اجداد ما چه کسانی بوده اند؟

danielo

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز.اینکه خدا حرفی رو درباره خلقت انسان زده و انسان هم درباره خلقت انسان حرفی زده من سعی میکنم حرف خدا رو قبول کنم.این فکر کنم منطقیه.پس اینکه میمونها اجداد اولیه ما انسانها هستند نمیتونه صحیح باشه .

اولا بگم .حرفیکه میگی انسان درباره خلقت خودش زده .کاملا اثبات شده .و شکی توش نیست.
میدونی چرا .چون امروزه با همین قوانین و با استفاده از قوانین تکامل حتی دارو ساخته میشه.
یک مثال برات میزنم.در ریاضی میدونیم cos0=1 هست.اگر یکی بیاد به ما بگه که این غلط هست .بهش میخندیم .میدونی چرا.چون طبق همین محاسبات مثلا یک دستگاهی در یک کارخونه کار میکنه.مثلا اگر cos0 برابر 1 نبود.هیچوقت اون دستگاه در اون کارخونه کار نمیکرد.
دوست عزیز خیلی ها از کلمه نظریه داروین سو استفاده میکنند و میگن یک نظریه هست.ولی نمیدونند که در 100 سال پیش اون نظریه بود.یعنی داروین بیچاره چون برای اولین این مطلب را ارائه داد .به نظریه داروین معروف شده بود.
دوست عزیز .تکامل در تمام دانشگاهای پیشرفته و در تمام مدارس جهان تدریس میشه.شما اگر به یک زیست شناس بگی که تکامل اشتباه هست.از فحش پدر و مادر براش بدتره.چون درس و علمی که در این چند سال خونده را زیر سوال بردی.همین الان شما برو در دانشگاه معروف به یک دانشگاه بگو که تکامل وجود نداره ودروغ هست .اون اولش فکر میکنه که داری شوخی میکنی.ولی اگر اصرار کنی میترسه و زنگ میزنه 911
در مورد جمله شما من باید بگم.که اگر مطلب علمی توسط بشر به اثبات رسید و اون گفته های یک کتاب را نقض کنه و ادعا بشه که اون کتاب خدا هست.من میگم که اون کتاب یا کتاب خدا نیست یا این که تحریف شده.

Eng.probe

عضو جدید
کاربر ممتاز
جات خالی هفته پیش همین بحث تو کلاس اخلاق ما پیش اومد
اینم نتیجش:
بر طبق برخی احادیث قبل از خلق انسان روی زمین موجوداتی به شکل آدمیزاد وجود داشته
اما از نظر عقل در حد شامپانزه بوده
که بهشون (نسناس) گفته می شده
بعدا حضرت پدر خلق شده
پس یعنی دو گروه در کالبد انسان
بر طبق یک سری احادیث دیگه پدر در جزیره سریلانکا پا به زمین گذاشته
اما پژوهشگرا میگن که انسان از آفریقا اومده
یه تضاد دیگه
ما آخرش به این نتیجه رسیدیم که نسل روشن (سرخ و زرد و سفید) از نسل آدم و نقطه شروعش سیلان بوده
و نسل سیاه از نسل نسناس در آفریقا شروع شده
یه دلیل دیگه برا اثبات این نظریه اینه که نسناس ها شعور نداشتن و اولین تمدن های آفریقایی در کنیا و اتیوپی و مصر در شمال شرق افریقا تشکیل شده با فرمانروایانی سفید و مردمی سیاه
با گذر تاریخ و کم کم ازدواج و نزدیکی بین دو نسل شعور در سیاهان رخنه و اونها هم دارای عقل شدن

این نظریه حاصل ۴ ساعت بحث ۴۰ دانشجو و ۲ استاده
اگه به نظر غلط میاد دلیلش ناقص بودن عقل ماهاس
خوشحال میشم بازم سر این موضوع بحث کنم
سلام:gol:
میدونی چیه کار ما رو برای کلاس اخلاق راحت کردی ;);)
ممنون:gol:

بالا