به زنم به تخته برای 77 سال خوب موندینا77 ساله! و مجرد!

می شه رمزش و هم به ما بگین ما هم تو 77 سالگی هم انقدر خوب بونیم و هم توان یادگیری چیزهای جدید مثل کامپیوتر و اینترنت و....... داشته باشیم

به زنم به تخته برای 77 سال خوب موندینا77 ساله! و مجرد!
به زنم به تخته برای 77 سال خوب موندینا
می شه رمزش و هم به ما بگین ما هم تو 77 سالگی هم انقدر خوب بونیم و هم توان یادگیری چیزهای جدید مثل کامپیوتر و اینترنت و....... داشته باشیم![]()
حالا شما هزارتا قسمتت می شه که چی؟اگه قبلا بحث شده من خبر ندارم ولي هر كي بهتون آمار داده دروغ گفته چون آمار دقيقشو خودم گرفتم بالاي 4 تا دختر مجرد به ازاي هر پسر مجرد بود !
نه دلم خوش نميشه آخه اين همه دختر ترشيده واقعا منو ناراحت ميكنه!!!
سرم كه كلاه نميره تا الان به جاي يكيش 10-12 تا رو تقبل كردم !!![]()
خوش به حالتون چقدر جوونیاتون امکانات داشتین!!!!!!!!!ما تو جوونبا کامپیوتر یاد گرفتیم! یادش بخیر!
من و سام بودیم که Dos رو طراحی کردیم!
چه دورانی بودا!..
گذشت!
![]()
خیلی مطمئنیداگه قبلا بحث شده من خبر ندارم ولي هر كي بهتون آمار داده دروغ گفته چون آمار دقيقشو خودم گرفتم بالاي 4 تا دختر مجرد به ازاي هر پسر مجرد بود !
نه دلم خوش نميشه آخه اين همه دختر ترشيده واقعا منو ناراحت ميكنه!!!
سرم كه كلاه نميره تا الان به جاي يكيش 10-12 تا رو تقبل كردم !!![]()
ای ول بابابزرگ77 ساله! و مجرد!
ای ول بابابزرگ
اولین مقام بابابزرگی رو داری
منم اولین مامان بزرگما![]()
سری نیست!خوش به حالتون چقدر جوونیاتون امکانات داشتین!!!!!!!!!
ولی سر جوانیتون را نگفتین
-------------------------------------------
فکر کنم این حس حاضر جوابی من و این پاسخ های شما نذاره که من ........
موفق باشید
سحر خانم ترم چندمی بابا18 مجرد مجرد
فکر کنم نوخودیتونم![]()
هههههه چه جالب پس اون زمان شما دوربین دیجیتال هم داشتینسری نیست!
شما هم عکس جوونیتون رو بذارین!!!! میشین جوون!![]()
هههههه چه جالب پس اون زمان شما دوربین دیجیتال هم داشتین
بابا خوش به حالتون چقدر امکانات
راست می گید دیگه وقتی اون زمان کامپیوتر و اینترنت داشتین دیگه دوربین رنگی یا دیجیتال که دیگه چیزی نیست![]()
چه جالب اگر می شه از خاطراتتون از جنگ جهانی برامون بگید فکر کنم شنیدینی باشهاون مواقع که اینترنت, به این شکل نبود! و یه شبکه ی محلی بود! که بیشتر واسه ی جنگ جهانیه دوم ازش استفاده میکردیم! ولی کم کم زیاد تر شد! و حالا دسته شما رسیده!
این عکس هم با دوربین دیجیتال نگرفتیم!
این و با دوربین هایه قدیمی گرفتیم! و خودمن تو اتاق تاریک, ظاهرش کردیم!
ولی وقتی بزرگ شدم, با سکنر(شما میگین, پویشگر!!!!), سکن (شما میگین, پویش) کردمش!
و با برنامه هایه گرافیکی, رنگیش کردم! و حالا شما دارین استفاده میکنین!!!
ای جوونی رفتی... چه جوونیی داشتیم...!
چه جالب اگر می شه از خاطراتتون از جنگ جهانی برامون بگید فکر کنم شنیدینی باشه![]()
برای کدوم ارتش کار می کردین؟
چه جالب می گن فریب دنیای اینترنت را نخورین !!!!!!
حالا خوب شد شما آدم راست گویی هستین و از این همه امکاناتتون سو استفاده نکردین و خودتونو جای جوون 20-30 ساله جا بزنید و...............![]()
جسارتا ببخشید پدربزگ چرا قسمت مربوط به آقایون بالای 35 سال مجرد با وجود شما هنوز صفر هست؟ما پشتیبانی بودیم!
البته نمی تونم بیشتر از اسرار جنگ بگم!
انگیزه ای برایه جوون نشون دادن خودم ندارم!
ما تو اینترنت به چه فکری هستیم و... جونایه امروزی!
حق دارین!
هیچکی به هیچکی اعتماد نداره!
ما واسه ی اعتماد و رد و بدل کردن اطلاعات سرری این و ساختیم, حالا شده وسیله ی دروغگویی و فریبکاری...!
جسارتا ببخشید پدربزگ چرا قسمت مربوط به آقایون بالای 35 سال مجرد با وجود شما هنوز صفر هست؟
شما جوونای قدیم که اهل .............نیستین که![]()
حالا شما هزارتا قسمتت می شه که چی؟
اصلا شما ناصرالدین شاه حالا راحت شدین؟
من فکر کنم شما حتی زیر 18 سال هم باشید جون هنوز نگاهتون به قضایا کمی هست نه کیفی
اگر آدم فقط یه نفر را تو زندگیش داشته باشه که بهش وفادار باشه بهتر از میلیونها ........... دیگه هست
مگه شما هنوز مجردید!!!؟پس با هم تفاهم داریم! بریم ازدواج کنیم دیگه!![]()
خیلی مطمئنید
ببخشید شما بالاتر از رئیس انجمن جمعیت شناسى ایران یا معاون مطالعات و تحقیقات سازمان ملی جوانان یا شاید رئيس سازمان نظام روانشناسي و مشاوره جمهوري اسلامي ايران هستید و ما خبر نداریم !!؟
بهتره به لینک زیر مراجعه کنید دوست عزیز و بعد مستند نظر بدید نه با نگاه به دور و بر خودتون
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=67739
مرجع داره و میتونید خودتون مراجعه کنید![]()
هه هه ! نظر دادن با نگاه كردن به دورو بر مستند تره يا با خبري كه يه آدم (هر چقدرم كه مطرح باشه)ميده؟؟
اگه مثلا دانشكده تون آتيش بگيره و خودت هم با چشم ببيني بعد فرداش رييس دانشكده تون اعلام كنه آتش سوزي در كار نبوده كدومش واست مستند تره؟؟چشمت يا حرف رييس دانشكده؟؟!
رييس انجمن جمعيت شناسي ايران كه ميگه پسراي مجرد 3ميليون بيشتر از دختراي مجردن نگفته اين 3 ميليون پسر كجا قاييم شدن؟؟!![]()
بابابزرگ امید ، راه خوبی رو برای وصف تاریخچه اینترنت انتخاب کردی
فکر کنم باید تاپیک به تالار رایانه منتقل بشه![]()
مگه شما هنوز مجردید!!!؟![]()
دوست عزیز فکر کنم بعضی از دوستان منتظر چنین تاپیکی بودند . دوستان این فقط یه نظر سنجیه نه اینکه بحث در مورد اینکه کی متاهل و کی مجرد ؟ چرا زود متاهل شدی ؟ چرا مجردی؟همونطور که حدس زده بودم بیشتر دوستان زیر 25 و مجرد هستند
البته اینطوری که دوستان آمار می دن به امید خدا به زودی متاهلین می زنه بالاتر