهید. این واکنش به خاطر وجود
اسیدآناکاردیک است.
• پوست و عصاره انبه حاوی اوروشیول است، مادهشیمیایی موجود در پیچک سمی امریکایی و سماق سمی که میتواند در برخی افراد ایجاد حساسیت کند.
• برخی دلالان و فروشندگان برای رسیده کردن انبه از کاربید کلسیم استفاده میکنند که ممکن است مشکلات جدی برای سلامتی ایجاد کند، به همین
دلیل بهتر است از انبه ارگانیک استفاده کنید. اگر انبه خریداری شده شما ارگانیک نیست، قبل از مصرف خیلی خوب آن را بشویید یا یک شب در آب خیس میکنند.