اشکال ارسال تاپیک در تالار اخبار

خـــرداد

اخراجی موقت
تازگی تالار اخبار موقع ارسال تاپیک جدید اشکال داره و این اجازه رو نمیده
میخواستم ببینم بین دوستان دیگه چه کسانی این مشکل رو دارن؟
البته این اشکال با اشکال های قبلی فرق می کنه،
پیش از این هم این تالار اشکالهایی داشت و برای مثال تاپیک هایی که من در مورد توافق هسته ای تهران می فرستادم به سرانجام نمی رسید :دی

اگر بپذیریم اون اشکالها فنی بودن، اینها اینطور به نظر نمیان
نظر شما؟

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
این مشکل واسه منم زیاد پیش میاد
در تاپیکای خاصی بعضی وقتا نمیتونم پست بزارم که در همان حال میتونم تو یه تاپیک دیگه پست بزارم

FriendlyGhost

عضو جدید
کاربر ممتاز
پیش از این هم این تالار اشکالهایی داشت و برای مثال تاپیک هایی که من در مورد توافق هسته ای تهران می فرستادم به سرانجام نمی رسید :دی

نظر شما؟

منم که همین الان بهت گفتم نمیتونم تاپیک بزنم تو تالار اخبار
از صبح چند بار امتحان کردم ولی همش ارور میده ...

خـــرداد

اخراجی موقت
این مشکل واسه منم زیاد پیش میاد
در تاپیکای خاصی بعضی وقتا نمیتونم پست بزارم که در همان حال میتونم تو یه تاپیک دیگه پست بزارم
میرحسین جان فکر کنم اون اشکال همیشگیه باشه :دی
مثلا قبلاها، توی همون تالار اخبار، 5 تا تاپیک میزدی، یهو یکیش که موضوعش خاص بود یا حالا نبود رو بهت گیر میداد و هیچ مدلی نمیشد بفرستی، هیچ مدلی !
اما این دفعه برای افراد خاصی کلا ارسال تاپیک توی تالار اخبار مشکل داره(اگر نگیم ممنوعه)

حالا مشکل شما کدومشه؟ :دی

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز

نظر شما؟

به تازگي ...ادمين زحمت ميكشه....واوناي كه خيلي مخالفت ميكنن....مثل من .......محدودشون ميكنه و برا يه مدت نميتونن تايپيك بزنن:smile:

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
میرحسین جان فکر کنم اون اشکال همیشگیه باشه :دی
مثلا قبلاها، توی همون تالار اخبار، 5 تا تاپیک میزدی، یهو یکیش که موضوعش خاص بود یا حالا نبود رو بهت گیر میداد و هیچ مدلی نمیشد بفرستی، هیچ مدلی !
اما این دفعه برای افراد خاصی کلا ارسال تاپیک توی تالار اخبار مشکل داره(اگر نگیم ممنوعه)

حالا مشکل شما کدومشه؟ :دی
واسه من بعضی روزا هست که اصلا نمیتونم تو تالار اخبار پست بزنم ولی نه همیشه

m0nire

عضو جدید
کاربر ممتاز

نظر شما؟
منم توي تالار اخبار نميتونم پست ارسال كنم.يعني دقيقا از بعد از اخراجم:lol:فوقش دو سه تا پست فرستادم(شايد يك كم بيشتر)ولي چند وقته كه ديگه نيتونم:cry:

M

marieh_

Guest
فکر میکنم زیادی بدبین هستین و دارین سخت میگیرین!!
منم چند روز پیش یه تاپیک میخواستم تو تالار اخبار ارسال کنم. چــــــــــند بار هر کار کردم نشد اما شب یه بار دیگه امتحان کردم، همون تاپیک بدون هیچ مشکلی ارسال شد! با همون عنوان و همون مطالب!
راستی خرداد عزیز. من همین الان تو تالار اخبار یکی از تاپیک های شما رو داشتم میخوندم که تاریخش هم واسه 2 روز پیش بود!!

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز
واسه منم شده البته تو همین اینجا با تالار خبر زیاد میونه ای ندارم کلا با سوراخ سنبه ها زیاد میونه ای ندارم کاری که می کنم اینه که اگه ببینم مشکل ایجاد می کنه عنوانشو ................. یعنی چن تا نقطه یا هرچی میزارم میره بعدش دوباره ادیتش می کنم:lol:

خـــرداد

اخراجی موقت
فکر میکنم زیادی بدبین هستین و دارین سخت میگیرین!!
منم چند روز پیش یه تاپیک میخواستم تو تالار اخبار ارسال کنم. چــــــــــند بار هر کار کردم نشد اما شب یه بار دیگه امتحان کردم، همون تاپیک بدون هیچ مشکلی ارسال شد! با همون عنوان و همون مطالب!
راستی خرداد عزیز. من همین الان تو تالار اخبار یکی از تاپیک های شما رو داشتم میخوندم که تاریخش هم واسه 2 روز پیش بود!!
من یدونه تاپیک توی تالار اخبار دارم
که اتفاقا این نشون میده ما بدبین نیستیم، کلی تلاش کردم تا اون اومد، فکر کنم وقتی بود که داشتن سیستم امنیتیشون رو اصلاح می کردن و چند دقیقه ای سایت آزاد شد :دی

دوست خوبم
یه خورده که با ادمین بیشتر آشنا شین، یه خورده که فعالیت هاتون به مذاق ایشون خوش نیاد، متوجه منظور ما میشید :دی

اگر مطلب اول رو هم بخونید، دقیقا مشکل شما رو گفتم،
تالار اخبار یه مشکلی داره که هرچندوقت یک بار یه تاپیک خاصی رو صدبار هم تلاش کنید نمی تونین بفرستین
اون اشکال فنیه
اما اشکال جدید که برای "بعضی" از بچه ها اتفاق میفته
نه اتفاقیه، نه فنی و نه عمومی

M

marieh_

Guest
من یدونه تاپیک توی تالار اخبار دارم
که اتفاقا این نشون میده ما بدبین نیستیم، کلی تلاش کردم تا اون اومد، فکر کنم وقتی بود که داشتن سیستم امنیتیشون رو اصلاح می کردن و چند دقیقه ای سایت آزاد شد :دی

دوست خوبم
یه خورده که با ادمین بیشتر آشنا شین، یه خورده که فعالیت هاتون به مذاق ایشون خوش نیاد، متوجه منظور ما میشید :دی

اگر مطلب اول رو هم بخونید، دقیقا مشکل شما رو گفتم،
تالار اخبار یه مشکلی داره که هرچندوقت یک بار یه تاپیک خاصی رو صدبار هم تلاش کنید نمی تونین بفرستین
اون اشکال فنیه
اما اشکال جدید که برای "بعضی" از بچه ها اتفاق میفته
نه اتفاقیه، نه فنی و نه عمومی

چرا یه کم بیشتر از یکم بدبینی برادر سبز اندیش:D

اگه دقت کنی تو همه تالار ها من جمله تالار اخبار چند روزیه به نسبت قبل خیلی کم تاپیک ارسال شده!!! میتونه ناشی از اشکال فنی باشه که ادمین هم تو تالار اصلی سایت راجبش توضیح داده! کلا" سایت یه مدتیه یکم قاطی کرده! برای همه هم بوده نه فقط یه گروه خاص!

من تفاوت این 2 تا مشکل رو هم نفهمیدم چون به هر حال هر دو گروه ظاهرا" موفق به ارسال تاپیک شدن نهایتا"!!

نمیدونم شاید هم من اشتباه میکنم!
:gol: