قرارمون شب 5شنبه هاست!!!من که دوشنبه میشینم ...
رضا امشب!!!1
صبر کنین جان من!!!!پس یعنی الان از ایشون بپرسیم؟
من که دوشنبه میشینم ...من نفهمیدم بالاخره الان یا دوشنبه؟
رضا سال آخره دوستمآقا رضا چه مقطعی و چه ترمی هستن؟
سلام بچه هاآقا رضا چه مقطعی و چه ترمی هستن؟
نگفته بودی 5شنبه شب هاست؟قرارمون شب 5شنبه هاست!!!
بذار یه هفته فرصت بدیم برای پرسیدن از نفرات! البته اگر بچه ها اومدن یا نیومدن اونوقت تصمیم میگیریم چند روزه باشه
ولی من هنوزم میگم یه هفته
احتمالاسلام بچه ها
امشب آقا رضا رو صندلیه؟![]()
آدرس تایپیک هارو توی امضات لینک کن...احتمالا
خب
به نفرات حاضر که به 3 نفر هم رسیدن و من هم تاپیک رو زدم
رضا هم امیدوارم الان بیاد!![]()
برناممون این باشه که هر 4شنبه شب یک نفر بشینه رو صندلینگفته بودی 5شنبه شب هاست؟
باید یه سری قوانین پیش فرض بذاریم....
چند روزه؟ ز کی شروع بشه تا کی؟
نوبتی یا قرعه کشی؟
..
...
.....
در ضمنبرناممون این باشه که هر 4شنبه شب یک نفر بشینه رو صندلی
و بچه ها تا 4شنبه شب آینده که نفر بعدی بشینه فرصت داشته باشن با خیال راحت و فرصت زیاد و بدون عجله سؤالهاشون رو بپرسن
حالا یهو مثلا ممکنه دم دمای امتحانات یا هروقت دیگه ای یکی 2 هفته کسی نشینه اصلا رو صندلی
چشمآدرس تایپیک هارو توی امضات لینک کن...
رضا جان در کل دمت گرمسلام به همه عزیزیان. من بیشتر شب کارم. الان هم از محل کارم بالا اومدم. شرمنده دیگه. اول از همه یه کف مرتب واسه پرژن (کوروش) (رییس تالار پلیمر) بزنین بعد برای خودتون. کوروش جان دیدی کار آسونی نبود. موهات سفید شد ها تا بچه ها رو جمع کردی!
من که گفتم نظر بچه ها مهمه. حالا هم تالار رو معرفی کننین چشم! هر چی شما بگید با نهایت صداقت جواب میدم. ولی اول کوروش. چون اون زحمت کشیده و خودش هم نفر اول.
(رییس تالار پلیمر)
پس سوال ها رو جواب بدهسلام به همه عزیزیان. من بیشتر شب کارم. الان هم از محل کارم بالا اومدم. شرمنده دیگه. اول از همه یه کف مرتب واسه پرژن (کوروش) (رییس تالار پلیمر) بزنین بعد برای خودتون. کوروش جان دیدی کار آسونی نبود. موهات سفید شد ها تا بچه ها رو جمع کردی!
من که گفتم نظر بچه ها مهمه. حالا هم تالار رو معرفی کننین چشم! هر چی شما بگید با نهایت صداقت جواب میدم. ولی اول کوروش. چون اون زحمت کشیده و خودش هم نفر اول.
چه شوری افتاده بین بچه ها برای نشستنت رضا!!!!رضا.... رضا امشب دلم هوای تورو کرده ... امشب صندلی ماله خودته هفته دیگه ماله من گفته باشماااااااااا
چی شد؟چشم
امشب میذارم
بذار برنامه ها کامل شه![]()
اقایون ، خانم ها!!!!چشم. بزار تاپیکو پیدا کنم.
رضا نفر اول صندلی داغمون شدچی شد؟
چشم. چشم. ولی کوروش یادت باشه. همین الان یه سری رو جواب میدم.
آبشو گرفتن چلو شدچی شد؟
رضا جون چند سالته؟آبشو گرفتن چلو شد![]()
مسافر جونم سؤالتو بیا تو *صندلی داغ پلیمری* ورود برای عموم آزاد است!!! بپرسرضا جون چند سالته؟![]()
من آماده ام روي صندلي داغ بشينمسلام دوستان خوب من
قول و قراری گذاشتیم تا با هم و در کنار هم ، برای آشنایی بیشتر با یکدیگر صندلی داغی برگزار کنیم
و این تاپیک برای اعلام امادگی شما جهت حضور در اون تاپیک باز شده
پس از این که برای شما دعوتنامه فرستاده شد و یا اینجا متن اون رو مطالعه کردین ممنون میشیم بیاین و در این تاپیک امادگی خودتون رو ابراز کنین
به امید این که جو خوب و دوستانه ای رو در کنار هم داشته باشیم دوستان خوب من
کم کم برای تمامی شما پیام دعوت به حضور در این تاپیک فرستاده میشه
البته پیام هم الان در همین تاپیک قرار میگیره و امیدوارم شما همگی در این تاپیک حضور داشته باشین
البته فقط قصد دور هم بودنه و اگر تمایلی به نشستن روی صندلی هم نداشتین ممنون میشیم حضور داشته باشین
تا یک هفته اعلام امادگی ادامه خواهد داشت و پس از اون میریم سر اصل مطلب
واقعا دوستون داریم
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | زمان اعلام نتایج ارشد | مهندسی پلیمر | 1 | |
![]() |
*صندلی داغ پلیمری* ورود برای عموم آزاد است!!! | مهندسی پلیمر | 187 |