ارشد

Sa2011

عضو جدید
با سلام من رشته ام مكانيك ماشين آلات هست ميخوام تومكانيك_طراحي كاربردي ادامه تحصيل بدم لطفا راهنماييم كنيد ميخوام سال 91 شركت كنم تو ارشد الان 11 ماه مونده به ارشد از الان بخونم مي تونم برسونم؟

در ضمن روزي چند ساعت واسه كنكور وقت بذارم چه جوري برا درسا برنامه ريزي كنم خواهش مي كنم راهنماييم كنيد.

hossein74

عضو جدید
سلام بر شما
بله می توانی خودتو برسونی .خوب هم می توانی:smile:اما این موارد را خودت باید جواب دهی:)1-پایه درسی شما خوب است یا ضعیف .در صورت ضعیف بودن فقط وفقط بایستی زمان بیشتری صرف کنی
2-دروس جامدات برای شما ضریب بالایی دارد برای این دروس تسلط بیشتری نیاز است3-از یک موسسه شناخته شده برای برنامه ریزی استفاده کنید.یادت باشد ترس گرگها را بزرگتر از واقعیت شان نشان می دهد:eek:

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام من رشته ام مكانيك ماشين آلات هست ميخوام تومكانيك_طراحي كاربردي ادامه تحصيل بدم لطفا راهنماييم كنيد ميخوام سال 91 شركت كنم تو ارشد الان 11 ماه مونده به ارشد از الان بخونم مي تونم برسونم؟

در ضمن روزي چند ساعت واسه كنكور وقت بذارم چه جوري برا درسا برنامه ريزي كنم خواهش مي كنم راهنماييم كنيد.
کنکور کارشناسی ارشد چندین بار ساده تر از کنکور کارشناسی است.

هیما م

عضو جدید

سلام.من خیلی ها رو میشناسم که همینجوری بودن(ازماشینآلات رفتن ارشدمکانیک)
بنظرم هرچه زودتر شروع کنی بهتره(وقت اضافه بیاد میتونی دوره کنی ولی کم بیاد...:()
بدنیست واسه درسایی که قوی نیستی کلاس بری . موفق باشی:smile:

elnaz gol

عضو جدید
سلام. من كارشناسيم مهندسي صنايع هستش،به نظرتون اگه ارشد صنايع بدم بهتره يا مكانيك؟آخه احساس ميكنم واسه مكانيك علاقه دارم.:w19:

Bahman_mech

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام. من كارشناسيم مهندسي صنايع هستش،به نظرتون اگه ارشد صنايع بدم بهتره يا مكانيك؟آخه احساس ميكنم واسه مكانيك علاقه دارم.:w19:
درود.خیلی باید تلاش کرد.دو تا رشته کاملا متفاوت هست.حالا اگه مثلا عمران یا هوافضا خونده بودید باز راحت تر میشد به مکانیک فکر کرد.دقیق بررسی کن ولی به نظر من صنایع مناسبتره

خندان گیان

عضو جدید
سلام من خودم ارشد مکانیک میخونم(تبدیل انرژی) اگر ریاضیات و دروس محاسباتیت قوی باشه میتونی بخونی.

بالا