سلام خیلی ممنون از نظراتتون ...........شاید در نگاه اول خیلی کلی بیاد .......ولی حقیقت امر تو گزینه سوم نهفتهاقا محمد ..مرسی از اینکه این همه وقت گذاشتید تا این تاپیک رو بزنید
به نظر من تمامی حرفای دوستان درسته ...این نظر سنجی نمیخاست ..یا اینکه باید گزینه هایش چیزایی دیگه بود ....از کلی نگری در بیاد
احترام به حقوق دیگران یک امری شخصیه ..یعنی به اون شخصی بر میگرده ..به شخصیتی که اون فرد داره و طرف مقابل
اگر کسی که بی احترامی به حقوق دیگران میکنه اگر شخصیت داشته باشد هرگز این کار رو نمیکنه
آن شخص مقابل هم اگر برای خود و زندگی خود ارزش قائل باشد ..طوری رفتار نمیکنه که اجازه به کسی دهد در زندگی او دخالت کند
به نطر من فقط شخصیت مهمه در این کار..
ولی ای کاش این بحث جزیی تر میشد..نه این همه کلی ..که همه دوستان فقط اومدن گفتم بله ..
اینجا یه قاعده هست
که میگه
حریم خصوصی دیگران مال شماست حریم خصوصی شما فقط مال خودتونه
البته این فقط در مورد بعضیا صدق میکنه
خب مصطفی عزیز ..........میتونیم این طور بگیم حتی اگر شما به کسی مشکوک هستین که داره خرابکاری میکنه نمیشه شما خودت مجری قانون بشی ...........حتی اگر اون خرابکاری در حد وسیع باشه و بدونیم که اگر شکمون درست باشه امنیت جامعه آماری ما رو زیر سوال میبرهاین کارو فقط مراجع قضایی و انتظامی اون هم با حکم میتونن انجام بدن.
وگرنه دخالت هر شخص حقیقی در حریم خصوصی افراد دیگر جامعه مصداق جرم تلقی میشه و اگه قوانین کشورمون در این زمینه محکم بود میشد اون فرد خاطی رو به مجازات نقض حریم خصوصیش رسوند...
اگر بخوایم در مورد اینجا هم حرف بزنیم، اگر ببینیم کسی داره خرابکاری میکنه خود شخص حق نداره دخالت کنه چون میشه قانون جنگل، سایت مدیر داره، خرابکاری هرکسی باید به اطلاع مدیر برسه، نه خودمون آستین بزنیم یه تعداد متعددی از افرادو حریم خصوصیشونو نقص کنیم تا ادبشون کنیم...
این همون جنگله که گفتم!
این تاپیک ایجاد شده برای بحث کردن در مورد یک معضل اجتماعی که متاسفانه شاهدش هستیم
بنابراین اصلا به مسائلی که بعضیها فکر میکنن مربوط نمیشه و در جهت حمایت هیچ کسی نیست .............اگر مسائلی در اون باره دیده بشه
...........به خصوص همراه با توهین ، فحاشی و تخریب حال از طرف هر کس میخواد باشه حتی نزدیکترین دوستان من قطعا برخورد خواهد شد
و اولین شخص برخورد کننده شک نداشته باشید که بنده خواهم بود
سعی کنیم در یک محیط دوستانه و احترام آمیز به بحث در مورد اصل موضوع مطرح شده در تاپیک بپردازیم
تشکر از خوانندگان و نویسندگان عزیزی که با رعایت احترام به قوانین شخصیت والا و ارزنده خودشون رو نشون میدن![]()
سلامبا سلام
استارتر عزیز حرف شما زمانی درسته که نقض کننده حریم خصوصی دیگران واقعا و با صداقت قصدش ایجاد ارامش و اصلاح امور باشه ولی وقتی کسی با حرفهای فریبنده و جامعه پسند سعی داشته باشه تا به هر نحوی از انحا در حریم خصوصی کسی رخنه کنه و از هر عملی هم برای این کار سر باز نزنه تکلیف چیه ؟؟
اگر قرار باشه من نوعی بر فرض خطایی کنم و شما نوعی که همردیف من هستین به خودتون اجازه بدین دست به خطای بزرگتری بزنید و حریم خصوصی منو نقض کنید کار کدوم یک بدتره ؟؟
اگر در پشت شعار های فر یبنده هدف دیگری دنبال بشه چی ؟؟؟؟ اگر اونایی که حریم خصوصیشون نقض شده واقعا خرابکاری نکرده باشند که هیچ بلکه برعکس به هر بهانه ای سعی شده باشه پاشون تو ماجرا کشیده شده باشه چی ؟؟؟؟
وقتی یک خطا ( در صورت صحت ادعا نه غرض ورزی و کینه توزی ) به مدیران بالاتر گزارش نشه و خود فرد با توجیه عملش حریم خصوصی دیگران رو نقض کنه و به این کار افتخار هم کنه حکمش چیه ؟؟؟
اگر بعد از مشخص شدن مسائل کار نقض حریم خصوصی افراد دیگه باز هم ادامه داشته باشه چی ؟؟؟؟
اگر نقض حریم خصوصی ابعاد بالاتری بخودش گرفت چی ؟؟؟؟
مثلا منظورتون شنود تلفن و خوندن ایمیل ها و نامه ها و اینهاست؟
یعنی شما فکر می کنید همه کشورها برای تامین امنیتشون همین کارو میکنن؟
مثل کاری که تو آمریکا انجام میشه مثلا...
