!austenite
کاربر حرفه ای
حس روزای تکراری
دوباره شب شد
دوباره صبح میشه
دوباره شب شد
دوباره صبح میشه
آره، این ترسناکه.حس روزای تکراری
دوباره شب شد
دوباره صبح میشه
سلام اگه هنوز بهتر نشدین روتارین بخورین،در طول سال چون زیاد سر کلاس صحبت می کنم خیلی وقتها صدام می گیره روتارین به دادم میرسه!حس بی صدایی، صدایی از گلوم در نمیاد![]()
بهتر شدم عزیزمسلام اگه هنوز بهتر نشدین روتارین بخورین،در طول سال چون زیاد سر کلاس صحبت می کنم خیلی وقتها صدام می گیره روتارین به دادم میرسه!
مشکل کمر و گردن دارم خونه تکونی هم مزید بر علت شدچرا؟ بخاطر خونه تکونی؟
.
حس خستگی
چرا؟ تو که ماشالله همیشه خوش انرژی بودی؟خداروشکر عزیزم❤
حس ناراحتی و بغض
حمله ای که اتفاق افتاده و هموطنام شهید شدن خیلی ناراحتم کرده لعنت به یهود !چرا؟ تو که ماشالله همیشه خوش انرژی بودی؟
.
خوبم خداروشکر
من این روزها پسرم رو که نگاه میکنم، هزار جور نگرانی میاد توی ذهنم، پسر من و بچه های مثل پسرم چه گناهی دارن؟شاید الان حس پدرو مادرمو درک میکنم هشت سال جنگ چه دلواپسی هایی داشتن
متاسفانه بچه هام بزرگسال هستن و خودشون پیگیر همه مسایل . اضطراب و وحشت تو چشمهاشون میبینم اما کاری ازم برنمیادمن این روزها پسرم رو که نگاه میکنم، هزار جور نگرانی میاد توی ذهنم، پسر من و بچه های مثل پسرم چه گناهی دارن؟
ما این چند روز اصلا نزاشتیم پسرم متوجه بشه، بیشتر از خبرهای آنلاین پیگیر هستیم، اگه تلویزیون هم بزنیم شبکهی مربوط به خبرهای جنگ، با صدای بسته شده نگاه میکنیم به خبرها. خودمون هم با صدای آروم در موردش صحبت میکنیم.
بچهها گناهی ندارن که در معرض اینجور خبرها قرار بگیرن
پر از حس تنفرم از باعث و بانیهای همهی این اتفاقات.
چقدر عجیب که این باشگاه صحبت در مورد یک جنگ واقعی توی کشورمون رو هم داره به خودش میبینه.متاسفانه بچه هام بزرگسال هستن و خودشون پیگیر همه مسایل . اضطراب و وحشت تو چشمهاشون میبینم اما کاری ازم برنمیاد![]()
طرفهای خونهی شما رو نزدن؟حالم گرفته، کلا حوصله اصلا ندارم
دلشوره گرفتم
ایکاش هنوز سهشنبهی هفته ی قبل بود و تو اینو نوشته بودی و من گله نمیکردم از این تکرار مکرراتحس روزای تکراری
دوباره شب شد
دوباره صبح میشه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 1410 | |
![]() |
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 2271 | |
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 231 | |
![]() |
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 258 | |
![]() |