دوست عزيز من يه بار اين سئوالو پرسيدم ولي كسي نتونست جوابي به من بده پس شما خيلي منتظر يه جواب قانع كننده نباش
اگر آیه می خواهید من آیات رو هم در اختیار شما قرار میدهم ..ببخشيد من مي گم يه دليل منتطقي براي خودتون بياريد
شما گير داديد به حديث و گفته فلان كس و فلان ايت الله و فلان مجتهدو ............
منم گفتم من اينهار و نمي خواهم مي گم يه دليل منطقي از خودتون بگيد يعني شما يه دليل براي خودتون نداريد يعني از رسول دروني كه پيامبر نام برده چه استفاده اي مي كنيد فقط به حرف ديگران اكتفا مي كنيد
وقتي از شما بپرسن چرا خداوند رو قبول داريد يه دليل منطقي بياريد ؟ شما چي مي گيد مي گيد چون پيامبر گفته چون فلان ايت الله يا فلان كس گفته پس منم قبول دارم يا مي گيد من به افرينش فكر مي كنم به سازگاري و هماهنگي و نظام طبيعت فكر ميكنم به وجود خودم فكر مي كنم و مي بينم كه بايد افرينده اي باشد و..................
ولي براي اثبات وجود امام فقط چسبيديد به احاديثي كه معلوم نيست از كجا اومده
اگر يك ايا در قران اورديد از غيبت و اثبات وجود امام حرف شما قابل قبولتره ولي متاسفانه استناد به احاديث قابل قبول نيست و نميشه پذيرفت
من فكركنم دوستان برن اون تاپيكو بخونن همه چيز مشخصه دليلي نداره من توضيح بدم
به هر حال كسي كه حتي يه دليل براي خودش نمي تونه بياره نمي تونه ديگرانو قانع كنه
دوست عزیز من هم همین رو میگم خب من اول باید بدونم نظر شما در این مورد چیه ، با چه تفکری رو به رو هستم ....خوب منم فكر ميكنم براي اينكه به يه نتيجه كلي برسيم بهتر قبل از هر حرفي نظرات طرف مقابل رو خوب بخونيم و برپايه لجبازي حرف نزنيم
خوب من منتظر مي مونم
ببخشيد من مي گم يه دليل منتطقي براي خودتون بياريد
شما گير داديد به حديث و گفته فلان كس و فلان ايت الله و فلان مجتهدو ............
منم گفتم من اينهار و نمي خواهم مي گم يه دليل منطقي از خودتون بگيد يعني شما يه دليل براي خودتون نداريد يعني از رسول دروني كه پيامبر نام برده چه استفاده اي مي كنيد فقط به حرف ديگران اكتفا مي كنيد
وقتي از شما بپرسن چرا خداوند رو قبول داريد يه دليل منطقي بياريد ؟ شما چي مي گيد مي گيد چون پيامبر گفته چون فلان ايت الله يا فلان كس گفته پس منم قبول دارم يا مي گيد من به افرينش فكر مي كنم به سازگاري و هماهنگي و نظام طبيعت فكر ميكنم به وجود خودم فكر مي كنم و مي بينم كه بايد افرينده اي باشد و..................
