از کجا شروع کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

ckootool

عضو جدید
دوستان سلام به همگی . من ترم اول کارشناسی مکانیک هستم و علاقه مند به یادگیری سریعتر نرم افزارهای طراحی (autocad-catia...) چندتا سوال که دیووووونم کرده:eek: : 1-الان زوده واسه این کارا؟ 2- اگه نه با چیا شروع کنم؟ 3- بعد از یاد گیری نرم افزار (سطح مبتدی) رو چی کار کنم یا بهتر بگم تمرینم چی باشه ؟

solid77

عضو جدید
سلام
خوب در اینکه برای شما زوده که شکی نیست چون تا ترم حداقل پنجم شما هیچ استفاده ای از اونها نخواهی داشت البته ترمهای بعد هم شاید استفاده ای نکنی که بستگی به اساتید و دانشگاهتون داره.ولی به نظر بده یادگیری هر چیزی هر موقعی که باشه مفیده و سطح دانشتون رو نسبت به بقیه بالا میبره!!!!
اگه وقت آزاد دارین و مشکلی برای درساتون پیش نمیاره بنده نرم افزارهای solid یا catia رو بهتون پیشنهاد می دم البته فعلا فقط مدل سازی با اونها که نیاز به پیش نیاز خاصی نداره!!!!

ckootool

عضو جدید
ممنون . یه سوال دیگه اینکه کلا autocad به درد من میخوره یا نه؟

solid77

عضو جدید
ممنون . یه سوال دیگه اینکه کلا autocad به درد من میخوره یا نه؟

آشنایی با اون رو بهتون توصیه می کنم ولی اینکه بدردتون میخوره یا نه! گمون نمی کنم کار زیادی لازم بشه با اون انجام بدید،حداقل برای من که اینطوری بوده!!!!

hamed_eng198

عضو جدید
بازار اتوکد رو می پسنده اما Solid خیلی بهتره.

دوست عزیز اول از همه اتوکد . شک نکن . منم که دانشجو بودم همه دنبال نرم افزارهای جدید و تازه بودند در حالی که وقتی سری به صنایع می زنی تازه می فهمی که 90 درصد صنایع ایران ( که بدرد مهندس مکانیک می خورن) نرم آفزارشون اتوکده ( حتی با اغراق باید بگم 99 درصدشون) . هیچ مهندسی نیست که اتوکد ندونه. فعلا نقشه کشی با اتوکد رو شروع کن. بعدش سالید خوبه. ترم های بالاتر انسیس رو توصیه می کنم . ( هرچند بیشتر بدرد همون دانشگاه می خوره.) راستش به نظر من کتیا فقط اسمش دهن پر کنه و زیاد کاربرد نداره.
موفق باشی

بالا