[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]فرآورده های شیری،غذای نوزاد بابستر شیری،فرآورده های روغنی ومایونز
[/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]کربنات سدیم[/FONT]
[FONT="]تولید شکر
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]کربنات پتاسیم[/FONT]
[FONT="]غلات پرک شده،کیک ، بیسکوئیت و شیرینی جات- خشک کردن کشمش
[/FONT][FONT="][/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]میوه و سبزیجات منجمد،میوه و سبزیجات کنسرو شده،سس های سبزیجات،سس گوجه فرنگی و خردل
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="] [/FONT]http://www.www.www.iran-eng.ir/show...-کشت-ارگانیک-باید-بداند?p=7554964#post7554964

http://www.www.www.iran-eng.ir/show...-کشت-ارگانیک-باید-بداند?p=7550031#post7550031
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]مواد مجاز به استفاده در صنابع غذایی در رابطه با کشاورزی ارگانیک[/FONT]
[FONT="]آب[/FONT]
[FONT="]کربنات کلسیم[/FONT]
[FONT="]فرآورده های شیری،البته نه بعنوان عامل رنگ دهنده[/FONT]
[FONT="]دی اکسید گوگرد[/FONT]
[FONT="]فرآورده های نوشیدنی حاصل از انگور
[/FONT]
[FONT="]اسید لاکتیک[/FONT]
[FONT="]فرآورده های سبزیجات تخمیر شده [/FONT][FONT="]–[/FONT][FONT="] روکش سوسیس
[/FONT]
[FONT="]دی اکسید کربن
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]کاراگینان[/FONT]
[FONT="]فرآورده های شیری[/FONT]
[FONT="]اسید مالیک
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]اسیدآسکوربیک[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]چنانچه نوع طبیعی آن دردسترس نباشد[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]توکوفرول،افشرده های طبیعی مخلوط
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]لسیتین[/FONT]
[FONT="]به دست آمده بدون استفاده از سفیدکننده ها و حلال های آلی[/FONT][FONT="]فرآورده های شیری،غذای نوزاد بابستر شیری،فرآورده های روغنی ومایونز
[/FONT]
[FONT="]اسید سیتریک[/FONT]
[FONT="]فرآورده های میوه و سبزیجات- تنظیم[/FONT][FONT="]ph[/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[FONT="]تارترات سدیم[/FONT]
[FONT="]کیک و شیرینی جات
[/FONT]
[FONT="]تارترات پتاسیم[/FONT]
[FONT="]غلات پرک شده، کیک و شیرینی جات
[/FONT]
[FONT="]فسفات تک کلسیمی[/FONT]
[FONT="]فقط برای ورآوردن خمیر
[/FONT]
[FONT="]اسیدآلژینیک
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]آلژینات سدیم
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]سیترات سدیم[/FONT]
[FONT="]سوسیس و کالباس،پاستوریزه کردن سفیده ی تخم مرغ و فرآورده های شیری
[/FONT]
[FONT="]کربنات سدیم[/FONT]
[FONT="]تولید شکر
[/FONT]
[FONT="]آلژینات پتاسیم
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]آگار
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]اجزای پوست درخت
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]صمغ غلاف خرنوب اقاقیا[/FONT]
[FONT="]فرآورده های شیری و فرآورده های گوشتی
[/FONT]
[FONT="]صمغ گوار[/FONT]
[FONT="]فرآورده های شیری،گوشت کنسرو شده و فرآورده های تخم مرغی
[/FONT]
[FONT="]صمغ تراگاکانت گیاه کتیرا[/FONT]
[FONT="]صمغ عربی[/FONT]
[FONT="]محصولات شیری،روغنی و شیرینی جات
[/FONT]
[FONT="]صمغ زانتان[/FONT]
[FONT="]محصولات روغنی،میوه و سبزیجات،کیک و بیسکوئیت،سالاد
[/FONT]
[FONT="]صمغ کارایا
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]پکتین
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]بیکربنات سدیم اصلاح نشده[/FONT]
[FONT="]کیک ، بیسکوئیت و شیرینی جات[/FONT]
[FONT="]کربنات پتاسیم[/FONT]
[FONT="]غلات پرک شده،کیک ، بیسکوئیت و شیرینی جات- خشک کردن کشمش
[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]کربنات آمونیوم
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]کربنات منیزیم
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]اسید تانیک[/FONT]
[FONT="]کمک به تصفیه
[/FONT]
[FONT="]کلریدپتاسیم
[/FONT]
[FONT="][/FONT]
[/FONT]
[FONT="]میوه و سبزیجات منجمد،میوه و سبزیجات کنسرو شده،سس های سبزیجات،سس گوجه فرنگی و خردل
[/FONT]
[FONT="]کلریدکلسیم[/FONT]
[FONT="]فرآورده های شیری، فرآورده های روغنی،میوه و سبزیجات و فرآورده های سویا- منعقد کننده
[/FONT]
[FONT="]کلرید منیزیم[/FONT]
[FONT="]فرآورده های لوبیای سویا- منعقد کننده
[/FONT]
[FONT="]سولفات کلسیم[/FONT]
[FONT="]کیک و بیسکوئیت، فرآورده های لوبیای سویا و مخمرنان.حامل- منعقد کننده
[/FONT]
[FONT="]هیدروکسیدسدیم[/FONT]
[FONT="]محصولات پرک شده
[/FONT]
[FONT="]هیدروکسیدکلسیم
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]هیدروکسید پتاسیم[/FONT]
[FONT="]تنظیم [/FONT][FONT="]ph[/FONT][FONT="]برای تهیه شکر[/FONT]
[FONT="]اتانول
[/FONT]
[FONT="][/FONT][FONT="]حلال[/FONT][FONT="][/FONT]
[/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]آرگون
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]ازت
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]اکسیژن
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]آلبومین سفیده ی تخم مرغ
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]خاکسترچوب[/FONT]
[FONT="]پنیرهای سنتی مرسوم[/FONT]
[FONT="]پکتین اصلاح نشده[/FONT]
[FONT="]فرآورد های شیری
[/FONT]
[FONT="]کازئین
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]ژلاتین
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]ورقه میکا(سریشم ماهی)
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]روغنهای نباتی[/FONT]
[FONT="]عامل چرب کننده یا آزاد کننده
[/FONT]
[FONT="]دی اکسید سیلیس(سیلیکون)[/FONT]
[FONT="]بصورت ژل یا محلول کلوئیدی
[/FONT]
[FONT="]کربن فعال شده
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]تالک
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]بنتونیت
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]کائولین(خاک چینی)
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]خاک دیاتومه
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]پرلیت
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]پوست فندق
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]موم عسل[/FONT]
[FONT="]عامل آزادکننده[/FONT]
[FONT="]موم کارناوبا درختی[/FONT]
[FONT="]عامل آزاد کننده
[/FONT]
[FONT="]اسید سولفوریک[/FONT]
[FONT="]تنظیم[/FONT][FONT="]ph[/FONT][FONT="]آب استخراجی در تولید شکر
[/FONT]
[FONT="]اسید تارتاریک و نمکها[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]http://www.www.www.iran-eng.ir/show...-کشت-ارگانیک-باید-بداند?p=7554964#post7554964

http://www.www.www.iran-eng.ir/show...-کشت-ارگانیک-باید-بداند?p=7550031#post7550031
[FONT="] [/FONT]