ارتباط فشار و دانسیته مواد غیر فلزی ؟

کتی افغان

عضو جدید
لطفا در مورد "ارتباط بین فشار پرس روی مواد غیر فلزی و افزایش دانسیته نمودار یا روابط
راهنمایی بفرمایید.:)

Q.T

عضو جدید
سلام
من فکر می کنم منظورتون افزایش دانسیته نمونه حاصل از روش پرس پودر باشه. اگر این طور هست تمام مواد رابطه مشابهی ندارند و این رابطه به پارامتر های مختلفی مثل اندازه ذرات پودر، توزیع اندازه ذرات، شکل ذرات، جنس ذرات، مقدار روانساز و حتی نوع پرس (چند مرحله ای بودن و پیچی یا هیدرولیک یا...) ارتباط داره. به هر حال دانسیته در فشار پرس صفر از دانسیته پودر شروع شده با افزایش فشار پرس زیاد میشه تا به حدی کمی کمتر از دانسیته بالک برسه. افزایش فشار بیشتر دانسیته رو خیلی زیاد نمی کنه و حتی ممکنه ناشی از ورقه ای شدن دانسینه کم هم بشه.

thixotrop

عضو جدید
کاربر ممتاز
رابطه هایی برای افزایش دانسیته در اثر اعمال فشار به ماده جامد وجود داره و فکر کنم تو جزوه ترموم دارم ولی باید نگاه کنم، اگه مهمه بگو برم نگاه کنم چون جزوه هام رو جمع کردم. (البته معادلاتش اینقدر خاص نیست که مثلا بین فلزات و غیر فلزات تفاوت قائل شده باشه)

ولی در حالت کلی باید بگم که اگر ماده ما پودر نباشه ( همون طور که دوستمون اشاره کرد) مقدار این تغییر دانسیته خیلی خیلی اندک و در 99 درصد مواقع قابل صرف نظره.

کتی افغان

عضو جدید
رابطه هایی برای افزایش دانسیته در اثر اعمال فشار به ماده جامد وجود داره و فکر کنم تو جزوه ترموم دارم ولی باید نگاه کنم، اگه مهمه بگو برم نگاه کنم چون جزوه هام رو جمع کردم. (البته معادلاتش اینقدر خاص نیست که مثلا بین فلزات و غیر فلزات تفاوت قائل شده باشه)

ولی در حالت کلی باید بگم که اگر ماده ما پودر نباشه ( همون طور که دوستمون اشاره کرد) مقدار این تغییر دانسیته خیلی خیلی اندک و در 99 درصد مواقع قابل صرف نظره.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
با سلام از راهنمایی دوستان متشکرم اگر ممکن است مراجع را معرفی بفرمایید .