mahde1818
عضو جدید
یه سرچ بزنی توی گوگل راحت پیدا می کنیمسئله اینکه کسی ترتیب دانشگاه ها را نمیگه (طراحی). فقط برای ساخت مطرح شده. اگه کسی اطلاعی درباره ترتیب دانشگاه ها در طراحی داره ( بیشتر دانشگاه های غیر تهرانی) خیلی ممنون میشم
یه سرچ بزنی توی گوگل راحت پیدا می کنیمسئله اینکه کسی ترتیب دانشگاه ها را نمیگه (طراحی). فقط برای ساخت مطرح شده. اگه کسی اطلاعی درباره ترتیب دانشگاه ها در طراحی داره ( بیشتر دانشگاه های غیر تهرانی) خیلی ممنون میشم
چرا اطلاعات بیخودی و غلط به مردم میدیمدرکش مورد تایید وازارت علوم نیست
بورس نمی کنند
سال قبل تا 3400 قبول شدند
شیراز خیلی هم خوبهکه
سلام نه والا شرمنده.سال 90 که 1150 اینا بوده.
اصلا هم جای خوب و با امکاناتی نیستبه نظر من عباس پور رو بزن خیلی جای ردیفیه به احتمال زیاد هم قبول میشی
پارسال با رتبه 1470 شبانه آموزش محور صنعتی اصفهان قبول شد دوست عزیز،ولی با این رتبه شبانه صنعتی اصفهان تقریبا غیر ممکنه،حالا چرا روزانه تبریز نیمزنی!!
با همه موافقم بجز جمله اخرتون خیلی بیشتر از اینا قبول میشنچرا اطلاعات بیخودی و غلط به مردم میدی
اگه مالک اشتر مدرکش مورد تایید نیست چطوری خود وزارت علوم داره براش پذیرش دانشجو می کنه؟؟؟
1- کاملا مورد تائید داخل و خارج کشوره (خارج از کشور به شرطیه که پروزه نظامی انجام ندین)
2- از نظر سطح علمی در حد خوبه یعنی از خیلی از دانشگاههای شهرستان بالاتره
3- در صورت داشتن معدل بالا امکان استخدام داره
4- تا پارسال طراحی کاربردی نداشت و امسال اولین سالشه که آورده من موندم بعضیا چطوری میگن تا 3000 میگیره؟؟؟؟
امسال احتمالا طراحی کاربردی روزانه ماکزیمم تا 1100 و شبانه تا 1600 خواهد گرفت
شک ندارم شبانه صنعتی اصفهان قبولی
پارسال با رتبه 1470 شبانه آموزش محور صنعتی اصفهان قبول شد دوست عزیز،ولی با این رتبه شبانه صنعتی اصفهان تقریبا غیر ممکنه،حالا چرا روزانه تبریز نیمزنی!!
دوستان پارسال یکی از بچه ها با 750 شبانه تبدیل علم و صنعت قبول شد
من فقط روزانه ميخوام بزنم.غیر روزانه شریف و تهران بقیه رو قبولی .سیستم های انرژی رو بچه ها خیلی بد ازش می گند منم درس هاش رو نگاه کردم در مورد بهداشت و سوخت های فسیلی و از این چرت و پرته بود یه جور گرایش مدیریتی هست . من که اصلا خوشم نیومد
توکلی این فسیل سازمان سنجش گفته تو انتخاب رشته 20 درصد معدل تاثیر داره.میشه همچین چیزی؟مگه معدل تاثیرش رو تو رتبه نمیذاره؟ا
اگه اینجوری که این بابا گفته من رتبه 1100 به خاطر معدل 12.5 به فنا میره که!!!!
اخه این چه حرف هایه می زنی واقعا با رتبه 1100 میرن مالک خودت از این حرفت خندت نمی گیره !من 3400 رو از روی تخمین رتبه مدرسان گفتم آخرین نفر پذیرش شده در گرایش طراحی کاربردی رفته مالک (نه خودت طراحی کاربردی)چرا اطلاعات بیخودی و غلط به مردم میدی
اگه مالک اشتر مدرکش مورد تایید نیست چطوری خود وزارت علوم داره براش پذیرش دانشجو می کنه؟؟؟
1- کاملا مورد تائید داخل و خارج کشوره (خارج از کشور به شرطیه که پروزه نظامی انجام ندین)
2- از نظر سطح علمی در حد خوبه یعنی از خیلی از دانشگاههای شهرستان بالاتره
3- در صورت داشتن معدل بالا امکان استخدام داره
4- تا پارسال طراحی کاربردی نداشت و امسال اولین سالشه که آورده من موندم بعضیا چطوری میگن تا 3000 میگیره؟؟؟؟
امسال احتمالا طراحی کاربردی روزانه ماکزیمم تا 1100 و شبانه تا 1600 خواهد گرفت
توی صفحه های همین تاپیک هست نمی دونم کدوم صفحه بود ولی وقتی بود که قرار بود فرداش نتایج بیادگشتم ولی فقط ترتیب دانشگاههای درجه 1 را پیدا کردم . ترتیبی برای دانشگاه های 2و 3 پیدا نکردم اصلا دقیقا نمیدونم کدوم 2 یا 3 ؟
ممنون از این همه روحیه دادنت!نمی دونم داری روحیه میدی یا اینکه ....
من خودم آرزوم اینه که شبانه صنعتی اصفهان رو با رتبه 1100 بیارم البته نه آموزش محور ها اما اکثرا میگن نمیشه،دوست عزیز میشه بکی شما با چه معیاری میگی قبول میشم؟ از بچه های پارسال آمار داری یا میخوای الکی امیدوارم کنی
فایلی از رتبه های 89 رو دارین بزارین
آقا بزارید بچه ها نیاز دارن!!!قبولیای 88 رو دارم،بدردتون میخوره؟
دوستان خواهشا 1ی بگه این معدل تاثیر میذاره یانه؟من 1300 ساخت شدم.معدلمم 16.85.شبانه دانشگاه اراک یا تفرشم قبول نمیشم؟؟؟
سلام بچه ها
من رتبم تو تبدیل شده 757 و طراحی 745
امیدی به قبولی تو دانشگاههای تهران و یا صنعتی اصفهان هست یا نه؟
شبانه هم باشه مهم نیس برام
ممنون میشم راهنماییم کنیددوستان خواهشا راهنمایی کنید
موندم چکار کنم
ظرفیتا هم که کم شدن بدتر شده
ممنون مهندسآقا ايمان بهتون تبريك ميگم.انشاالله كه تو دوره ارشد موفق باشيد. در ضمن ميشه يه كمي مارو راهنمايي كنين در مورد نحوه درس خوندنتون و منابع؟ در ضمن كارشناسي رو كدوم دانشگاه خوندين؟
نه اینا چرته منظورش همون کارنامه و رتبه و تراز بود. تو رتبه و تراز 20 درصد معدل اثر داره اگه قرار باشه معدل تو انتخاب رشته اثر داشته باشه دیگه رتبه و تراز به چه درد میخوره. مثلا فرض کن یه نفر رتبش بشه 30 معدلش از رتبه 10 بالاتره یعنی رتبه 30 قبول میشه؟؟؟ خیلیه مسخرس دیگه رتبه بی مفهوم میشهآقا این سوال منم هست مگه میشه معدل دوبار تاثیر بزاره!!!چه جوری میشه؟