AmiR_112
عضو جدید
سرژيك تيموريان، بازيكن خوشنام استقلال در دهه 70 برادر بزرگتر آندرانيك است كه نقش مهمي در پيشرفت او داشته است. نظرات سرژيك درباره برادر كوچكتر خواندني است.
آندرانيك تيموريان چطور آدمي است؟
پسر خيلي خوب و مثبتي است و تا جايي كه ميتواند به همه كمك ميكند و هواي اطرافيانش را دارد. هم در منزل و هم در زمين فوتبال اخلاق خوبي دارد و با همه با احترام برخورد ميكند.ضعفش چيست؟
خيلي زود عصباني ميشود.دوران با هم بودنتان چطور گذشت؟
در دوران بچگي خيلي شيطان بود و همسايهها هميشه از او به مادرم شكايت ميكردند چون در كوچه با دوستانش فوتبال بازي ميكرد يا شيشه همسايهها را ميشكست يا توپ را به منزل آنها ميانداخت اما از روزي كه هدفش را مشخص كرد، تلاش زيادي داشت تا به اين مرحله رسيد. آندو هميشه كمرو بود و نگران بودم كه چطور ميتواند از حق خودش در زمين فوتبال دفاع كند كه خدا را شكر توانست حقش را بگيرد و از آرارات به تيم ملي و فوتبال اروپا برسد. او مراحل ترقي را پله پله طي كرد. بچه كه بود، دنبال فوتبال بود و هميشه به استاديومها ميرفت و بازيها را ميديد. او بيشتر وقتش را با ورزش و فوتبال ميگذراند. درسش بد نبود اما آنقدر به فوتبال علاقه داشت كه تحصيلاتش را ادامه نداد و فقط تا مقطع ديپلم درس خواند و ديپلم اقتصاد گرفت.از دعواهايتان بگوييد.
مثل تمام برادرها، ما هم با يكديگر دعوا ميكرديم. البته من بزرگتر بودم و آندو زورش به من نميرسيد. ما حتي سر سفره هم بر سر غذا با هم دعوا ميكرديم، اما آندو هميشه احترام مرا نگه ميداشت. مثل الان كه احترام بزرگترهايش را نگه ميدارد.بزرگترين لطف تو به آندو؟
فقط او را راهنمايي كردم تا از موقعيتهايي كه به دست ميآورد، درست استفاده كند. آندو به تمام حرفهايم گوش كرد.به نظر تو آندو نسبت به گذشته مغرور نشده است؟
هر كسي جاي او بود، خيلي مغرورتر ميشد، اما آندو مغرور نيست، بلكه بازيكن بزرگي است كه پرستيژ خاصي دارد و همه از او راضي هستند.