ولي براي اثبات وجود امام فقط چسبيديد به احاديثي كه معلوم نيست از كجا اومده
اگر يك ايا در قران اورديد از غيبت و اثبات وجود امام حرف شما قابل قبولتره ولي متاسفانه استناد به احاديث قابل قبول نيست و نميشه پذيرفت
من فكركنم دوستان برن اون تاپيكو بخونن همه چيز مشخصه دليلي نداره من توضيح بدم
به هر حال كسي كه حتي يه دليل براي خودش نمي تونه بياره نمي تونه ديگرانو قانع كنه
زمانی یک موضوع ارزش پیدا میکنه که بشه اون رو برای همه با هر طرز تفکر و اعتقادی بیان کرد، در واقع شما یه چیزی رو اثبات میکنید تا باعث اعتقاد به چیزی (خواه چیز دیگر، خواه همون چیز) بشید نه اینکه به چیزی اعتقاد پیدا کنید تا یه چیزی براتون اثبات بشه، پس اثبات یه موضوع بعد از اعتقاد به اون موضوع بی معنی، بی مفهوم و دور از خرده، مثال: شما فرض کنید که من یک شیعه هستم، این یعنی چی؟! یعنی من به وجود امام زمان اعتقاد دارم؟!! آیا این امر برای من ثابت شده بعد من شیعه شدم؟!! یا اول شیعه شدم بعد این موضوع برام ثابت شده؟!! منطقی و بدیهی است تا موقعی که وجود امری اثبات نشه کسی نمی تونه بهش اعتقاد داشته باشه، پس نتیجه میگیریم که اول برای من ثابت شده که امام زمانی هست بعد من شیعه شدم، حالا یه سوال، من قبل از اینکه شیعه بشم چه دین و مذهبی داشتم؟!! جواب این سوال هر چی میتونه باشه، مسیحی، زرتشتی، یهودی، بودا....، اما چیزی که در همه ادیان مشترکه وجود خداست، شاید شکل و تعدادش فرق کنه ولی وجود خدا تنها نقطه اشتراک همه ادیانه، ولی هر دین و مذهبی که داشته باشم فرقی نمیکنه، در اول پست اشاره کردم، زمانی یک اثبات ارزشمنده که بتونه همه رو قانع کنه، نه یک عده خاص، با یک تفکرات و اعتقادات خاص، اگر مهدویت رو یک فرهنگ جهان شمول میدونید پس باید بتونید برای همه(حتی اونهایی که به هیچ چیزی اعتقاد ندارند) در هر نقطه از جهان اون رو ثابت کنید، چطور؟!!
بر پایه خرد، خرد منصف، در واقع دلایل اعتقادی دیگه کار ساز نیست، بلکه دلایل منطقی، روشن و خردمندانه لازمه که به هر کسی ارائه بشه قبول کنه،
سلام،
نمیدونم شما به چی میگید عقلانی؟ از نظر شما روال زیر غیر عقلانیه؟
اثبات خدا از طریق عقل، اثبات نبوت از طریق عقل، اثبات امامت از طریق عقل، اثبات عصمت ائمه از طریق عقل و قرآن.
حالا که این مسیر رو طی کردیم اگه بیایم و برای یه موضوع به حدیث رجوع کنیم از نظر شما غیر عقلانیه؟ پس معنی عصمت ائمه رو متوجه نشدید. من کی گفتم فلان آیت الله این حرف رو زده؟ گفتم بنا به احادیث امام علی و سایر ائمه که جمع آوری و نقل اونها خیلی قبل از من و شما و حضرات آیت الله انجام شده. من میگم به امام علی معتقدم، به امام حسن معتقدم و به سایر ائمه و همه اونها به نوعی از ظهور آخرین امام خبر دادن.
حالا من به هیچ کدوم از ائمه اعتقاد نداشته باشم، برای حرف هیچ کدوم هم ارزشی قائل نباشم، امام زمان رو با دلایل عقلی برای من اثبات کنن چه فایده ای به حال من داره؟
مگه این همه دلیل عقلی برای وجود خدا هست، ملحد وجود نداره؟ کسی که نخواد باور کنه چه با عقل، چه با نقل باور نخواهد کرد.
كي همچين حرفي رو زده عزيز؟ فرقي نمي كنه!سلام،
دو تا مطلب رو بگم،
اول اینکه شما مسیر رو بر عکس رفتید. شیعه یعنی کسی که به امامت علی (ع) و امامان بعد از اون معتقده نه اینکه به امامت حضرت مهدی (عج) و قبل از اون. شیعه معتقده بعد از پیامبر امام علی، بعد از امام علی طبق وصیت امام علی، امام حسن و ...، شیعه به حضرت مهدی معتقده چون 11 امام قبل از حضرت به ظهورش بشارت دادن.
