saeed-deadman
عضو جدید
تنش برشی سبب تغییر در زوایا میشه و وارد معادلات ساختاری نمیشه.....پس تو تحلیل لازم نیست تنش اصلی رو بدست بیاری و برای تغییر ضخامت در راستای z از همان تنش در راستای x ,y و معادلات تنش و کرنش استفاده می کنیم
تنش برشی سبب تغییر در زوایا میشه و وارد معادلات سازگاری نمیشه.....پس تو تحلیل لازم نیست تنش اصلی رو بدست بیاری و برای تغییر ضخامت در راستای z از همان تنش در راستای x ,y و معادلات تنش و کرنش استفاده می کنیم
تنش اصلی که دارید میگید در هرصورت باید مجموعش برابر مجموع تنش های وارد شده در حالت عادی تو شکل سوال باشه. پس در حالت اصلی دوباره در راستای zتنش صفر و مجموع تنشها در راستای x و yبرابر همین حالت شکل سوال باشند. اصلا امکان اینکه در زاویه ای مجموع همه تنشها صفر بشه وجود نداره.چرا 4؟
ببینید تنش اصلی در راستای محور سوم که صفره
تنهاش اصلی در راستای x,yرو مگه نباید به دست آورد بعدش توی رابطه کرنش قرار داد
خب باهم برابر میشن باعلامت های مثبت ومنفی
حالا چطوری میشه 4؟
اخرش جریان سیال از کجا به کجا شد؟؟؟
تنش اصلی که دارید میگید در هرصورت باید مجموعش برابر مجموع تنش های وارد شده در حالت عادی تو شکل سوال باشه. پس در حالت اصلی دوباره در راستای zتنش صفر و مجموع تنشها در راستای x و yبرابر همین حالت شکل سوال باشند. اصلا امکان اینکه در زاویه ای مجموع همه تنشها صفر بشه وجود نداره.
به نظرتون با این درصدا تقریبا چه رته ای میشه امسال
ریاضی23
جامدات20
سیالات 35یا40
دینامیکم25یا30
میشه اینو یکی بهم بگه
این چی؟با توجه به مال پارسال
حدودا 500 تا 600
این چی؟
ریاضی 50 سیالات 46 طراحی 66 دینامیک 35
60تا 120 تبدیل
40 تا 70 طراحی
این چی؟
ریاضی 50 سیالات 46 طراحی 66 دینامیک 35
ممنون از پاسخگوییتون ولی ترس من از آسون بودن کنکور امسال از نظر بعضی هاست.دوست عزیزم به شما اطمینان میدم که زیر 70 یا حتی 60 بشید.
درصد های یکی از دوستام که پارسال 200 شد:
ریاضی 8 سیالات 55 جامدات 45 ارتعاشات 20
به نظرتون با این درصدا تقریبا چه رته ای میشه امسال
ریاضی23
جامدات20
سیالات 35یا40
دینامیکم25یا30
یه مزیت بزرگ درصدهایی که گفتید اینه که همشون نزدیک به میانگینشون هستند. مثلا اگه یکی ریاضی و جامداتش مثل شما باشه، از اون دوتای دیگه یکیش دویرابر درصد شما باشه یکیش نصفش، رتبش حداقل 1.5 برابر شما میشه.
من فکر میکنم بین 400 تا 700 تبدیل انرژی (بستگی به درصدهای دقیق سیالات و دینامیک داره)
ریاضی 25 سیالات 20 جامدات 35 دینامیک 25 امیدی هست؟؟؟؟
پس رتبه منم بگید ممنون
25 ریاضی
سیالات 35 حساب کنید
جامداتم 35
مهندس شیما ب نظر منم از 2-1 بوذ من یک به دورو حساب کردم انتروپیش منفی شد
مطمئنید؟!من واقعا خودمو آماده کردم بالا هزار بشم؟به نظرتون هرچقدر هم کنکور آسون بوده باشه باز هم امکان داره بیشتر از 1500بشم؟!
3تا جامدات غلط زدم هرسه اش فقط و فقط بی احتیاطی بود اصلا فکرشم نمیکردم
هیچکس حد و سری ریاضی رو حل نکرده؟
پس رتبه منم بگید ممنون
25 ریاضی
سیالات 35 حساب کنید
جامداتم 35
مهندس شیما ب نظر منم از 2-1 بوذ من یک به دورو حساب کردم انتروپیش منفی شد