آنالیز تماس دو استوانه با انسیس یا سالید کسی داره؟

mishp

عضو جدید
:gol::heart:سلام به همگی
من تازه عضو شدم در باره ی آنالیز تماس دو استوانه با انسیس یا سالید اگر کمکم کنید ممنون میشم

mishp

عضو جدید
چه عجب یه نفر جواب داد
انسیس کار کردم دست وپا شکسته
1-میخوام بدونم چه المانهایی باید انتخاب کنم
2-تماس بین دو تا استوانه چجور تعریف میشه

mashhadi18

عضو جدید
شما باید از تماس سطح به سطح استفاده کنی. بهترین و ساده ترین روش اینست که نودهای هر استوانه را جداگانه ذخیره کنی باید از Node component استفاده کنی
و از قسمت contact wizrd (منوی سبز رنگ سمت راست خط دستور)حالت surface to syrface را انتخاب نمایید
اگر یکی از طرفین تماس ها صلب بود نیازی به مش زدن آن قطعه نیست.

mishp

عضو جدید
یه استوانه رو چجوری میشه مش زد؟مراحلشو به ترتیب میشه بگین

mashhadi18

عضو جدید
در ابتدا یک سطح دایره رو با المان صفحه ایی مانند شل مش می زنی و آن را در جهت ارتفاع استوانه اکسترود می کنی. بدین ترتیب المان های مکعبی ایجاد می شوند.

mishp

عضو جدید
ممنونmashhadi18.
میخوام دو تا استوانه رو با هم تماس بدم وتنش بین اونا رو محاسبه کنم ببین کجای کارم مشکل داره
solid>8node185 رو انتخاب کردم.نوع ماده رو الاستیک تعریف کردم.دو تا استوانه مماس بر هم کشیدم.مش زدم.contact pair رو انتخاب کردم یه صفحه باز شده contact حالا باید یکی از سطوح رو انتخاب کنم مشکل پیدا کرده اون سطح مماس اصلا انتخاب نمیشه.خودم فک میکنم تو مدلینگ(دو تا سطح مماس)مشکل داره میشه بگی مدلینگ چجوری باید باشه

mashhadi18

عضو جدید
برای انتخاب اجزا بهترین راه نگه داشتن موس و حرکت دادن آن است. با این روش آن سطح را انتخاب کن. اگر باز نشد کمی نمای خود را بچرخون

mjyazdani

عضو جدید
سلام دوست عزيز ميتوني يه سري به Contact Tutorial در قسمت help انسيس بزني شايد كمكت كنه
اگرم ميخاي فايل Apdl مدل سازيتو بذار اينجا من برات تحليل كنم

mishp

عضو جدید
اگرم ميخاي فايل Apdl مدل سازيتو بذار اينجا من برات تحليل كنم

سلام فایل Apdlنمیدونم چیه.اما عکسی از مدل ضمیمه میکنم.
دو تا استوانه ی کوچک پایه های کوره هستند شعاع داخلی 20 سانتیمتر و شعاع خارجی 50 سانتیمتر.که این دو تا رو فیکس در نظر گرفتم!!!.حلقه ی بزرگ بدنه ی کوره است که شعاع داخلی 3.2 متد و شعاع خارجی 3.4 متر دارد.چرخش کوره(حلقه ی بزرگ) حول محورش باعث چرخش پایه ها حول محورشان میشود که من این چرخش را در نظر نگرفتم.(آیا باید این چرخش را باید در نظر گرفت؟چجوری)
پایه ها تحت اثر وزن حلقه و مواد داخل آن هستند.
اگر چیز دیگه ای لازمه بگین تا بگم.
ممنون

پیوست ها

• untitledrg.jpg
    untitledrg.jpg
    63.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0

mjyazdani

عضو جدید
براي گرفتن فايل apdl بعد از مدل سازي و مش زدن برو تو منوي file روي write db log file كليك كن بعد يه آدرس بده تا ذخيرش كنه اونو بفرست برام.
البته قول نميدم بتونم به جواب برسم چون غير خطيه ولي حتما روش كار ميكنم

mjyazdani

عضو جدید
اقا اين فايلي كه فرستاده بودي مشكل داشت
مراحل مدل سازي و مش زدن توش نبود
فقط انتخاب المان توش بود
در واقع مراحل مدل سازيو از يه فايل ديگه باز كرده بود كه اون فايل تو كامپيوتر شما بود و من نداشتمش