استفاده از دود به عنوان سیال کاری کمپرسور

saeed10373

عضو جدید
سلام دوسنان
من میخوام خروجی یک اگزوز رو به عنوان ورودی به یک کمپرسور بدم و این دود رو به عنوان سیال کاری ازش استفاده کنم.
میدونم که چند سیلندر بودن ممکنه که باعث بشه که هوای ورودی هم به خود موتور نرسه ولی تغذیه رو دائم و به بدون افت فشار خواهم داشت.
تک سیلندر از مکش هوای ورودی جلوگیری میکنه ولی ممکنه که کمپرسور دچار شوک بشه و از کار بیفته.
از دوستان اگه مشکل دیگری به ذهنشون میرسه و یا راه حلی برای استفاده از این سیستم دارید ممنون میشم.
saeedvajdi@yahoo.com

mehran_mo

کاربر فعال
سعيد جان ميتوني بيشتر توضيح بدي.
منظور شما اينه كه از فشار گاز خروجي براي متراكم كردن خودش استفاده بشه ت كمپرسور نيروي كمتري لازم داشته باشه . درسته ؟

فكر ميكنم چنانچه تايم هر دو ( سيكل انجين و كمپرسور) در شرايط مختلف به درستي تنظيم بشن و دور ثابت در انجين و دور بالاتر در كمپرسور داشته باشيم بشه از اون شوك جلوگيري كرد.

مشكلي كه فكر كنم بوجود بياره خوردگي قطعات در كمپرسور هست چون هواي ورودي داراي دوده و... هست و باعث اصطحلاك بالاي كمپرسور ميشه و فيلتر كردنش هم باعث افت قشار.

saeed10373

عضو جدید
کمپرسور

کمپرسور

سلام مهران جان
نه دقیقا، من مشکل خروج محصولات از یک محفظه که همون موتور میشه به یک محیط با قشار بالا دارم که این تبدیل فشار زیادی میخواد و لی این راه حل شما برای تنظیم تایمینگ رو قبول دارم.
فقط اینکه من با کمپرسور آشنایی چندانی ندارم و میترسم که دمای بالای خروجی، خوردگی و همچنین تنظیم نشدن تایمینگ باعث انفجار بشه.
منتظر جواب و راهنمایی شما دوستان هستم

آخرین ویرایش:
بالا