ارشد طراحی کاربردی

karimieng

عضو جدید
سلام دوستان
اگه ممکنه اونائی که ارشد طراحی کاربردی میخونند یا تموم کردند خودشونو معرفی کنند، همچنین موضوع پایان نامشونو اگه میشه

hassan2010

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
اگه ممکنه اونائی که ارشد طراحی کاربردی میخونند یا تموم کردند خودشونو معرفی کنند، همچنین موضوع پایان نامشونو اگه میشه

سلام
ارشد طراحی کاربردی می خونم.
هنوز موضوع رو انتخاب نکردم......

yohanblack43

عضو جدید
سلام بچه ها من یه سوال دارم.2واحد سوینار که جز واحد های درسی ارشد هست رو چجوری باید پاس کنی؟باید سمینار بدی؟همه دانشجوها میان یا فقط چند تا استاد هستن؟؟در مورد دفاع از پروژه چی؟؟باید چجوری دفاع کنی؟؟فقط چندتا استاد هستن که ازت در مورد پروژه سوال میپرسن ؟؟؟خواهش میکنم جواب بدین.ممنون

karimieng

عضو جدید
سلام بچه ها من یه سوال دارم.2واحد سوینار که جز واحد های درسی ارشد هست رو چجوری باید پاس کنی؟باید سمینار بدی؟همه دانشجوها میان یا فقط چند تا استاد هستن؟؟در مورد دفاع از پروژه چی؟؟باید چجوری دفاع کنی؟؟فقط چندتا استاد هستن که ازت در مورد پروژه سوال میپرسن ؟؟؟خواهش میکنم جواب بدین.ممنون

سلام سمینار بستگی به استاد داره معمولا در مورد پروژت باید سمینار بدی ولی معمولا بیشتر در مورد روش پیدا کردن مقاله و نوشتن پروپوزال هست زیاد سخت نیست ولی پروژه کلا بحثش جداس باید راجع به یه موضوع کار کنی و در نهایت مقاله هم بدی و تو جلسه دفاع چنتا استاد نشستند و سوال پیچت میکنن ببینند خودت کار کردی یا کپیه. ولی سمینار یه استاده

hassan2010

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظرت چه موضوعاتی میشه انتخاب کرد که هم راحت باشه هم یه چیزی از توش در بیاد؟

باید ببینی به چه چیزی علاقه داری.
و اینکه تخصص استادتون توی چه زمینه ایه.........
الان انتخاب موضوع کمی سخت شده چون روی بیشتر موضوعات کار شده.........

بالا