از بچه های " سمپاد " کسی اینجا هست؟

رويا

عضو جدید
هاااااااااااااااااااااااااااا!:cry:
حالا فهميدم اينايي كه مي گين يعني چي. حالا مگه اونايي كه بيرون از اونجان تيزهوش نيستن؟ من توي جايي كه بودم هميشه صحبت درباره مدارس نمونه بود كه بعد از گرفتن آزمون و قبولي در اين آزمون دانش آموزان مي تونستن در اين مدارس ثبت نام كنن. من هم جزو اونايي بودم كه تو مدرسه نمونه بودم. :)

amirgb

اخراجی موقت
درود رويا جان
مدارس نمونه در زمان خود جزو بهترين ها بود
اما با حماقت مديران اين مدارس اين جمع گرديده

server

عضو جدید
درود دوست من
من در علامه حلی تهران درس خواندم
سمپاد تنها یدک کش نام گذشته است و بس
تا وقتی کفتار هایی همچون اژه ای. ناصر زاده .آشتیانی.سروری.جعفری و الباقی این قوم بر سمپاد خیمه زدند.شمپاد دوران اوج را دوباره باز نمی یابد
آنقدر از آنها متنفرم که حتی حاضر به دیدار مجدد آنها نیستم
اما با هم دوره ای هایم تا حد خوبی در ارتباط هستم
اگر خارج از محیط سمپاد کاری از دستم برآید دریغ نمی کنم
دمت گرم که راست گفتی از وقتی هم که زیر نظر آموزش و پرورش شده که دیگه افتضاح شده فقط دانش آموزان خوبی داره که خودشون می خونن محیط ، محیط درس خونا هستش واسه همینه که قبولی زیاد داره ولی ....

server

عضو جدید
هنوز زوده قضاوت كني پس ..

ما سال ششميم .. كم كم چشمت باز ميشه !:دي

فعلا" حال كن كه رفتي سمپاد !

----

راستي اينم بگم كه ! به نسبت مدرسه هاي ديگه .. تو شهر ما حداقل خيلي وضعيتش بهتره ها !
ولي خوب...

خوب نسبت به مدرسه های دیگه که خیلی وضعیت بهتری داره ولی در اون حدی که ما انتظارش رو داشتیم نبود و بچه ها چند گروه شده بودن 2 سال آخر رو هم که سر کلاس نمی رفتیم :biggrin:

server

عضو جدید
همیشه فکر میکردم خودم دل پرخونی از 7 سال تحصیل تو این مدرسه داشتم. یا مرکز فرزانگان ما به خاطر اینکه تو شهرستان محرومی واقع شده اینجور جوی داره ولی گویا آسمان همه جا همین رنگ است!!!!!!!

سالهای آخر تحصیل هر روز میگفتیم کی میشه از این خراب شده بریم!!!!!!!اما سالهای بعد همین خراب شده و جو دوستانه حاکم برش واسمون دنیایی ارزش داشت.

خیلی وقتا فکر میکنم اگه جای دیگه ای تحصیل میکردم میتونستم خیلی موفقتر باشم.سمپاد یه جورایی اعتماد بنفس رو در من کشت. اما این بازگشت به دوران قدیم و به یاد اون زمان با بچه های مرکز سرو کله زدن شیرینی خاص خودش رو داره.:redface:

من که سالهای آخر اصلا سر کلاسا نمی رفتم و کار خودم رو میکردم :) هر دورانی دارای خاطرات تلخ و شیرین زیادی است که در بیشتر مواقع خاطرات تلخ از ذهن پاک میشه و خاطرات شیرین تو ذهن آدم می مونه

server

عضو جدید
سروش جان
قبل از انقلاب اکثر مراکز استان ها مرکز سمپاد داشتند و بچه های شهر های دیگه بصورت شبانه روزی در این مراکز بودند(خوابگاه و این حرفا)
این رو هم بگم که مدرسه ما خوابگاه هم داشت مدرسه اون زمون من از دانشگاه الانم که 29000 دانشجو داره بزرگتر و مجهز تر هستش;) و هر امکاناتی رو که دانش آموزا بخوان براشون میزارن برامون کلاسهای مخصوصی میزاشتن و........

server

عضو جدید
سلام
مدرسه مفید بهترین مدرسه است!!
از سمپاد هم ولاکن قوی تر است!
راستی سمپادی ها چقد نوشابه باز میکردن برا خودشون تو دانشگاه!
یادش بخیر
یعنی ما که سمپاد نبودیم هوشمون کمتره؟؟!!:w00:
مسابقه می دیم داداش!:w12:
من حاضرم مسابقه بدم از هر چی که بگی واسم فرقی نمی کنه :biggrin:;)

server

عضو جدید
درسته که بد جاییه اما دانشگاه ازون هم بدتر بود.اگه می دونستیم اونهمه جون نمی کندیم:thumbsdown:
من که اصلا خودم رو به زحمت ننداختم و یه راست رفتم پیام نور حالا از اینجا خیلی بدم میاد بدترین دانشگاهی هست که میشه رفت کاش اون موقع کمی زحمت می کشیدم :(

server

عضو جدید
یه جا نیس امضا بدیم ما رو از سمپاش پاک کنن؟:child:
خداییش همیشه تو دانشگاهم سعی می کردیم لو نریم که سمپاشیم چون بچه ها جور دیگه ای ....
و خلاصه همه جا مایه سرسنگینیمون شده:wallbash:
به بزرگیه خودتون ببخشید یه غلطی کردیم همیشه پشیمونیم.قول می دن تکرار نشه:king:
یه خائن پیدا کردم :mad:

server

عضو جدید
البته جداي شهرهاي بزرگ ... تو منطقه ي محروم ما .. رفتن به سمپاد هم خودش يه متود تربيتيه !
درسته كه اينجا هم ديگه از اون دبيراي تاپ خبري نيست ولي از حق نگذريم دانش آموزاي سمپاد رو نميشه تو دبيرستانهاي ديگه گير آورد ! سمپادي ها اكثرا" از قشر با فرهنگ جامعه هستن و معمولا" خانواده هاشون تحصيل كرده . كسي كه امتحان ميده واسه سمپاد و قبول ميشه حتما" تو ذهنش اهدافي داره كه با درس خوندن صحيح محقق ميشه !

