اعتقادات چه اهميتي دارند ؟

harry potter

عضو جدید
با سلام به همه ي دانشجويان و مهندسان عزيز.

قبل از هر چيز ايام سوگواري امام حسين رو به همه ي عزاداران تسليت مي گم . هدف من از ايجاد اين تاپيك بحث در مورده اهميت اعتقاداته . دوست دارم نظره دوستان رو در اين مورد بدونم كه چه اهميتي داره كه ما چه اعتقاداتي داشته باشيم ؟ مهم اينه كه ما اعمال خوب انجام بديم . مگه نميشه كسي غير مسلمون و غير شيعه باشه ولي اعمال خوب انجام بده و آدم خوبي باشه ؟
البته من خودم شيعه هستم و خودم معتقدم كه خيلي مهمه كه انسان اعتقاده درست داشته باشه و يقينا از اگر انسان با اعتقاده غلط از دنيا بره قطعا در اون دنيا مورد بازخواست قرار مي گيره . ولي دوست دارم نظرات بقيه ي دوستان رو هم بدونم . :gol::gol::gol:

BigMasoud

اخراجی موقت
خب اعتقادات تا حد زيادي رو رفتار آدم تاثير ميذاره. به عنوان مثال براي بازسازي گنبدها كلي طلا مورد نياز است. سهم شما چقدر است؟ خب اين يك نمونه از رفتارهايي كه از اعتقادات (به نظر من غلط) سرچشمه ميگيره.

gordafarin

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود
دوست دارم نظره دوستان رو در اين مورد بدونم كه چه اهميتي داره كه ما چه اعتقاداتي داشته باشيم ؟
این اعتقادات شماست که من وجودیتون رو کامل میکنه پس درجه اهمیتش بالاست.
مهم اينه كه ما اعمال خوب انجام بديم . مگه نميشه كسي غير مسلمون و غير شيعه باشه ولي اعمال خوب انجام بده و آدم خوبي باشه ؟
بهتر هست بگیم مهم اینه که:نوع اعتقادات ما سطح اگاهیمون رو بالا ببره واز زیرشاخه های مادیش عمل نیکوست...
يقينا از اگر انسان با اعتقاده غلط از دنيا بره قطعا در اون دنيا مورد بازخواست قرار مي گيره
درست وغلط نسبی هستند و به دید هرکسی ائینش درسته .در اون دنیا کسی بخاطر عقیدش بازخواست نمیشه وقتی کسی نتونسته راه رو پیدا کنه با بازخواست کردنش چی بدست میاد؟
بسیاری از انسانها در چرخه تناسخ قرار میگیرند واصطلاحا بارها متناسخ میشن در سطوح مختلف اگاهی و شرایط متفاوت اما راه های فرعی هم برای رهایی از تناسخ هست و این برمیگرده به هرکدوم از ما که راه و پیدا کنیم.

harry potter

عضو جدید
دوستمون فرمودن در اون دنیا کسی به خاطر اعتقاداتش بازخواست نمی شه . یه کم بیشتر در مورد این موضوع فکر کنیم . اعتقادات چیزی نیست که ما خودمون بخوایم تعریفشون کنیم و از خودمون در بیاریم . مثلا وقتی ما میگیم حضرت محمد ( ص ) پیامبر خداست و باید از اون اطاعت کنیم در واقع با اطاعت از اون صراط مستقیم الهی رو رفتیم و خدا رو اطاعت کردیم . خدا خودش هم در قرآنش بارها گفته و تاکید کرده که باید از پیامبر اطاعت کنیم . حالا خودتون قضاوت کنین که اگه یکی از این دستور خداوند اطاعت نکنه فرمان بزرگ و مهم الهی رو زیر پا گذاشته یا نه ؟ و اگر گذاشته چطور میشه گفت که در اون دنیا بابت این نافرمانی مواخذه و بازخواست نمی شه ؟