alireza 90
عضو جدید
الیس الصبح بقریب
آقا می فرمایند :
ما به زمان ظهور امام زمان ارواحنافداه، اين محبوب حقيقى انسانها نزديك شدهايم...
اولین جرقه موج ظهور در هفته بسیج مصادف با نیمه شعبان ۷۸ در جمع جوانان بسیجی (نام تجمع منتظران ظهور) توسط نائب امام زمان(عج)
بیان این جمله از آن جهت مهم است که در جو آن سالها بشارت ظهور به صورت عمومی وجود ندارد . بیان این موضوع در بین خواص پذیرش نداشته و با اعتراض همراه است. در حالی که بسیاری از بزرگان و عرفا نزدیک بودن ظهور را قبول دارند ولی بطور رسمی از بیان آن پرهیز می کنند.
نائب امام زمان(عج) این راه نورانی را می گشاید و بعد از بیانات آقا ، این گونه بشارتها در جامعه به تدریج شدت می گیرد تا جایی که حتی از صدا و سیما نیز سخنرانان مطرح به صراحت این حقیقت را بیان می دارند ، شاید برخی از عزیزان یادشان باشد جمله معروف استاد پناهیان را که از شبکه 1 در مراسم دعای ندبه پخش می شد :
« رفقا به خدا قسم صدای قدمهای مهدی فاطمه(عج) می آید »
(استاد پناهیان در تبعیت از نائب امام زمان(عج) در شبکه سراسری(سخنرانی دعای ندبه ، صبح جمعه ها) بی محابا از نزدیک بودن ظهور می گوید!)
مقام معظم رهبری(مدظله) که این موج نورانی را ایجاد کرده است خود نیز قدم به قدم آن را پیش می برد آقا در سال 79 در جمع فرماندهان سپاه در جملاتی از عقب نشینی قدم به قدم جبهه باطل و نزدیک بودن پیروزی خبر می دهد :
جبهه باطل در حال شکست و عقب نشینی است. پیشروی تدریجی جبهه حق نسبت به گذشته بسیار قابل توجه است و سرانجام با ظهور امام زمان(عج) ، غلبه حق به صورت مطلق تحقق خواهد یافت . 5 آذر 1379
بشارتهای آقا بیشتر برای خواص است و آنها نیز این بشارت را در جامعه منتشر می کنند ، شهرهای تهران و قم و اصفهان تا اندازه ای از این بشارت متاثرند ، در اصفهان آیت الله ناصری در سخنرانی هایشان گاه و بیگاه بشارت نزدیک بودن ظهور را می دهند و در قم نیز استاد پناهیان و برخی سخنرانان دیگر.
(آیت الله ناصری در جمع جوانان اصفهان : عزیزان من! خدا می داند که ظهور نزدیک است)
در تهران نیز این موج به نحو دیگری در جریان است ، نشریه ای بنام « رایحه ظهور» در تیراژ چند هزار نسخه توسط بسیج دانشجویی کوی دانشگاه تهران در نماز جمعه قم و تهران و برخی هیئات مذهبی توزیع می گردد و نزدیک بودن ظهور را بشارت می دهد.
در همین سالهاست که اسوه اسطوره ای زهد و عرفان آیت الله العظمی بهجت جمله معروف خویش را ، بیان می فرمایند :
تا حالا به جوانان می گفتید که منتظر باشید که ظهور را خواهید دید ، اینک (ظهور آنقدر نزدیک است که) به پیرمردها هم بشارت دهید که ظهور را خواهید دید.
(مژده صریح آیت الله بهجت و مقام بلند عرفانی او ، قدرت هرگونه انکار را از مخالفین نزدیک بودن ظهور می گیرد اولین بار در سال 80 این نقل قول را از استاد پناهیان در دانشگاه علوم پزشکی تهران شنیدم ، البته این فرمایش آیت الله بهجت اکثریت افراد مسن را شامل می شود و دلالت بر این ندارد که همه افراد مسن این واقعه مبارک را درک خواهند کرد)
علاوه بر این بیانات ، بسیاری از بزرگان در جمع های خصوصی نیز این بشارت ها را به شاگردان خود می دهند و بنا بر مصالحی آن را عمومی نمی کنند.
