آزمون نظام مهندسی مرداد 94

mahmood5

عضو جدید
[تصحیح می کنم برادران مهندس سوال 4 از پدافند غیرعامل گزینه 3 میشه ولی گزینه 1 اعلام کردند. این گزینه باید تصحیح بشه چقدر شما بی حالید فقط دارید تماشا می کنید برید کتاب پدافند غیر عامل را مشاهده کنید توی کتاب دقیقا گفت مجاز نمی باشد ولی تو این گزینه گفت الزامی است.[/QUOTE]

دیاکو95

عضو جدید
برادران مهندس سوال 4 از پدافند غیرعامل گزینه 1 میشه ولی گزینه 4 اعلام کردند. این گزینه باید تصحیح بشه چقدر شما بی حالید فقط دارید تماشا می کنید برید کتاب پدافند غیر عامل را مشاهده کنید توی کتاب دقیقا گفت مجاز نمی باشد ولی تو این گزینه گفت الزامی است.

خوبی مهندس؟ سوال چهار که گزینه 3 درسته، گزینه 4 کجا اعلام شده؟

دیاکو95

عضو جدید
[تصحیح می کنم برادران مهندس سوال 4 از پدافند غیرعامل گزینه 3 میشه ولی گزینه 1 اعلام کردند. این گزینه باید تصحیح بشه چقدر شما بی حالید فقط دارید تماشا می کنید برید کتاب پدافند غیر عامل را مشاهده کنید توی کتاب دقیقا گفت مجاز نمی باشد ولی تو این گزینه گفت الزامی است.
[/QUOTE]

بابا مهندس محمود گزینه یک اعلام نشده!!1

mahmood5

عضو جدید
حداقل اعلام بشه که سوال 4 ایراد دارد و باید گزینه 3 بشه تا بچه ها هم در جریان باشند مهندس گرانقدر؟

انیشتن

عضو جدید
برادران مهندس سوال 4 از پدافند غیرعامل گزینه 1 میشه ولی گزینه 4 اعلام کردند. این گزینه باید تصحیح بشه چقدر شما بی حالید فقط دارید تماشا می کنید برید کتاب پدافند غیر عامل را مشاهده کنید توی کتاب دقیقا گفت مجاز نمی باشد ولی تو این گزینه گفت الزامی است.
اولا شما چرا همه سوالا رو اشتباه میبینی
؟خیلیم درسته گزینه سه زده

انیشتن

عضو جدید
حداقل اعلام بشه که سوال 4 ایراد دارد و باید گزینه 3 بشه تا بچه ها هم در جریان باشند مهندس گرانقدر؟

نمیدونم تو صفحات قبل هم آقا محمود سوتی میدادی.برادر من ارزخواب پاشو صورت تو بشور برو دوباره سوالا رو نگاه کن.اشتباه کردی حتما نمونه سوالای رشته دیگه رو دان کردی

بچه ها سوال 31 حتما اعتراض بزنید چرا که شیر سه راهه در کویل آب گرم در خط برگشت ولی در آب سرد در خط رفت هستش دو گزینه صحیح داره حتما اعتراض بزنیم

انیشتن

عضو جدید
[تصحیح می کنم برادران مهندس سوال 4 از پدافند غیرعامل گزینه 3 میشه ولی گزینه 1 اعلام کردند. این گزینه باید تصحیح بشه چقدر شما بی حالید فقط دارید تماشا می کنید برید کتاب پدافند غیر عامل را مشاهده کنید توی کتاب دقیقا گفت مجاز نمی باشد ولی تو این گزینه گفت الزامی است.
[/QUOTE]

قبلش باما هماهنگ کنی متن اعتراضتوببخشید یه سوتی بدی تو متن سوالات میگن مارو مسخره کردی.اعتراض بایس منطقی باشه اگه اینجور اشتباهی میخوای اعتراض کنی توجهی قایل نمیشن.حواست جم باشه لطفا

دیاکو95

عضو جدید
بچه ها سوال 31 حتما اعتراض بزنید چرا که شیر سه راهه در کویل آب گرم در خط برگشت ولی در آب سرد در خط رفت هستش دو گزینه صحیح داره حتما اعتراض بزنیم

آره حتما منم موافقم اصلا من سرجلسه هم میدونستم دو گزینه درست داره ولی دیگه گزینه یک رو زدم که غلط شده،
البته این جور سوالا خیلی سلیقه ای هستن و به نظرم اعتراضمون هم نتیجه نمیده.

