آیا........ ؟

کالیگولا

عضو فعال
کاربر ممتاز
از پنجره بیرونو نگاه می کنم!
آدما مثل مورچه دور خودشون می چرخن........شایدم لاشخور!
آیا باید بزرگ شد و سیر تکاملی را پیمود ؟ به قعر کابوس بلوغ رفت؟
یا به آسمان کودکی چسبید و آن را رها نکرد؟
آیا بگذاریم رویاهایمان رنگ خاکستری روزمرگی بگیرند یا حرکت عمر را لعنت کرده و
به آرایش کودکیمان بپردازیم؟
تو بگو چه باید کرد!

gordafarin

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه تو پیله افکار کودکی و دنیای محدودش خودمون و احاطه کنیم هیچوقت پروانه نمیشیم و دنیا رو درک نمیکنیم....باید با عقربه زمان پیش رفت حتی تو تصرف ثانیه ها از اون پیشی گرفت تا بینهایت که روح رو همراه با جسم پرورش بدیم و بزرگش کنیم تکامل یعنی کی؟یعنی وقتی این روح اونقدر بزرگ شد که کالبد کوچیک دنیا براش خسته کننده میشه اون وقته که خودش به طرف بینهایت میره به طرف جهانی که مجهوله در محدود اما وسیع در بینهایت ...باید پیش رفت دنیا فانی است حرکت انی ست:warn:

pooneh12345

عضو جدید
کاربر ممتاز
وای کامران
شما چقدر دیدت منفیه
چرا ؟
لطفا لطفا واسه یه بار هم که شده به دیگرون با دید مثبت نگاه کن اولش شاید سخت باشه اما میشه
کسیو که خوابه میشه بیدار کرد اما اونیو که خودشو به خواب زده نه
بیدارشو و زندگی رو از نو تجربه کن

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
از پنجره بیرونو نگاه می کنم!
آدما مثل مورچه دور خودشون می چرخن........شایدم لاشخور!
آیا باید بزرگ شد و سیر تکاملی را پیمود ؟ به قعر کابوس بلوغ رفت؟
یا به آسمان کودکی چسبید و آن را رها نکرد؟
آیا بگذاریم رویاهایمان رنگ خاکستری روزمرگی بگیرند یا حرکت عمر را لعنت کرده و
به آرایش کودکیمان بپردازیم؟
تو بگو چه باید کرد!
مسئله اینه که آسمون کودکی همه آبی و قشنگ نیست!به کودک روزنامه فروش سر چهارراه نگاه کن وببین که چطور با حسرت به من وتویی که رها و آسوده در ماشینمون نشستیم نگاه می کنه............برای اون همه چیز آیندهست تا شاید توی بزرگیش جای ما ها باشه!فرصت رشد باید واسه همه باشه حتی پسرک روزنامه فروش!

کالیگولا

عضو فعال
کاربر ممتاز
وای کامران
شما چقدر دیدت منفیه
چرا ؟
لطفا لطفا واسه یه بار هم که شده به دیگرون با دید مثبت نگاه کن اولش شاید سخت باشه اما میشه
کسیو که خوابه میشه بیدار کرد اما اونیو که خودشو به خواب زده نه
بیدارشو و زندگی رو از نو تجربه کن
میخاییل بولگاکف تو کتاب "مرشد و مارگاریتا" اینجوری نوشته( البته نه دقیقا همینجوری,من جمله دقیقشو یادم نیست ولی همین مفهومو میداد) :
همه چیز سایه دارد: زمین ,آدمها, درختان, شهرها... همه چیز! تو میخواهی همه چیز را به خاطر سایه هایشان از بین ببری تا به روشنی برسی؟
ممکنه من دیدم بدبینانه باشه! ولی این منکر وجود این حقایق نمیشه. این چیزا هست و خیلیها جرات نیمیکنن بهشون اشاره کنن چون می ترسن که مثل من ناامید شن! می ترسن که از زندگی روزمزه کسالت آورشون جدا بشن! ترجیح میدن توی یه کوچه باریک که سر و تهش معلومه بمونن و درجا بزنن
تا اینکه وارد یه جاده شن.(هر چند این جاده انتها نداره)
منم خیلی سعی کردم عادی بشم! سعی کردم دیگران رو دوست داشته باشم تا اونا هم دوسم داشته باشن ولی هر دفعه سخت تر از دفعه قبل عقب رونده شدم. خیلی سعی کردم مثبت باشم ولی هر بار به وسیله ای پوچی زندگی تو سرم کوبیده شد و زمین خوردم, جوری که بارها آرزو کردم که دیگه بلند نشم!
من خودمو به خواب زدم؟؟؟ شایدم خوابمو خودم خبر ندارم..........

pooneh12345

عضو جدید
کاربر ممتاز
میخاییل بولگاکف تو کتاب "مرشد و مارگاریتا" اینجوری نوشته( البته نه دقیقا همینجوری,من جمله دقیقشو یادم نیست ولی همین مفهومو میداد) :
همه چیز سایه دارد: زمین ,آدمها, درختان, شهرها... همه چیز! تو میخواهی همه چیز را به خاطر سایه هایشان از بین ببری تا به روشنی برسی؟
ممکنه من دیدم بدبینانه باشه! ولی این منکر وجود این حقایق نمیشه. این چیزا هست و خیلیها جرات نیمیکنن بهشون اشاره کنن چون می ترسن که مثل من ناامید شن! می ترسن که از زندگی روزمزه کسالت آورشون جدا بشن! ترجیح میدن توی یه کوچه باریک که سر و تهش معلومه بمونن و درجا بزنن
تا اینکه وارد یه جاده شن.(هر چند این جاده انتها نداره)
منم خیلی سعی کردم عادی بشم! سعی کردم دیگران رو دوست داشته باشم تا اونا هم دوسم داشته باشن ولی هر دفعه سخت تر از دفعه قبل عقب رونده شدم. خیلی سعی کردم مثبت باشم ولی هر بار به وسیله ای پوچی زندگی تو سرم کوبیده شد و زمین خوردم, جوری که بارها آرزو کردم که دیگه بلند نشم!
من خودمو به خواب زدم؟؟؟ شایدم خوابمو خودم خبر ندارم..........
من نمیگم حقیقت رو نادیده بگیر یه لیوان که تا نصف پر شده یه نیمه خالی داره و یه نیمه که توش آبه می تونی اگه قادر نیستی نیمه پر رو ببینی لا اقل کل لیوان رو با هم ببین هم پر و هم خالی شما فقط قسمت خالی رو نگاه می کنی
من فقط گفتم به دیگران با دید مثبت نگاه کن
دیگران رو دوست داشته باشی تا اونام تورو دوست داشته باشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه توقع بیجایی
بی دلیل دیگران رو دوست داشته باش و ازشون در مقابل دوست داشتنشون هیچ توقعی نداشته باش اینجوری خیلی بهتره

کالیگولا

عضو فعال
کاربر ممتاز
من نمیگم حقیقت رو نادیده بگیر یه لیوان که تا نصف پر شده یه نیمه خالی داره و یه نیمه که توش آبه می تونی اگه قادر نیستی نیمه پر رو ببینی لا اقل کل لیوان رو با هم ببین هم پر و هم خالی شما فقط قسمت خالی رو نگاه می کنی
من فقط گفتم به دیگران با دید مثبت نگاه کن
دیگران رو دوست داشته باشی تا اونام تورو دوست داشته باشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه توقع بیجایی
بی دلیل دیگران رو دوست داشته باش و ازشون در مقابل دوست داشتنشون هیچ توقعی نداشته باش اینجوری خیلی بهتره
تا اون جایی که یادم میاد میگفتن دوست داشته باش تا دوستت داشته باشن!
یعنی اگر در مقابل تمام چیزایی که به دیگران می دم چیزی نگیرم باید خوشال هم باشم!:surprised:

pooneh12345

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا اون جایی که یادم میاد میگفتن دوست داشته باش تا دوستت داشته باشن!
یعنی اگر در مقابل تمام چیزایی که به دیگران می دم چیزی نگیرم باید خوشال هم باشم!:surprised:
آدما خیلی وقتا حرفای اشتباه می زنن نظریه های اشتباه می دن و کارای اشتباه می کنن
من نمی گم درست می گم اما تجربه به من ثابت کرده وقتی بی هیچ توقعی کسی رو دوست دارم بهش کمک می کنم یا کاری براش انجام می دم خیلی خوشحال ترم تا وقتی از طرفم بابت خوبی که بش کردم توقع خوبی داشته باشم
حالا دیگه خودت می دونی
هرطور راحت تری

بالا