سلام .. میشه بگید چرا تبدیل FeOبهFe به طور مستقیم امکانپذیر نیست و چه مشکلاتی داره ?
سلام دوست عزیز... اولا تشکر می کنم از جناب metaldboy که عملا گرایش متالورژی استخراجی رو صفر حساب کردن و دوستمون رو ارجاع دادن به مهندسی معدن! من این کار رو به حساب عدم شناختشون از گرایش استخراجی میذارم
و اما جواب دوستمون. همونطور که شکل کوره بلند به همراه دیاگرام های واکنش های اون رو دیدید ( اگه ندیدید حتما اول نگاهی بهش بندازید ) واکنش بودوارد و واکنش FeO-Fe در یک نقطه با هم در تماس هستند که در دماهای بالاتر از اون نقطه امکان احیای مستقیم Fe به Feo هست. این دما حدود 570 درجه سلسیوس هستش. اما به علت وجود مخلوط CO-CO2 در محیط و عملا وجود کربن ، آهنی که از این واکنش بدست میاد عملا آهن خالص نیست بلکه آستنیت با حدود 2% کربن هستش. البته درصدهای مختلفی براش ذکر شده. تنها در یک ناحیه کوچک از دمای خاص و نسبت فشارهای CO/CO2 هستش که میشه آهن آلفا رو از اون واکنش بدست آورد
سلام دوست عزیز... اولا تشکر می کنم از جناب metaldboy که عملا گرایش متالورژی استخراجی رو صفر حساب کردن و دوستمون رو ارجاع دادن به مهندسی معدن! من این کار رو به حساب عدم شناختشون از گرایش استخراجی میذارم
و اما جواب دوستمون. همونطور که شکل کوره بلند به همراه دیاگرام های واکنش های اون رو دیدید ( اگه ندیدید حتما اول نگاهی بهش بندازید ) واکنش بودوارد و واکنش FeO-Fe در یک نقطه با هم در تماس هستند که در دماهای بالاتر از اون نقطه امکان احیای مستقیم Fe به Feo هست. این دما حدود 570 درجه سلسیوس هستش. اما به علت وجود مخلوط CO-CO2 در محیط و عملا وجود کربن ، آهنی که از این واکنش بدست میاد عملا آهن خالص نیست بلکه آستنیت با حدود 2% کربن هستش. البته درصدهای مختلفی براش ذکر شده. تنها در یک ناحیه کوچک از دمای خاص و نسبت فشارهای CO/CO2 هستش که میشه آهن آلفا رو از اون واکنش بدست آورد
دمتون گرم بابا.......................................... شما دیگه...............................
اول ببین چی نوشتم بعدن حمله کنید لطفاً................................................
گفتم اونجا هم سوالشون رو مطرح کنن تا اطلاعات بیشتری بدست بیارن در رابطه با معدن...
هرچی باشه اونها هم دستی تو این کار دارن...
اونقدرا ما تو چاله ماسه و پای کوره چیز یاد گرفتیم که... درست نیست اگر هم چیزی به کسی گفته میشه یک جانبه باشه...
منم خودم هرکی رشتمو زیر سوال ببره، باهاش کل نمیندازم، چه رسیده اینکه بخواد هم رشته ایم باشه و بخواد به خودم چیزی رو متذکر بشه....
در ادامه بایستی ذکر کنم که مذاب بدست امده از کوره بلند "چدن" هست و از مقادیر بالای کربن برخورداره که در مرحله ی بعد برای تولید فولاد بایستی در کنورتور های رایج مثل L-D توماس-بسمر و... با اعمال اکسیژن خالص توسط Lanth کربن اضافه رو خارج کنن...
ممنون از همگی .. لطف کردین
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
متالورزی پودر اهن ? | درخواست ها | 0 |