ارزش انسان

neda_ezzati

عضو جدید
یك سخنران معروف در مجلسی كه دویست نفر در آن حضور داشتند ، یك اسكناس بیست دلاری را از جیبش بیرون آورد و پرسید: چه كسی مایل است این اسكناس را داشته باشد ؟
دست همه حاضرین بالا رفت.
سخنران گفت: بسیار خوب، من این اسكناس را به یكی از شما خواهم داد، ولی قبل از آن می خواهم كاری بكنم، و سپس در برابر نگاه های متعجب، اسكناس را مچاله كرد! و باز پرسید : چه كسی هنوز مایل است این اسكناس را داشته باشد؟
و باز دست های حاضرین بالا رفت.
این بار مرد، اسكناس مچاله شده را به زمین انداخت و چند بار آن را لگدمال كرد و با كفش خود، آنرا روی زمین كشید!
بعد اسكناس را برداشت و پرسید: خوب، حالا چه كسی حاضر است صاحب این اسكناس شود؟
و باز دست همه بالا رفت.
سخنران گفت: دوستان، با این بلاهایی كه من سر اسكناس آوردم، از ارزش اسكناس چیزی كم نشد و همه شما خواهان آن هستید.
و ادامه داد: در زندگی واقعی هم همینطور است، ما در بسیاری موارد با تصمیماتی كه می گیریم یا با مشكلاتی كه روبرو می شویم، خم می شویم، مچاله می شویم، خاك آلود می شویم و احساس می كنیم كه دیگر پشیزی ارزش نداریم، ولی اینگونه نیست، و صرفنظر از اینكه چه بلایی سرمان آمده است، هرگز ارزش خود را از دست نمی دهیم و هنوز هم برای افرادی كه دوستمان دارند، آدم پرارزشی هستیم.
 

Similar threads

بالا