سلام
در کل برای حفظ امنیت کلی جامعه باید اطلاعات شخصی بررسی شود. این یک واقعیت هست...
ولی این کار می تونه بصورت کد بندی شده صورت بگیره که در صورت احتمال خرابکاری ( مثل حملات تروریستی) اون فرد مشخص بشه.
پس اطلاعات شخصی باید کاملا محرمانه بمونه و این اطلاعات مورد سو استفاده قرار نگیره
![]()
از نظر من این دخالت مسقیم در خصوصی ترین قسمت زندگی فرد است
به هیچ وجه هم قابل قبول برام نیست
وقتی شنود صورت بگیره دیگه کد بندی و....معنی خاصی نمیده و هر کس (در شرایط لازم)امکان این خواهد داشت که به اطلاعات شخصی
افراد دسترسی پیدا کنه حتی اگه به بهترین نحو کد بندی یا رمز گذاری شده باشه
شاید حرف شما درست باشه ولی این راه حل نیست.... فقط پاک کردن صورت مسله ست...نمی خوام خودمو خیلی متدین جلوه بدم
اما اون دیشو ماهوارهای که شما میگی به جامعه هم ربط داره چه بسا تاثیر داره رو شما نوعی!!
چند تا مثل من و شما میشیم جامعه دیگه!!!
درضمن خیلی از برنامه های ماهواره به دوراز دین ماست!!! بعضی از شبکه ها همش در حال مسخره کردن دین و.....ما هستن که برا من و شما جذابن!!!مثل برنامه من و تو
خب حالا اگر ما اطلاع دادیم به مدیران اون جامعه آماری! ولی بی توجهی مطلق نشون دادن، در ادامه، حریم خصوصی های بیشتری نقض شد، باید چه کنیم؟
برای حفظ آرامش و امنیت افراد حاضر در جامعه آماری، بگیم همه چی آرومه؟
نمی خوام خودمو خیلی متدین جلوه بدم
اما اون دیشو ماهوارهای که شما میگی به جامعه هم ربط داره چه بسا تاثیر داره رو شما نوعی!!
چند تا مثل من و شما میشیم جامعه دیگه!!!
درضمن خیلی از برنامه های ماهواره به دوراز دین ماست!!! بعضی از شبکه ها همش در حال مسخره کردن دین و.....ما هستن که برا من و شما جذابن!!!مثل برنامه من و تو
کاملا صحیحهببخشید فکر نمیکنم صحبتهای شما زیاد با موضوع این تاپیک ارتباط داشته باشه!!!!
به نظر من حریم خصوصی هر کس به خودش مربوطه. در یک جامعه هر کس با هر عقاید اجتماعی وسیاسی و مذهبی
غیره وجود داره و میتونه این عقاید تا جایی که به حریم دیگران لطمه نخوره بیان کنه.البته این فقط یک جنبه از مسئله حریمه....
ببخشید فکر نمیکنم صحبتهای شما زیاد با موضوع این تاپیک ارتباط داشته باشه!!!!
به نظر من حریم خصوصی هر کس به خودش مربوطه. در یک جامعه هر کس با هر عقاید اجتماعی وسیاسی و مذهبی
غیره وجود داره و میتونه این عقاید تا جایی که به حریم دیگران لطمه نخوره بیان کنه.البته این فقط یک جنبه از مسئله حریمه....
شاید حرف شما درست باشه ولی این راه حل نیست.... فقط پاک کردن صورت مسله ست...
من این روش و تایید نکردم اما خب میگم اونا هم(مامورین که میریزن تو خونه ها و دیش جمع میکنن که الان کم شده خیلی)باسه خودشون دلیل دارن....
هر چند که این کار بی فایده است...
نمی تونیم که جلوی اونایی که این برنامه های تخریب کننده و این جور چیزای که برضد ماست رو میسازند و به حریم خصوصی کشور ما نزدیک میشن(قابل توجه اون دوستمون که می گفت ربط نداره) رو بگیریم پس مجبوریم به مردم فشار بیاریمو....
سلامببخشید فکر نمیکنم صحبتهای شما زیاد با موضوع این تاپیک ارتباط داشته باشه!!!!
سلام بهنام جانمحمدجان قبلا توو تالار گفت و گوی آزاد نظرسنجیات رو می ذاشتیا![]()
سلام آیدین جان .......جدی ؟به نظر من نظر سنجی مشکل داره و من در اون شرکت نکردم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
چگونه به حریم شخصی و خصوصی دیگران احترام بگذاریم | تالار مشاوره | 3 | |
![]() |
عشق محصول احترام است. | تالار مشاوره | 0 | |
![]() |
7 راه عملی برای احترام گذاشتن به دیگران در محیط کار | تالار مشاوره | 3 | |
![]() |
عطسه، خصوصی ترین مسائل تان را لو می دهد | تالار مشاوره | 6 |