اسرارالعارفین

industrial66

عضو جدید
سلام دوستان عزیز
من تصمیم دارم در این تاپیک اذکار و اورادی را که از ائمه ی معصومین وارد شده ، بیان کنم .انشاالله که خداوند توفیق استفاده از آن ها را به همگی عنایت کنه.
منابع تمام پستهایی هم که می دم کتاب اسرارالعارفین تالیف : سید محمد رضا حسینی غیاثی است.
البته در بعضی از اذکار به دلیل اینکه احادیث زیادی ارائه شده من فقط تعدادی از اونها را بیان می کنم.

industrial66

عضو جدید
بسم الله الرحمن الرحیم

بسم الله الرحمن الرحیم

از کتاب شریف تفسیر حضرت امام حسن عسگری (ع) روایت است که فرمودند : هرکس برای او مسئله ای پیش بیاید و او را دچار حزن و ناراحتی نماید ، پس بگوید: "بسم الله الرحمن الرحیم " در حالی که برای خداوند متعال اخلاص دارد و با قلب خود به سوی خداوند توجه نموده باشد ، از یکی از این دو حال خارج نیست ، یا آنکه حاجت خود را در دنیا می گیرد و مشکل و ناراحتی او بر طرف می شود و یا آنکه در نزد پروردگارش باقی می ماند و برای او ذخیره ای در نزد خداوند می شود و آنچه در نزد خداوند متعال بماند ، بهتر است و برای مومنین باقی ماندنی تر می باشد.
از امام صادق (ع) روایت است که فرمودند : هنگامی که یکی از شما وضو بگیرد و بسم الله الرحمن الرحیم نگوید ، شیطان در وضوی او شراکت می نماید ،و اگر چیزی بخورد وبیاشامد یا لباس بپوشد یا هر کاری انجام بدهد ، سزاوار است که برای آن بسم الله بگوید و اگر نگوید ، شیطان در آن کار شراکت می نماید.

industrial66

عضو جدید
ماشاءالله

ماشاءالله

امام صادق (ع) فرمودند : هر کس یک دفعه هزار مرتبه بگوید :"ماشاءالله " خداوند در آن سال حج را روزی او می فرماید ، پس اگر در ان سال نشد ، مرگ او را به تاخیر می اندازد تا آن که حج را روزی او فرماید ، انشاالله.

بالا