انیشتن

عضو جدید
آره حتما منم موافقم اصلا من سرجلسه هم میدونستم دو گزینه درست داره ولی دیگه گزینه یک رو زدم که غلط شده،
البته این جور سوالا خیلی سلیقه ای هستن و به نظرم اعتراضمون هم نتیجه نمیده.

چرا ایشالاه توکل بخدا همه سوالات اشتباه رو اعتراض میزنیم.تاخجالت بکشن با این طرز سوال در اوردنشون

دیاکو95

عضو جدید
چرا ایشالاه توکل بخدا همه سوالات اشتباه رو اعتراض میزنیم.تاخجالت بکشن با این طرز سوال در اوردنشون

قدم اول:
من به این سوالا اعتراض دارم و تا شنبه توضیحات فنی!!! خودم رو در مورد اونا مینویسم و اینجا میذارم البته اگه عمری باقی باشه...
فعلا سوالای 31، 33، 48

انیشتن

عضو جدید
قدم اول:
من به این سوالا اعتراض دارم و تا شنبه توضیحات فنی!!! خودم رو در مورد اونا مینویسم و اینجا میذارم البته اگه عمری باقی باشه...
فعلا سوالای 31، 33، 48

ایشالا زنده باشید سوال ۱۹هم تو گزینه ها جواب نبود.من به این سوال اعتراض دارم

آخرین ویرایش:

Eshgh Khoodayi

عضو جدید
کاربر ممتاز
حتی مهندسی مکانیک گرایشهای خودرو و ساخت و تولید هم نمیتونند پروانه نظام مهندسی بگیرند(خیلی جدی ام موارد رو بررسی میکنند)تنها راحتون اخذ مدرک لیسانس در رشته های عمران..یا مکانیک و معماری و برق هستش( در برخی گرایشها ...)
من سه ساله پروانه گرفتم...متاسفانه جواب سوال شما خیر است..

چقدر بد
یعنی حتی با دکتری هم نمیشه؟!!
این دیگه چه قانونی ...

sadeghjalilian

عضو جدید
حذف سه سوال امکان داره؟ سابقه داشته مگه؟

من سال91 قبول شدم...در رشته عمران تو اون سال4تا سوال حذف شد(و نمرات43درصد هم به نمره50 رسیدند و قبول شدند(فکر کن)....حذف سوالات بایست با ارائه مستند علمی ودقیق صورت بگیره...که مثلا فلان جای سوال ایراد داره و یا دوپهلوه و....تو مکانیک حذف 2سوال و تغییر گزینه صحیح دو سوال رو تو یه دوره هم دیده ام.....اساسا این تغییرات و رسیدگی به اعتراضات از شهریور91 که ما امتحان ادیم شروع شد...(حتی سنجش اولکارنامه منو49 زده بود و مردود که اعتراضات کسترده باعث شد تصمیگیری بشه که از این پس باید اعتراضا دقیق بررسی بشه وو....(حتی من برا دوره اسفند 91 هم ثبت نام کرده بودم که یهو نتیجه اعتراضات اومد که نمرم شد52و قبول شدم(پول ثبت نام جدیدم رو هم نرفتم دنبالش ....)...مطمئن باشید که هر اعتراضی که علمی ومستند باشه .رسیدگی میشه....چه نفر نفر و چه گروهی...