بعيد مي دونم! با چند تا دين آشنا هستيد كه چنين حكمي رو داديد؟دوم، گفتم تمام ادیان در خودشون وجود منجی رو دارن. سوشیانات برای زرتشت، مسیح برای یهود و حضرت عیسی برای مسیحیت از بودا و هندو و سایر مذاهب بگذریم. از تمامی این ادیان اگر بپرسید چرا به این موضوع اعتقاد دارید، اولین چیزی که به شما میگن اینه که چون در کتب دینی و اعتقادی ما این طور آمده.
فايده اش اينه كه بعد از اينكه امام زمان رو با دلایل عقلی برای يكي اثبات کني، اون شخص هم مياد توي تيم شما.
مي شه لطف كنيد و دو تا از اون دلايل عقلي رو براي من هم بنويسيد.
كي همچين حرفي رو زده عزيز؟ فرقي نمي كنه!
بعيد مي دونم! با چند تا دين آشنا هستيد كه چنين حكمي رو داديد؟
سلام،
1- از این حرفتون مطمئنید؟ الان صهیونیست ها وجود امام زمان شیعیان رو باور دارند و سعی می کنن که با اون به هر شکلی شده مبارزه کنن.
2- دلایل عقلی، فلسفی و نیمه فلسفی اثبات خدا زیاده چونکه بحث این تاپیک در این مورد نیست شما رو ارجاع میدم به این دو سایت: راههای اثبات خدا و براهين اثبات وجود خدا
3- هر امامی بواسطه امام قبل از خودش حکم امامت و ولایت رو از جانب خدا دریافت می کنه. مثلاً امام علی، امام حسن رو امام بعد از خودش معرفی میکنه، امام حین، امام حسین رو و ... پس امام زمان، امام شیعیانه چون امام حسن عسگری ایشون رو بعد از خودشون امام شیعیان معرفی کردن. پس اینطور میشه که شیعه، امام علی رو امام خودش میدونه بواسطه فرمان پیامبر و روز غدیر، امام حسن رو بواسطه حکم امام علی و الی آخر. نه اینکه امام حسن عسگری رو بواسطه حکم امام زمان.
4- منظور از دین ادیان الهی بودند نه مکاتب بشری. اگر گشتی در اینترنت بزنید، این مطلب رو خواهید دید. (انديشه انتظار در اديان جهان)
سلامبا تشكر از همه عزيزاني كه در اين تاپيك شركت كردن، عرض ميكنم: تا اينجا نه تنها چيزي براي من و البته هر كسي كه اين سوال براش بوجود اومده، اثبات نشده، بلكه احساس ميكنم تمركز بحث داره از بين ميره، سوال اينه: "چطور ميشه وجود امام زمان رو اثبات كرد؟! "
در واقع اگر ما قايل به وجود امام زمان هستيم، با هر اسم و عنواني، چطور وجودش رو اثبات ميكنيم؟! ، اين يك سواله، همين.
مثال:
فرض كنيد شما رفتيد سفر، مثلا كشور گوان، در اونجا با يه نفر آشنا ميشيد، شما ازش اسمش رو ميپرسيد و اون جواب ميده:من تيگو هستم، و شما ميگيد: تيگو يعني چي؟ اون ميگه: به زبان گوانی، تیگو يعني پرسشگر، و ميپرسه: شما اسمتون چيه؟ و شما ميگيد: مهدي (يا سوشيانت يا مسيح(، دوباره ازتون ميپرسه: اين اسم يعني چي؟ و شما پاسخ ميديد كه : اين نام امام زمان منه، كسي كه منجي عالم بشريته،
اون به فكر فرو ميره، بعد از شما مي پرسه: اون كجاست؟!! و شما ميگيد: نمي دونم!! اون تعجب ميكنه، بعد مي پرسه: اصلا به دنيا اومده؟! و شما ميگيد: بله، و اون ميگه: كي؟!! و شما ميگيد: تقريبا 1000 سال پيش (يا 2000 سال پيش)، و اون بيشتر تعجب مي كنه، و انگار كه منتظر تاييد شماست بهتون ميگه: پس ديگه زنده نيست، درسته؟! و شما سريع باهاش مخالفت ميكنيد كه: نه نه نه، اون زنده است، و اون حرف شما رو با كلي تعجب تكرار ميكنه:
اون زنده است؟!!!!! چطور ممكنه؟!!