به هر حال ... سمپاد رو اگه با سالهاي قبل بخوام مقايسه كنم (تو شهر ما)، دقيقا" مثه يك ترمز عمل ميكنه ! اما اگه بخوام اون رو در حال حاضر با يه دبيرستان غير انتفاعي كه بهترين دبيرا رو داره مقايسه كنم ، سمپاد واقعا" خيلي بالاتر از اونه ! خيلي زياد !

اون جو درس خوندن و ... كه بين دانش آموزان سمپادي هست رو هيچ جا نميشه پيدا كرد و خوب مسلما" داشتن رقيب هم در پيشرفت آدم خيلي تاثير داره !
این که یک واقعیت هست که دانش آموزان سمپاد به علت داشتن سطح علمی بالا هست که نام این مدارس رو نگه داشتن و جزء بهترین مدارس کردن ولی میشه گفت چندان فرقی جز دانش آموزان با دیگر مدارس ندارن

server

عضو جدید
مدرسه ما بخور بخور بود.کلاتو محکم نمی گرفتی سرتم با کلاه.....:neutral:
خوش به سعادتتون.جو موجود برا ما اصلا خوب نبود.رقابت 100% ناسالم بود و...:(
مدرسه ما هم که دوا بود سر نمره :biggrin: و رقابت بسیار شدید که باعث شد من 2 سال آخر رو کنار بکشم

liliss85

عضو جدید
قشنگترين كاري كه ميكنيم اينه كه هر سال يك روز مشخص همه ي بچه هاي همكلاسي تو يكي از پاركهاي شهر جمع ميشيم.....
از ديگه قرارهامون در 28 سالگي تو همون پاركه يعني 10 سال بعذ از فارغالتحصيلي...خيلي قرار باحاليه......وقتي دور هم جمع ميشيم علاوه بر تعريف ها و سوتي هاي دانشگاه سرگرمي هاي بزرگسالانه داريم....
كلا كيفور براي سال بعدش:smile:

shadi.newworld

عضو جدید
سلام به همه ی سمپاديای عزيز يعنی قربانيهای این مدارس منم 7 سال تمام توی سمپاد اردبيل جون کندم و تونستم 1 ضرب از دانشگاه سراسری قبول بشم:thumbsup2:

سمپاد خيلی بد نبود ولی ميتونست خيلی بهتر باشه:w09:

حيف از استعدايی که توی این مراکز هدر شدن:w06:

روابط ما با بچه ها فعلن خيلی خوبه هر 2 ماه 1 بار دور هم جمع ميشيم شايد به خاطر اینه که 1 ساله جدا شديم:w36:

ولی با سمپاد رابطه ی خاصی فعلن ندارم​

ولی خداييش دانشگاه خيلی بهتره:w16:

yasha shaya

عضو جدید
آره منم 7 سال اونجا درس خوندم.اصلنم جون نکندم!!فقط شیطنت کردم .چون اسم بچه سمپادی رومون بود

yapoo

عضو جدید
سلام دوستان منم از دبیرستان شهید بهشتی سنندج یه ضرب رفتم دانشگاه.این دبیرستان تا حالا یه رتبه ی یک تجربی و دهها رتبه ی یه رقمی و دو رقمی داده.امسال 57نفر قبولی المپیاد داشته و جزو 10 دبیرستان برتر ارزشیابی شده ی آموزش وپرورش در کل ایران هستش.ولی ما انگلش محسوب میشدیم.یادت بخیر جوونی

Arezoo_kh

عضو جدید
چ دل پر خوني دارين شما!ولي با همه بدياش !من سمپادو ترجيح مي دم!مدرسه.. .دوستام...الان دانشگاه خيلي زجر آوره برام...

*زهره*

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
من با امیر موافقم
اینایی که بالا سرش بودن خیلی افتضاح بودن
البته من 4 سال پیش از اونجا فارغ التحصیل شدم که اون موقع دبیرایی که واسه ما میذاشتن خدا وکیلی عالی بودن
حتی یادمه واسه سال اول هم از حلی استادای پروازی میاوردن واسه شیمی و ریاضی و فیزیک و زیست
بعد از اینکه ما رفتیم تمام اساتید هم رفتن یا بازنشسته شدن یا کلا رفتن
الانم اوضاعش بد نیس ولی کلا بچه های باحالی داشت اما ضعف مدیریتی بیداد میکرد و میکنه

میتا

کاربر بیش فعال
ما م هستیییییییییییییییییییم !!! 7 سال؛ بهترین خاطراتم اونجا بود :)

facedoostafshin

عضو جدید
بابا اينجوري ها هم كه ميگيد نيست
خيلي بد بينيد
شايد هم من خيلي خوش بينم
به هر حال 7سال از بهترين زمان عمرمون توش گذرونديم حيفه اينجوري راجع بهش حرف بزنيم
ولي موافقم دانشگاه خيلي بهتره

مطرب مهتاب رو

عضو جدید
دوست عزیز منم سمپادیم سوم ریاضی اگه برمی گشتی چی کار میکردی می خوام از تجربت استفاده کنم مرسی:)