اعترافات فاطی

sara_r

کاربر بیش فعال
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]فاطمه دوست و همکلاسی و همولایتی در ایملی که برام فرستاده گفته: دوست عزیز، من وبلاگ ندارم میشه تو وبلاگ تو اعتراف کنم تا چن تا مسلمون دیگه بخوننش و به راه کج نرن.[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]1-من اول اعتراف می کنم که دانشجوی هنگامه شهیدی بودم و متاسفانه چون سر کلاسش خوب حاضر نمی شدم به خوبی نتوانستم این جریان انقلاب های مخملی را یاد بگیرم.[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]2- [/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]راستش من به دلیل همین موضوع و هم دانشگاهی بودن با شمشادی و فرهاد بهمن به راه کج منحرف شدم و ناخواسته کارهایی کردم که می شه گفت جز عوامل آشوبگر به حساب میام[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif].
3-
[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]من چند شب پیش یک سوسک رو با دمپایی کشتم و انداختمش تو کیسه زباله و متاسفانه وقتی در کیسه رو بستم دیدم زندست و تا صبح آین سوسک بیچاره در خواب سبز من اینور و اونور رفت و تازه فهمیدم که حق با آقای طائب بود که گفت همین اغتشاشگرا بودن که رای خودشون رو دزدیدن و بعد خودشون رو کشتن[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif].
4-
[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]من اقرار می کنم با اینکه به خوبی می دونستم تو یه مدرسه کنار خیابان توحید رای داده ام ولی تا یک ماه هرجا اغتشاش بود من هم می رفتم و وانمود می کردم رای من اونجا گم شده[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif].
5 -
[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]قرار می کنم به رغم زیبایی قیافه آقای ا-ن همه جا الکی می گفتم خیلی زشته و دیگران رو وادار می کردم بگن زشته[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif].
6-
[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]اقرار می کنم وقتی بی بی سی فارسی نمی بینم انگار یه چیزی کم دارم[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif].
7
[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]اقرار می کنم وقتی تو میدون توحید در حالی که یکی از برادران که فارسی نمی دونست و احتمالا به عربی می خواسته ازم بپرسه که راه در روی اینجا کجاست من به زور خودم رو به سمتش پرت کردم تا اول چشمم رو به سنگی که تو دستش بود بزنم تا سیاه و کبود شه و بعد هم باتومش بخوره به کمرو پام[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif].
8-
[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]خدا را شاهد می گیرم که در حالی که اونا با من کاری نداشتن از یکیشون پرسیدم راستش رو بگو شما رو با علم رویان تولید کردن که همتون مثل هم هستید[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif] .
9-
[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]قسم می خورم این عوامل اغتشاش با قلبم تله پاتی داشتن[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif].
10-
[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]اعتراف می کنم که در حالی که توی 6 ماه گذشته یک بار حقوق گرفتم همه جا الکی گفتم حقوق نگرفتم تا آقای احمدی نژاد و دولتش را ضعیف جلوه بدهم[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif].
11-
[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]اعتراف می کنم من از بچگی از تفکرات سیاسی بابام خوشم نمی یومد[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif].
12-
[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]اعتراف می کنم از اینکه دولت حقوق بابای بازنشستم رو کم کرد خوشحال شدم چون به نظر من هم در لیست حقوق بابام و همه کارمندای دولت یه ماه اشتباه شده بود.و متاسفانه دولت کریمه متضرر شد و به نظرم اگر تا ریال آخرش را از حلقومشون بکشه بیرون حق داره[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif].
13-
[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]اعتراف می کنم وقتی مشایی از مردم اسراییل گفت خوشحال شدم[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif].
14-
[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]اقرار می کنم که بقایی بسیار باسواده و دولت احمدی نژاد همشون بسیار مدرن هستن و اگه زیادی لهجه دارن به دلیل خارج رفتناشونه.[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]15-اعتراف می کنم اون کانتینر پول مال بابای من بود البته رانندش بود و صاحب پول هم یکی از فامیلامون بوده و بابام قصد داشت وانمود کنه این پول مال محمود و دار و دستشه.[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]16-اعتراف می کنم وزیر صنایع مخترع بوده وهست و با اینکه می دونستم آپولو رو خودش ساخته پارسال تو یه مطلب نوشتم دولت آمریکا ساختتش.[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]17- اعتراف می کنم من می دونستم آقای ا-ن سیده ولی برای اغفال ذهن مردم من هم شعار دادم دروغگو.[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]18-اقرار می کنم من ته دلم از اینکه آقای احمدی نژاد گفت سر مخالفا رو به سقف می چسبونم تو دلم گفتم خوشحال شدم. چون احساس کردم ما به آدمای انقلابی و خالص نیاز داریم اما برای اغفال دورو بریام به روی بهش خندیدم.

برگرفته از :سبزه ها یک روز درخت می شوند....
[/FONT]