ولی امر مسلمین بار دیگر در پیام حج خود در سال 80 این حقیقت را مورد اشاره قرار می دهد و خواستار آماده شدن جوانان توسط خواص جامعه می گردد :
علماء و روشنفکران و سیاستمدارن دنیای اسلام درس وحدت و استقامت و معرفت را برای ملتهای خود تکرار کنند و جوانان بالنده این نسل را برای رویارویی با حوادث بزرگ و به دوش گرفتن بار امانتی سنگین و شالوده ریزی امت متحد و یکپارچه اسلام آماده سازند.
اما افسوس که این فرمایشات گهربار آقا در کوران بازیهای سیاسی گم می شود و دولت اصلاحات که باید بعنوان موتور محرکه انقلاب باشد ، با شیفتگی تمام به سمت غربی شدن می تازد و تنها مفاهیمی که با آن انس ندارد همین مفاهیم انتظار و ظهور است.
این سالها مصادف است با آغاز به کار رئیس جمهور جنگ طلب آمریکا و حوادث 11 سپتامبر و آغاز لشگرکشی استکبار به جهان اسلام و این بر حساسیت موضوع می افزاید.
(بسیاری از بزرگان بر این باورند که لشگرکشی غرب به خاورمیانه که به تحریک سران صهیونیست و به بهانه سناریوی ۱۱ سپامبر صورت گرفت ، هرچند در ظاهر اهدافی چون مبارزه با تروریسم یا حتی منافع مادی و تسلط بر خاورمیانه را نشان می داد ولی در اصل مهم ترین هدف ، جلوگیری از شکل گیری انقلاب بزرگ شیعیان در خاورمیانه بود.)
آیا استکبار و شیاطین نیز نزدیک بودن ظهور را دریافته بودند؟! آیا لشگرکشی آنها برای جلوگیری از ظهور بود؟ آیا این وقایع و البته انفعال کشورهای اسلامی و حتی بخش مهم از بدنه نظام اسلامی در مقابل استکبار در تاخیر ظهور نقش داشت؟
سال 80 در حالی پایان می پذیرد که بسیاری از منتظران امام زمان(عج) با بهت و حیرت و البته شادی و نشاط سال 81 را آغاز می کنند ، سالی که بفرموده احادیث ، سحر 23 رمضان در روز جمعه قرار دارد ، و عاشورا نیز در جمعه( همان مشخصاتی که برای ایام
ظهور نقل شده است).
و همین برای بالاتر رفتن تب انتظار ظهور در جامعه کفایت می کرد اما ....
حوادث دردناکی در منطقه با جنگ افروزی آمریکا و کشورهای غربی یکی پس از دیگری رخ می دهد و البته دولت اصلاحات نیز در مقابل تهاجم استکبار انفعال خود را آشکار می سازد و این انفعال حتی در صدا وسیما و نمازجمعه پایتخت نیز خود را نشان می دهد.
و آشکار می گردد که هرچند کثرت ظلم و فسق و فجور در جهان وجود دارد اما یاران حق به آن درجه از استحکام و صلابت و استواری نرسیده اند که در مقابل شیطان و وحشتش استواری نشان دهند.
در حالی که بسیاری از مردم در انتظار ظهور در سال 81 هستند ، مقام معظم رهبری(مدظله) در جمع بزرگان و برجستگان مهدویت از به جود آمدن تاخیر در ظهور خبر می دهند و غیر مستقیم از آنها می خواهد که جامعه و مخصوصا جوانان را از این مسئله مطلع سازند.
( قبل از فرارسیدن موعد ظهور در موج اول،مقام معظم رهبری(مدظله) از طریق بزرگان از وقوع تاخیر در ظهور خبر می دهند تا از به وجود آمدن یاس و سرخوردگی جلوگیری نمایند.)
آیت الله ناصری در جمع جوانان اصفهان 15/5/81 ( چند ماه قبل از عاشورا) :
این تذكر را هم عرض بكنم؛ اوضاع خيلي خوبي نيست برادر من. من ميدانم مكرر از بعضي از بزرگان نقل شده است. خودم چيزي ندارم لكن شنيدهام بزرگان فرمودهاند: «فرج حضرت خيلي نزديك است» و همين طور هم هست. الان خيلي از اشخاص از غربال در ميروند و ميافتند پايين و فسادشان ظاهر ميشود و از خط ولايتيها خارج ميشوند. حواستان جمع باشد كه مبادا از غربال خارج شويد، مقام رهبري هم ـ كه خدا انشاءالله حفظشان كند ـ مدتي قبل داستان مفصلي فرمودند كه ما حصلش را عرض ميكنم كه: «فرج خيلي نزديك بود لكن بَداء حاصل شد.»
