استقلالی ها یکی اضافه کنن!پرسپولیسی ها یکی کم کنن!

uve

عضو جدید
همیشه در دعوا و ادعا پای یه پرسپولیسی در میان است ...مگر اینکه خلافش ثابت بشه..:D

uve

عضو جدید
دوست عزیز ...این همه فشاری که میارن رو امیر نصفش سیاسیه .....به خاطر اینه که قلعه نویی اول بازی با سئول میگه :رئیس جمهور ایران قبلا میگفت گفتگوی تمدنها......بله ..استاد عزیز ...قلعه نویی با اصلاح طلباس............حتی موقع فوت مادر امیر محمد خاتمی واسش نامه نوشت .....بعدشم اینه که استقلال تاج قدیمه........................پس شما که نمیدونی اصل این فشار ها به استقلال از کجاست قضاوت نکن......الانم علیپور داره قلعه نویی رو میکوبونه و واعظ آشتیانی.....حالا برو ببین اینا چرا این کارو میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:cool:

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوست عزیز ...این همه فشاری که میارن رو امیر نصفش سیاسیه .....به خاطر اینه که قلعه نویی اول بازی با سئول میگه :رئیس جمهور ایران قبلا میگفت گفتگوی تمدنها......بله ..استاد عزیز ...قلعه نویی با اصلاح طلباس............حتی موقع فوت مادر امیر محمد خاتمی واسش نامه نوشت .....بعدشم اینه که استقلال تاج قدیمه........................پس شما که نمیدونی اصل این فشار ها به استقلال از کجاست قضاوت نکن......الانم علیپور داره قلعه نویی رو میکوبونه و واعظ آشتیانی.....حالا برو ببین اینا چرا این کارو میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:cool:

اولا خیلی خوبم میدونم بهتر خودت بری اطلاعاتتو به روز کنی
حاضرم به شرفم قسم بخورم هیچ وقت دوست ندارم تیمم با مافیا اول بشه
حتی وقتی داور یه سوتی به نفع پرسپولیس می زنه که اشتباهست از ته دلم دعا می کنم اون توپ گل نشه
بحثی هم با شما ندارم
به قول علی آقا همین روزها مشخص میشه مافیا کیه

uve

عضو جدید
اولا خیلی خوبم میدونم بهتر خودت بری اطلاعاتتو به روز کنی
حاضرم به شرفم قسم بخورم هیچ وقت دوست ندارم تیمم با مافیا اول بشه
حتی وقتی داور یه سوتی به نفع پرسپولیس می زنه که اشتباهست از ته دلم دعا می کنم اون توپ گل نشه
بحثی هم با شما ندارم
به قول علی آقا همین روزها مشخص میشه مافیا کیه

شما اصن فهمیدی من چی گفتم.................علی آقا.............برو خوش خیال..:D