اطلاعاتي در مورد فولادgx160crsi18

قنبري

عضو جدید
تمام اطلاعات در مورد اين فولاد(gx160crsi18)از قبيل فازها ،ساختارها،نمودارها،طريقه ساخت،عناصر تشكيل دهنده،تاثير اين عناصر بر خواص فيزيكي و شيميايي اين فولاد
با تشكر بسيار

zfarzan

عضو جدید
تمام اطلاعات در مورد اين فولاد(gx160crsi18)از قبيل فازها ،ساختارها،نمودارها،طريقه ساخت،عناصر تشكيل دهنده،تاثير اين عناصر بر خواص فيزيكي و شيميايي اين فولاد
با تشكر بسيار
سلام ببینید دوست عزیز چون رشته شما مکانیک هستش من نمی دونم تا چه حد با منابع متالورژی آشنایی دارین مثلا با کلید فولاد و در ضمن اطلاعاتی که میخواین چقدر باید تخصصی باشه . ببینید این از نوع فولادهای ریختگی نسوز با شماره شناسایی 1.4743 هست این مساله خودش موارد زیادی رو از ویژگی های اون مشخص میکنه منتهی برای یک متالورژ. البته جسارت نباشه من فقط میخوام کمکت کنم پس اگه یه توضیح بدی خیلی خوبه.:que:

قنبري

عضو جدید
با عرض سلام
رشته بنده مكانيك طراحي جامدات است و از شما دوست عزيز خواهشمندم كه هر اطلاعاتي كه در مورد اين فولاد را داريد در اختيار بنده قرار دهيد( جهت ارايه تحقيق و كنفرانس)
با تشكر فراوان از شما :)

zfarzan

عضو جدید
با عرض سلام
رشته بنده مكانيك طراحي جامدات است و از شما دوست عزيز خواهشمندم كه هر اطلاعاتي كه در مورد اين فولاد را داريد در اختيار بنده قرار دهيد( جهت ارايه تحقيق و كنفرانس)
با تشكر فراوان از شما :)

سلام ،من لینک چند تا کتاب رو که اطلاعاتی در مورد فولادهای نسوز یا همون مقاوم به حرارت رو دارن برات میذارم به هر حال برای یه کنفرانس باید اطلاعات کلی هم از مطلبت داشته باشی اما هر چی گشتم ای بوک چند تا دیگه رو پیدا نکردم ولی چون کتابهای مهمی هستن توی تمام کتابخونه های متالورژی پیدا میشن
1-ASM specialty habdbook of stainless steels
2-کلید فولاد فصل 14a دنبال شماره 1.4743 بگرد
3-توی اینترنت با کلمه کلیدی heat resistant سرچ کن
4-در ضمن استانداردهای DIN EN 10295, SEW 410 رو تهیه کن در مورد این فولاد و خونوادشه
اما لینکها:
متاسفانه هر کاری کردم فایلها اپلود نشدن که یا به دلیل اشکال سیستم منه یا سایت اینارو تو اولین فرصت برات میفرستم.:redface:ببخشید
فکر کنم به دلیل سنگین بودن فایلها امکان آپلود اونها نیست حتی به صورت زیپ شده هم خیلی حجیم هستن اگه میخوای ایمیلیتو بده برات بفرستم​

آخرین ویرایش:
بالا