البته در قم موضوع تاخیر به این صراحت گفته نمی شود و شور و شوق ظهور تا شب 23 رمضان ادامه می یابد.
انتشار نشریه « رایحه ظهور » متوقف می شود ، موج ظهور در سال 81 فروکش می کند و جامعه می رود تا اساسی ترین نقصی که باعث تاخیر در ظهور شد جبران کند و آن چیزی نبود جز آماده نبوده یاران حق!
نائب امام زمان(عج) که به خوبی از تمام جریانات اطلاع دارد ، پس از این تاخیر در ظهور ، در اولین دیدار مردمی خود با جوانان عاشورایی قم ( که کا نون اصلی انتظار ظهور بودند )آنها را دلداری می دهد و از افتادن در دام یاس و ناامیدی برحذر می دارد :
ما دو دشمن داريم: دشمنِ اوّل در درون خود ماست. شايد اين دشمن دروني از دشمن بيروني خطرناکتر هم هست. آلوده شدن به شهوات، حرصِ به دنيا، دلبسته شدن به منافع فردي، مرعوب دشمنان بيروني شدن، مأيوس شدن از وعده الهي و تحقّق آرمانهاي الهي، دشمنان دروني ما هستند.
همه جانبه نگری ، دقت و ریزبینی ، اشراف کامل و هدایت درست موج ظهور توسط نائب امام زمان(عج) براستی که قابل تحسین و اعجاب است.
واقعا ما نباید با داشتن دولتی مانند دولت خاتمی که با حرص و ولع و سرعت جامعه را به سمت تمدن غرب می برد ، انتظار ظهور می داشتیم.
علت فروکش کردن این موج یا تاخیر در ظهور در سال ۸۱ چه بود؟
هجوم همه جانبه استکبار به کشورهای اسلامی ؟!
مهیا نبودن شیعیان و منتظران امام زمان(عج)؟!
یا فراهم نبودن شرایط و مقدمات ظهور؟!
و شاید مجموعه ای از هر سه مورد که باعث شد در نهایت این واقعه مبارک چند سالی محدود به تاخیر افتد!
البته دیری نپائید که آنکه باید می آمد ، آمد ، مردی در قد و قواره یک منجی ، در اسفند 81 اولین پیروزی یاران انقلاب و منتظران امام زمان(عج) بر شیفتگان غرب(در انتخابات دور دوم شوراها) رقم خورد و فصل پیروزیها آغاز گردید.
دکتر احمدی نژاد که اصلی ترین فرد این جریان بود با وجود مقاومت غیرقانونی مسئولان وقت ، سرانجام مسئولیت خدمت رسانی به پایتخت را بر عهده گرفت تا رایحه خوش خدمت را به مشام توده های مردمی برساند ، بدرخشد و دلربایی کند و زمینه را برای فتوحات بعدی آماده سازد ، و بعد از مدتی زحمات طاقت فرسا ، در مبارزه ای سخت با توکل بر خدا در سال 84 با متحد کردن مستضعفین و متدینین بر اسلام آمریکایی غلبه کرد تا با برداشتن موانع فقر و فساد و تبعیض و دمیدن روح تازه در کالبد انقلاب ، زمینه را برای توجه عموم مردم به مهدویت و ظهور و برداشتن گام آخر فراهم نماید.
توجه ویژه به مهدویت و ظهور در صحبتها و مواضع احمدی نژاد بسیار قابل توجه بود و این روند ادامه داشت تا موج بشارت ظهور در سال 87 برخواست .
(موج ظهور ۸۱ گرچه فروکش کرد ، اما همزمان موج قدرتمند کنار زدن اسلام آمریکایی از ارکان نظام اسلامی(بعنوان یکی از اصلی ترین موانع تاخیر در ظهور) و جایگزین شدن اسلام انقلابی یا اسلام مهدوی به پرچمداری منادی عدالت و مهدویت ، احمدی قهرمان به پا خواست)