ارشد94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed-deadman

عضو جدید
تنش برشی سبب تغییر در زوایا میشه و وارد معادلات ساختاری نمیشه.....پس تو تحلیل لازم نیست تنش اصلی رو بدست بیاری و برای تغییر ضخامت در راستای z از همان تنش در راستای x ,y و معادلات تنش و کرنش استفاده می کنیم

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
تنش برشی سبب تغییر در زوایا میشه و وارد معادلات سازگاری نمیشه.....پس تو تحلیل لازم نیست تنش اصلی رو بدست بیاری و برای تغییر ضخامت در راستای z از همان تنش در راستای x ,y و معادلات تنش و کرنش استفاده می کنیم

برام عجیبه این حرف
چطور وارد نمیشه
اصلا بزرگترین نکته توی دایره موهر همین بود که باید مطمئن میشدیم تنش ها تنشهای اصلی ان بعد وارد رابطه ها میشدن
هرجایی که تنش برشی غیر صفر باشد پس تنشهاش نمیتونن وارد معادله کرنش بشن
نمیدونم شایدم حق باشما باشه و من کلا یه موضوعاتی رو یاد نگرفتم!!!

مستند

عضو جدید
چرا 4؟
ببینید تنش اصلی در راستای محور سوم که صفره
تنهاش اصلی در راستای x,yرو مگه نباید به دست آورد بعدش توی رابطه کرنش قرار داد
خب باهم برابر میشن باعلامت های مثبت ومنفی
حالا چطوری میشه 4؟
تنش اصلی که دارید میگید در هرصورت باید مجموعش برابر مجموع تنش های وارد شده در حالت عادی تو شکل سوال باشه. پس در حالت اصلی دوباره در راستای zتنش صفر و مجموع تنشها در راستای x و yبرابر همین حالت شکل سوال باشند. اصلا امکان اینکه در زاویه ای مجموع همه تنشها صفر بشه وجود نداره.

mech.shima

کاربر ممتاز
تنش اصلی که دارید میگید در هرصورت باید مجموعش برابر مجموع تنش های وارد شده در حالت عادی تو شکل سوال باشه. پس در حالت اصلی دوباره در راستای zتنش صفر و مجموع تنشها در راستای x و yبرابر همین حالت شکل سوال باشند. اصلا امکان اینکه در زاویه ای مجموع همه تنشها صفر بشه وجود نداره.

الان متوجه منظورتون شدم حق باشماست

mohammadreza1001

کاربر فعال
به نظرتون با این درصدا تقریبا چه رته ای میشه امسال
ریاضی23
جامدات20
سیالات 35یا40
دینامیکم25یا30

یه مزیت بزرگ درصدهایی که گفتید اینه که همشون نزدیک به میانگینشون هستند. مثلا اگه یکی ریاضی و جامداتش مثل شما باشه، از اون دوتای دیگه یکیش دویرابر درصد شما باشه یکیش نصفش، رتبش حداقل 1.5 برابر شما میشه.
من فکر میکنم بین 400 تا 700 تبدیل انرژی (بستگی به درصدهای دقیق سیالات و دینامیک داره)

mech.shima

کاربر ممتاز
یه مزیت بزرگ درصدهایی که گفتید اینه که همشون نزدیک به میانگینشون هستند. مثلا اگه یکی ریاضی و جامداتش مثل شما باشه، از اون دوتای دیگه یکیش دویرابر درصد شما باشه یکیش نصفش، رتبش حداقل 1.5 برابر شما میشه.
من فکر میکنم بین 400 تا 700 تبدیل انرژی (بستگی به درصدهای دقیق سیالات و دینامیک داره)

مطمئنید؟!من واقعا خودمو آماده کردم بالا هزار بشم؟به نظرتون هرچقدر هم کنکور آسون بوده باشه باز هم امکان داره بیشتر از 1500بشم؟!
آخه سیالات نمیدونم جریان از 1به دو میشه یا برعکس؟من 2به یک زدم
دینامیک ماشین یکی رو شک دارم
3تا جامدات غلط زدم هرسه اش فقط و فقط بی احتیاطی بود اصلا فکرشم نمیکردم

M.ARIABOY

عضو جدید
پس رتبه منم بگید ممنون
25 ریاضی
سیالات 35 حساب کنید
جامداتم 35

مهندس شیما ب نظر منم از 2-1 بوذ من یک به دورو حساب کردم انتروپیش منفی شد

mohammadreza1001

کاربر فعال
مطمئنید؟!من واقعا خودمو آماده کردم بالا هزار بشم؟به نظرتون هرچقدر هم کنکور آسون بوده باشه باز هم امکان داره بیشتر از 1500بشم؟!
3تا جامدات غلط زدم هرسه اش فقط و فقط بی احتیاطی بود اصلا فکرشم نمیکردم

یکی از دوستام که جزء آخرین قبول شدگان فردوسی بود (نمیدونم روزانه یا شبانه) حول حوش 900 شده بود. ریاضی 8 جامدات 28 سیالات 40 ارتعاشات یادم نیست. ولی زیاد نبود. فکر کنم زیر بیست بود. خودتون مقایسه کنید. درصداش اصلا تعادل نداره

saeed-deadman

عضو جدید
مگه قسمت اول سری !x^n / n نمیشد که جوابش e^x بود و به جای x صفر قرار میدادیم و میشد 1 ؟؟؟؟

mohammadreza1001

کاربر فعال
پس رتبه منم بگید ممنون
25 ریاضی
سیالات 35 حساب کنید
جامداتم 35

مهندس شیما ب نظر منم از 2-1 بوذ من یک به دورو حساب کردم انتروپیش منفی شد

ارتعاشات نزدید؟
درصد صفر خیلی تاثیر منفی داره، من کسیو نمیشناسم که درصداش شبیه شما باشه، ولی دو تا درصد میگم شاید مفید باشه:
ریاضی منفی 5 ، جامدات 45 ، سیالات 50 ، ارتعاشات منفی 1.33 رتبه 2000 تبدیل
ریاضی 38 ، جامدات 26 ، سیالات 0 ، ارتعاشات 5 ، رتبه 2300 طراحی، 2600 تبدیل
به نظر من حول حوش 1000
بازم مطمئن نیستم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا