neda_zzz01
عضو جدید
آشاميدن آب يك ساعت پيش از ورزش و در هنگام ورزش توليد اسيد لاكتيك را كاهش ميدهد دوپینگ،بدنسازی ،مکمل غذایی آشاميدن آب يك ساعت پيش از ورزش و در هنگام ورزش توليد اسيد لاكتيك را كاهش ميدهد كه اين اسيد علت اصلي خستگي ورزشكاران در زمان انجام ورزش است.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از ایرنا ، “مينا شريفي” كارشناس ارشد تربيت بدني گفت : از آنجايي كه هر ميزان توليد اسيدلاكتيك در بدن بيشتر شود فرد بيشتر احساس خستگي ميكند لازم است ورزشكاران در هنگام ورزش آب بنوشند.
وي افزود: همچنين مصرف كربوهيدراتها كه باعث افزايش ذخاير گليكوژني بدن و توليد انرژي بيشتر در بدن ميشود به كاهش توليد اسيدلاكتيك كمك ميكند.
اين كارشناس خاطرنشان ساخت: كربوهيدارتها در نان، بيسكويت، برنج، سيب زميني و ماكاروني يافت ميشود.
عضوتيم ملي بسكتبال و نايب رييس هيات تنيس خاكي استان قزوين گفت: تغذيه در ورزش حرفهاي ازاهميت بسيار بالايي برخورداراست،ورزشكارانبخصوص نوجوانان بايد از مواد پروتئيني به ميزان كافي زيرنظر مربيان خود استفاده كنند.
شريفي بابيان اينكه پروتئين در موادغذايي نظير گوشت، مرغ و لوبيا وجود دارد، گفت: كمبود پروتئين در ورزشكاران باعث آتروفي (عضله سوزي) و به لاغر شدن ورزشكار و توان جسمي كمتر در هنگام ورزش منجر ميشود.
وي گفت: ورزشكاران بخصوص كساني كه بصورت حرفهاي به ورزش ميپردازند بايد مصرف چربي و پروتئين را در هنگام مسابقات كاهش دهند و بامشورت مربيان خود مواد كربوهيدراتي بيشتري استفاده كنند.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از ایرنا ، “مينا شريفي” كارشناس ارشد تربيت بدني گفت : از آنجايي كه هر ميزان توليد اسيدلاكتيك در بدن بيشتر شود فرد بيشتر احساس خستگي ميكند لازم است ورزشكاران در هنگام ورزش آب بنوشند.
وي افزود: همچنين مصرف كربوهيدراتها كه باعث افزايش ذخاير گليكوژني بدن و توليد انرژي بيشتر در بدن ميشود به كاهش توليد اسيدلاكتيك كمك ميكند.
اين كارشناس خاطرنشان ساخت: كربوهيدارتها در نان، بيسكويت، برنج، سيب زميني و ماكاروني يافت ميشود.
عضوتيم ملي بسكتبال و نايب رييس هيات تنيس خاكي استان قزوين گفت: تغذيه در ورزش حرفهاي ازاهميت بسيار بالايي برخورداراست،ورزشكارانبخصوص نوجوانان بايد از مواد پروتئيني به ميزان كافي زيرنظر مربيان خود استفاده كنند.
شريفي بابيان اينكه پروتئين در موادغذايي نظير گوشت، مرغ و لوبيا وجود دارد، گفت: كمبود پروتئين در ورزشكاران باعث آتروفي (عضله سوزي) و به لاغر شدن ورزشكار و توان جسمي كمتر در هنگام ورزش منجر ميشود.
وي گفت: ورزشكاران بخصوص كساني كه بصورت حرفهاي به ورزش ميپردازند بايد مصرف چربي و پروتئين را در هنگام مسابقات كاهش دهند و بامشورت مربيان خود مواد كربوهيدراتي بيشتري استفاده كنند.