Topcoding
عضو جدید
بشنو از نی ...
با سلام خدمت شما عزیزان دلم
این تاپیک جهت آموزش SQL Server 2008 ایجاد شده و من قصد دارم با کمک خداوند و لطف شما عزیزان در این تاپیک شروع به آموزش نمایم و امیدوارم که بتوانم سهم کوچکی در موفقیت شما داشته باشم.
قبل از هر چیز بهتر است یادآور چند نکته باشم:
این تاپیک صرفا جهت قراردادن مطالب درسی می باشد که شما با دانلود مطالب بتوانیداز آن استفاده نمایید. حال اگر
سوال یا مشکلی در رابطه با مطالب آموزش دارید به لینک زیر مراجعه کنید.
طرح سوال در رابطه با آموزش
برای آپلود تمرینات به لینک زیر مراجعه کنید.
حل تمرینات آموزشی
برای مشاوره ، پیشنهاد و انتقادو اخبار در رابطه با همین آموزش به لینک زیر مراجعه کنید.
پیشنهاد، انتقاد و مشاوره
ایجادهر گونه پستی بدون اطلاع قبلی با من(PM) حذف خواهد شد(های هیتلر)
من سعی خواهم کرد که در هر پست مطلب تازه ای قرار دهم ، در پست بعدی من فهرستی که تدرجی کامل خواهد شد قرار خواهم داد که شما را آسان به موضوعی که دنبالش هستید راهنمایی کند.
در ضمن ممکن است که در رابطه با موضوعی در SQL مطلب جدید یا اصلاحیه در مطلب قبلی در همان پست مربوطه قرار بدهم پس شما نظارتی روی پستهای قبلی هم داشته باشید البته هر تغییری که صورت بگیرد در تاپیک -- پیشنهاد،انتقادواخبار قرار خواهد گرفت
من کامل نیستم ولی با شما هستم، تا آنجا که بتوانم و تا آنجا که انگیزه ای برای زندگی باشد
ما همه اعضای یک خانواده هستیم ،پس بیاییم باهم باشیم
موفقیت شما آرزوی قلبی منه پس موفق باشید
یا علی مدد

این تاپیک جهت آموزش SQL Server 2008 ایجاد شده و من قصد دارم با کمک خداوند و لطف شما عزیزان در این تاپیک شروع به آموزش نمایم و امیدوارم که بتوانم سهم کوچکی در موفقیت شما داشته باشم.
قبل از هر چیز بهتر است یادآور چند نکته باشم:
این تاپیک صرفا جهت قراردادن مطالب درسی می باشد که شما با دانلود مطالب بتوانیداز آن استفاده نمایید. حال اگر
سوال یا مشکلی در رابطه با مطالب آموزش دارید به لینک زیر مراجعه کنید.
طرح سوال در رابطه با آموزش
برای آپلود تمرینات به لینک زیر مراجعه کنید.
حل تمرینات آموزشی
برای مشاوره ، پیشنهاد و انتقادو اخبار در رابطه با همین آموزش به لینک زیر مراجعه کنید.
پیشنهاد، انتقاد و مشاوره
ایجادهر گونه پستی بدون اطلاع قبلی با من(PM) حذف خواهد شد(های هیتلر)

من سعی خواهم کرد که در هر پست مطلب تازه ای قرار دهم ، در پست بعدی من فهرستی که تدرجی کامل خواهد شد قرار خواهم داد که شما را آسان به موضوعی که دنبالش هستید راهنمایی کند.
در ضمن ممکن است که در رابطه با موضوعی در SQL مطلب جدید یا اصلاحیه در مطلب قبلی در همان پست مربوطه قرار بدهم پس شما نظارتی روی پستهای قبلی هم داشته باشید البته هر تغییری که صورت بگیرد در تاپیک -- پیشنهاد،انتقادواخبار قرار خواهد گرفت
من کامل نیستم ولی با شما هستم، تا آنجا که بتوانم و تا آنجا که انگیزه ای برای زندگی باشد
ما همه اعضای یک خانواده هستیم ،پس بیاییم باهم باشیم

موفقیت شما آرزوی قلبی منه پس موفق باشید

یا علی مدد
آخرین ویرایش: