مهندس تو صفحه 41 همین تاپیک گذاشتم پاسخ نامه رو.منتها معلوم نیس مال کدوم سری از سوالاس.پاسخ نامه؟
اگه دارید بزارید تو سایت خوب![]()
اگه ممکنه لطف میکنید پاسخنامه رو برا من e-mail کنید،چون پاسخنامه برا من نمایش داده نمیشه.ممنون.مهندس تو صفحه 41 همین تاپیک گذاشتم پاسخ نامه رو.منتها معلوم نیس مال کدوم سری از سوالاس.
باشه چشم.خواهش میکنم. ایمیلتون رو بزاریدمیل کنم براتون.اگه ممکنه لطف میکنید پاسخنامه رو برا من e-mail کنید،چون پاسخنامه برا من نمایش داده نمیشه.ممنون.
این درصدای مناز پاسخنامه مدرسان شریفه
زبان 30
فنی 42
تاریخ 36
درک 20
منظر 52
متوسط معماری35
متوسط منظر 38
این هم درصدام تو پاسخنامه ماهانه
زبان:41
تاریخ:57.78
فنی:24.44
درک:26.67
منظر:58.33
معماری:37.22
منظر:43.41
تفاوتش واقعا زیاده
کداومو باید باور کرد؟
هیچ کدام!!!!!!!!!!!!!
فنی و منظرش که به نظر درسته ولی امید وارم درک و زبانش غلط باشه
رو این حساب مال من این می شه:
زبان 30
فنی 42
تاریخ 36
درک 26
منظر 52
متوسط معماری35
متوسط منظر 38
با این اوصاف اگه واقعا جواب ها درست باشه درصد های من میشه
زیان 000
فن 52
تاریخ 38
درک 46.6
منظر 55
به نظر شما امیدی هست ؟![]()
من امروز کلاس اسکیس شقاقی ثبت نام کردم.
اینجا کسی هست که ثبت نام کرده باشه؟
من هم ثبت نام کردم
دوستان گلم يكم صبر كنيد جواب قطعي بياد باور كنيد بهتره بعد كه درصداتون امد تفاوت ميكنه شاكي ميشيد ،صبور باشيد اين درصدا هيچ كدام درست نيست نه مدرسان شريف نه ماهان !
همين كه حدود را بدونيد فعلا خوبه برين دنبال اسكيس وقت و اعصابتون را نذاريد براي اين وقتي كليد سنجش مياد اون موقع وقت بذاريد براي بررسي و بحث گزينه ها با توجه به منابع![]()
آخه جواب سنجش هم ممکنه غلط باشه.اون وقت چیکار کنیم؟!
ولی باشه . من همایش شقاقی رو رفتم بد نبود.ولی خودش گفت که کار خیلی زیاد میده البته خوبه.
حالا نمیدونم یا شقاقی یا شکوهی؟!!نظرتون در مورد پژمان شکوهی چیه؟؟
میشه جوابای فنی مدرسان رو بذارید؟هر کی داره؟ مال ماهان مطمئنم غلطه
با این درصد ها میانگین درصدهاتون برا منظر 47.1 میشه ، که خوبه!فکر میکنم بتونین قبول شین!مدرسان:
زبان:33
فن:18
تاريخ:48
درك:55
منظر:63
به نظرتون چطوره؟ من فقط به منظر فكر ميكنم. ميشه قبول شد؟
آخه جواب سنجش هم ممکنه غلط باشه.اون وقت چیکار کنیم؟!
ولی باشه . من همایش شقاقی رو رفتم بد نبود.ولی خودش گفت که کار خیلی زیاد میده البته خوبه.
حالا نمیدونم یا شقاقی یا شکوهی؟!!نظرتون در مورد پژمان شکوهی چیه؟؟
اولین بار اسمشو تو همون همایش شنیدم.اون جور که اونا تعریف کردن ازش فکر کنم شعور معماری بالایی داره.
راستش برای من زیاذ تفاوت نمی کرد.چون می دونم اسکیس چیزیه که بستگی به تمرین و فکر خودت داره.
فقط خواستم که خودم و موجاب کنم به اینکه کار کنم
با این درصد ها میانگین درصدهاتون برا منظر 47.1 میشه ، که خوبه!فکر میکنم بتونین قبول شین!
پاسخنامه مدرسان شریف رو دارین؟میتونین اینجا بزارین؟