ارکستر گیاهی وین از سال 1998 کنسرتهایی را در نقاط مختلف دنیا برگزار می کنند که سازهایش از میوه ها و سبزیجاتی تازه ای چون خیار، هویچ و کلم ساخته شده اند.
به گزارش خبرگزاری مهر، 12 نوازنده در این ارکستر که در سال 1998 بنیان گذاشته شده است می نوزاند. سازهای این نوازندگان به جای اینکه از چوب، فلز و پوست ساخته شده باشند از میوه و سبزیجات تازه ساخته شده اند.
در این ارکستر از فلفل به جای ترومپت، از تره فرنگی و خیار به جای ویلون و از هویج به جای فلوت استفاده می شود.
نوازندگان این ارکستر گیاهی خودشان این سازها را می سازند و بعد آنها را برای ایجاد یک صدای مطلوب کوک می کنند. هدف اعضای این گروه از اجرای کنسرتهای گیاهی این است که نشان دهند در موسیقی هیچ حد و مرزی وجود ندارد.
براساس گزارش لارپوبلیکا، کارشناسان در خصوص این گروه موسیقی اظهار داشتند: "ارکستر گیاهی، موسیقی را به درون چیزی می برد که شما می توانید ببیند، بچشید و بو کنید... یک تجربه حسی... نوعی رها شدگی."
به گزارش خبرگزاری مهر، 12 نوازنده در این ارکستر که در سال 1998 بنیان گذاشته شده است می نوزاند. سازهای این نوازندگان به جای اینکه از چوب، فلز و پوست ساخته شده باشند از میوه و سبزیجات تازه ساخته شده اند.
در این ارکستر از فلفل به جای ترومپت، از تره فرنگی و خیار به جای ویلون و از هویج به جای فلوت استفاده می شود.
نوازندگان این ارکستر گیاهی خودشان این سازها را می سازند و بعد آنها را برای ایجاد یک صدای مطلوب کوک می کنند. هدف اعضای این گروه از اجرای کنسرتهای گیاهی این است که نشان دهند در موسیقی هیچ حد و مرزی وجود ندارد.
براساس گزارش لارپوبلیکا، کارشناسان در خصوص این گروه موسیقی اظهار داشتند: "ارکستر گیاهی، موسیقی را به درون چیزی می برد که شما می توانید ببیند، بچشید و بو کنید... یک تجربه حسی... نوعی رها شدگی."
آخرین ویرایش: