من نمیدونم چرا هیچ کس بی احترامی هایی که به مامور بنده خدا که فقط داره وظیفه ای که بهش محول شدرو انجام میده نمیبینه بعضی ازین مانکن های خیابونی خیلی بی حیاو بد دهن هستن! بعد شما بدون اینکه بدونی واسه چی با اون مانکن خیابونی داره این رفتار میشه فقط براساس این که الان طرح عفاف وحجاب پیش خودت مطمئن شدی که برای حجابش شاید برای چیز دیگه ای بوده!برادره من خیلیا مشکل ندارن اما وقتی موقع بگیر بگیر میشه همه مشکل دار میکنن
من خودم یکی از این مامورایه زحمت کشو دیدم که چجوری دختره مردمو کشید رو زمینو برد فقط واسه اینکه مانتوش بالا تر از زانوش بود بعدم که دختره اعتراض کرد این شد
دیگه هممون دیدیم میدونیم چخبره نیازی به توضیح نیست که
من نمیدونم چرا هیچ کس بی احترامی هایی که به مامور بنده خدا که فقط داره وظیفه ای که بهش محول شدرو انجام میده نمیبینه بعضی ازین مانکن های خیابونی خیلی بی حیاو بد دهن هستن! بعد شما بدون اینکه بدونی واسه چی با اون مانکن خیابونی داره این رفتار میشه فقط براساس این که الان طرح عفاف وحجاب پیش خودت مطمئن شدی که برای حجابش شاید برای چیز دیگه ای بوده!
عزیز شما داغ نکن
پارسال بود تو همین خرداد ماه واسه کادو تولد رفته بودم پاساژ
تو بوتیکه دوستم بودم جلوم این اتفاق افتاد و از ابتدا تا انتهارو دیدم
دیگه کر و کور که نیستیم
اون ماموره وظیفه شناس حقه برخورده اینجوری اونم در ملا عام با هیچ کسو نداره
بايد علت بي حجابي مشخص شود و بعد جلوي اونو گرفت...چند روز پيش يه برنامه مي ديدم يه خانم لبناني بود مي گفت ما در لبنان حجاب را به زور سر دخترمانمان نمي كنيم مي گذاريم تا خودش حجاب را انتخاب كند... حالا لبنان را با ايران مقايسه كن...حتي سر توريست هاي بدبخت هم روسري مي پوشن
همين مامور وظيف شناس با پسري كه مزاحم ناموس مردم ميشه همين رفتارو داره ما هم ديديم، كسي كه باعث ناهنجاري در جامعه بشه بايد باهاش برخورد بشه ،چه پسر چه دختر
موضوعشون جداست
اما گفتم هیچ کس حق این برخوردو نداره..
بله نحوه برخورد مهمترين بخش مسئله اس بايد حساب شده باشه نه مقطعي ،بايد خانواده و ارگانهاي فرهنگي جامعه متولي بشن نه يه سازمان نظامي
الله اکبر
بالاخره موضوع ختمه بخیر شد
من مخالفم..
به نظرم باید ازاد باشه و هرکی هر طور دلش میخواد باشه...
ربطی به حجاب و پوشش نداره
خیلیام با حجاب دارن کارای بدتری میکنند..
حالا که اینجا بحثه منم یه سوال بپرسم
بدحجابی یعنی چی؟اصلا (اینو لطفا یکی کامل توصیح بده)
بعد به نظر شما کسی که پوشش نامناسب هست بدتره یا کسی که عشوه گری (چه جور بگم کسی که نظر دیگران رو به خودش جلب می کنه؟) کدوم بدتر هست؟
بعد یه سوال دیگه ایا به نظر شما دخترای ما می تونن عشوه گری کنن در حد استانداردش یا نه کلا؟
بی حجابه واقعی کسیه که هم خودش مشکله شخصیتی داره هم میخاد دیگرانو مشکلدار کنه
منم نمیدونم چرا بعضیها فقط نظر خودشونو "واقعیت" میدونن و نظر بقیه رو "روی ابر زندگی کردن"!!!
اینگونه افراد از خودشان است که بر خودشان است!
این حرف رو قبول دارممنظور بدحجابيه كسايي كه به ظاهر حجاب دارن ولي اين حجابو زينت خودشون قرارد دادن ، كاش ما هم مثله كشوراي غربي بي حجاب بوديم لااقل آبروي هر چي با حجابه نمي رفت
بي حجاب با بد حجاب فرق داره
زماني مصاحبه گري از دکتر علي شريعتي پرسيد :
به نظر شما چه لباسي را به زن امروز بپوشانيم ؟ دکتر علي شريعتي در جواب گفتند : نمي خواهد لباسي بدوزيد و بر تن زن امروز نماييد . فکر زن را اصلاح کنيد او خود تصميم مي گيرد که چه لباسي برازنده اوست.
تو نظرسنجیتون یه گزینه دیگه میذاشتین.(گزینه نظرمیزارم.)
ببینین بعضیا واقعا گندشو در میارن، بعضیا هم عمدا اینکارو میکنن که وضع جامعه رو بدتر بکنن.با این افراد باید برخورد بشه.
این حجابی که ازش حرف میشه لزوما مال خانوما نیست.خیلی از آقایون هستن که یاور بدحجابی و استاد کردن!!!!!
اما دارم میبینم که تمام دید و توجه و اولتیماتوم , مال خانوماست.اینو قبول ندارم.اینطوری که رفتار میکنن , دیدشون به زن , ابزاری تره.
حرفتون درستالبته ما و امثال ما در مقامي نيستيم كه جامعه رو اصلاح كنيم شعار هم نداديم، ولي تا زماني كه كسي خودش نخواد اصلاح پذير نميشه ، مشكل لجاجت هاست كه تو وجود همه ما وجود داره كم و بيش ، لجاجت با خود ، خانواده ، و شايد حكومت، ....
وقتي دكتر شريعتي با اون همه ادعاي روشنفكري نتونسته رو همسر خودش تاثير بزاره اونوقت از بقيه چه انتظاري هست ،بنابراين من و امثال من كه از نظر شما عامي هستيم فكر ميكنيم اين حرفا بظاهر قشنگه اما شعاري بيش نيستن! البته ايشون بسيار انسان ارزشمندي بودن آثاري چون فاطمه فاطمه است، انسان بي خود و........