آیا پاسخ های نرم افزار معتبر است؟

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
ضمن عرض سلام به دوستان، این مطلب مدت زیادی که ذهن من رو مشغول کرده، قطعا دوستان از نرم افزار های تحلیل مثل Catia، Abaqus و یا Fluent استفاده کردن.آیا پاسخ های حاصل از این نرم افزار ها معتبر اند؟ آیا در صنعت می توان از این نتایج استفاده کرد؟ فاصله عمل تا نرم افزار چقدر است؟

لطفاً در صورت داشتن خاطراتی از تناقض عمل و نرم افزار و یا هم خوانی این نتایج در این تاپیک دوستان خودتون رو مطلع کنید.

آخرین ویرایش:

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاید اکثر دوستان با نرم افزار موفق WorkingMidel آشنا باشن. این نرم افزار به علت سادگی که داره بسیار کارآ محسوب می شه.این نرم افزار اولین نرم افزاری بود که من در دوران کارشناسی با اون آشنا شدم.
و پی به یک ایراد در نرم افزار بردم و شاید ایراد کمی هم نباشه، مدلی که ساختم یک دایره دوار به همراه اتصال یک میله به دایره بود. من در این مدل جاذبه رو صفر قرار دادم، قاعدتاً توقع بود که با گردش دایره میله در اثر نیروی گریز از مرکز در دورترین نقطه ممکن قرار بگیره ولی این اتفاق نیفتاد! باور ندارید امتحان کنید.
این موضوع به این معنا است که نرم افزار من درکی از نیروی جانب مرکز نداشت پس چه تضمینی برای سایر محاسبات نرم افزار وجود داشت.

بالا