اگر شماجاي اين مسافر باشيد چه جوابی به این پرسشگر ميديد؟!
- شما دلتون رو به همون دانسته هاي صهيونيستها خوش كنيد. ما كه چنين چيزي رو نشنيده بوديم.
- ممنون. باشه نگاه مي كنم.
- يعني مي خوايد بگيد شيعياني هستند كه فقط 10 تا از امامها رو قبول داشته باشند، و فقط دو تاش رو قبول نداشته باشند؟
- حقيقتش از نظر من همه مكاتب بشري هستند.
سلام،
3- بله، شیعه 4 امامی،6 امامی (اسماعیلی ها) و گروه های دیگه هم داریم.
4- اگر کمی مکاتب انسانی و ساخته بشر رو با مکاتبی که مدعی الهی بودن را دارند با یکدیگر مقایسه کنید، نظرتان عوض خواهد شد.
سلام
دوست گرامی
اصلا به کل کار مسافر اشتباه بوده ....
اول یک مثال میزنم ... من میخوام کامپیوتر رو به کسی که هیچ بویی از تکنولوژی نبرده معرفی کنم ، خب اول از کارایی و کلیت کامپیوتر حرف میزنم ، هیچ وقت اول از CPU و قطعات تخصصی آن صحبت نمی کنم ...
در کل بحث امام زمان هم وقتی قابل اثبات هست که طرف یک پیش فرض هایی رو قبول داشته باشه ، مثلا کسی که در تفکرش دنیا محلی است برای پلیدی نمی تواند مکتب های الهی رو قبول کنه شما اول باید بهش اثبات کنید که در دنیا باید خوبی کرد نه بدی ، بعد بروید سراغ مکاتب الهی
در مبحث امام زمان اول آدم باید به اسلام اعتقاد بیاره و یا حداقل یک سری از اعتقادات اسلام رو قبول داشته باشه ...
بعد نبوت ، بعد امامت و ....
ما از زیر با مسئولیت فرار نمی کنیم ، حقیقت را بیان می کنیم ...
در آخر اثبات این قضیه هیچ نفع غیر معنوی برای من نداره ... پس اگر حرفی میزنم فقط و فقط برای پیشبرد این بحث است ...
( من در بحث فرض رو بر این قرار میدم که شما مسلومون و به اعتقادات شیعه آگاه هستید )
3- شيعه 10 امامي رو پرسيده بودم، يعني فقط امام يازدهم و دوازدهم رو قبول نداشته باشه.
4- خيلي مقايسه كرده ام؛ دريافتم كه مكاتب بشري راستگو هستند و مكاتب الهي دروغگو، چون آنها هم در حقيقت بشري هستند، اما راستش را نگفته اند و در زير نقاب الهي بودن، ضمن سوء استفاده از دسترنج ديگران، جناياتي كرده اند كه هيچكدام از مكاتبي كه خود را بشري معرفي كرده اند حتي فكر انجام چنان جناياتي را هم نكرده اند.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
اثبات وجود امام زمان از قرآن | مهدویت | 10 | |
![]() |
اثبات وجود حضرت حجت (ع) | مهدویت | 0 | |
![]() |
منافع وجود امام عصر(ع) در عصر غیبت | مهدویت | 0 | |
![]() |
تبیین ارتباط ظهور امام زمان (عج) با انتخابات | مهدویت | 0 | |
![]() |
آثار و برکات یادآوری ظهور امام زمان(عج) در زندگی | مهدویت | 0 |