آنتولوژی / هستان شناسی

beti66

عضو جدید
سلام دوستان
من یه سری اطلاعات پایه در مورد هستان شناسی میخوام.
مثلا
1. اولین کسی که واژه آنتولوژی و مفاهیم اون رو در زمینه علم هوش مصنوعی وارد کرد کی بود؟
2. افراد معروف و سرشناس تو این حوزه چه کسانی هستن؟
3. سایتی هست که اطلاعات روز در مورد آنتولوژی و روش های جدید استخراج خودکار اونجا باشه و بشه سوالات خاص تو این زمینه رو اونجا مطرح کرد؟

beti66

عضو جدید
هیچ کس نیست در این مورد چیزی بدونه؟؟؟؟؟:wallbash:
کمکم کنید دیگه بچه ها :w05:

nafis...

مدیر بازنشسته
سلام دوستان
من یه سری اطلاعات پایه در مورد هستان شناسی میخوام.
مثلا
1. اولین کسی که واژه آنتولوژی و مفاهیم اون رو در زمینه علم هوش مصنوعی وارد کرد کی بود؟
2. افراد معروف و سرشناس تو این حوزه چه کسانی هستن؟
3. سایتی هست که اطلاعات روز در مورد آنتولوژی و روش های جدید استخراج خودکار اونجا باشه و بشه سوالات خاص تو این زمینه رو اونجا مطرح کرد؟

هیچ کس نیست در این مورد چیزی بدونه؟؟؟؟؟:wallbash:
کمکم کنید دیگه بچه ها :w05:

سلام دوست عزیز:gol:
من خودم اطلاعاتی ندارم
ولی اینترنت یک منبع آزاد هست که هر نوع اطلاعاتی در اون هست فک کنم با یه سرچ بتونید اطلاعات لازم رو بدست بیارید
راستی یه سایت تخصصی هوش مصنوعی هست که شاید بتونین اونجا از بچه هایی که حوزه کاریشون فقط هوش مصنوعی هست کمک بگیرین

http://artificial.ir/intelligence/

beti66

عضو جدید
سلام دوست عزیز:gol:
من خودم اطلاعاتی ندارم
ولی اینترنت یک منبع آزاد هست که هر نوع اطلاعاتی در اون هست فک کنم با یه سرچ بتونید اطلاعات لازم رو بدست بیارید
راستی یه سایت تخصصی هوش مصنوعی هست که شاید بتونین اونجا از بچه هایی که حوزه کاریشون فقط هوش مصنوعی هست کمک بگیرین

http://artificial.ir/intelligence/

ممنونم عزیزم.
من مقالات زیادی در این مورد خوندم اما توی هیچ کدومشون جواب این سوالاتی که گفتم نبود.
مثلا میدونم معروفترین و کاملترین تعریف انتولوژِی تو هوش مصنوعی مال کیه! اما هر چی گشتم چیزی در مورد اینکه اولین بار کی این مبحث رو وارد هوش مصنوعی کرد پیدا نکردم
بازم مرسی بابت راهنماییت :w27:

saeideh1366

عضو جدید
سلام دوستان من ترم اخر مهندسی نرم افزار مقطع ارشد هستم. موضوع سمینارم تشخیص بیماری به کمک تکنولوژیهای سمنتیک وب(هوش مصنوعی- آنتولوژی- قوانین استنتاج و ...) هستش. کسی هست بتونه کمکم کنه ؟

بالا