sadeghjalilian

عضو جدید
چرا کپی کنیم اما بایس خیلی قشنگ و محترمانه و خوب و جامع بنویسیم که قانع بشن
اتفاقا من در نامه ای که نوشتم براشون که چرا با کلید اولیه صحیح کردید...مگه خودتون کلید رو اصلاح نکردید..8بار توش نوشته بودم چرا حق اینجانب را زیر پا گذاشتید وپیگیری میکنم و...(البته اون موقع سنجش کلید رو اصلاح کرده بود ولی یادش رفته بود با کلید جدید .....کارنامه رو بدست بیاره و با همون کلید قدیم و...(که اعتراضات به قدری زیاد بود که نمایندگان مجلس از رییس نظام مهندسی درخواست پیگیری و...داشتندو....(تازه از اون موقع به بعد به شکایتها در مورد کلید رسیدگی میشه و....

انیشتن

عضو جدید
اتفاقا من در نامه ای که نوشتم براشون که چرا با کلید اولیه صحیح کردید...مگه خودتون کلید رو اصلاح نکردید..8بار توش نوشته بودم چرا حق اینجانب را زیر پا گذاشتید وپیگیری میکنم و...(البته اون موقع سنجش کلید رو اصلاح کرده بود ولی یادش رفته بود با کلید جدید .....کارنامه رو بدست بیاره و با همون کلید قدیم و...(که اعتراضات به قدری زیاد بود که نمایندگان مجلس از رییس نظام مهندسی درخواست پیگیری و...داشتندو....(تازه از اون موقع به بعد به شکایتها در مورد کلید رسیدگی میشه و....
لطفا شما تجربه بیشتری دارین توروخدا کمک کنین تا اعتراض خوب بنویسیم.خواهش میکنم

sadeghjalilian

عضو جدید
چقدر بد
یعنی حتی با دکتری هم نمیشه؟!!
این دیگه چه قانونی ...

دلیلش اینه که اسمش روشه...نظام مهندسی ساختمان و باید شخص یه چیزایی از ساختمان تو رشتش خونده باشه(وزارت راه و شهر سازی این مدارک رو کارشناسی میکنه که چی میشه و چی نمیشه ...)(در ضمن اینقدر سختگیری میکنند که من بیچاره برا گرفتن پروانه اشاغال دومم(طراحی و...مجبور شدم که یکی دیگه از گرایشهای مکانیک رو اخد کنم(120واحد تطبیق و یه ترم هم دروس جدید...)تازه باید سه سال هم از اون مدرکه بگذره.....(به نظر من اگه مشکل کار دارید سال دیگه کنکور تجربی شرکت کنید و اگه مطالعه کنید یه رشته خوب میارید و...

sadeghjalilian

عضو جدید
لطفا شما تجربه بیشتری دارین توروخدا کمک کنین تا اعتراض خوب بنویسیم.خواهش میکنم
یه بار کل اعتراضاتون رو کلی بنویسید(مثلا هر nتا سوال مورد دارو...و یهبار هم جدا جدا....)(یه سری از سوالات مشکلدار رو رو هم شما حل نکردید ولی دیگران اعتراضشو میفرستند (نگران نباشید)(مثلا تو اون سال 91 من اصلا به جز تو یه سوال که دیگه خیلی تابلو دو گزینه ای بود اعتراضی نزدو ولی دو تا سوال حذف شد و یه سوال تغییر گزینه صحیح....(البته این اشتباهات کاملا عادیه ها.....میخوان سوالات رو بپیچونند که حواسشون نیست یه دفعه مفهوم سوال رو عوض میکنند و...)(واقعا عادیه یا غیر عادی.....)(به نظر من میشه این اشکالات پیش نیادو..)..............در ضمن سوالات به شدت تابلو غلط رو هم سعی کنید با یه متن به صورت کاملا مشابه بنویسید...(که اینطور اعتراضاتی صد در صد(حتی اگه زیادمورد دار هم نباشه و داوطلب میتونست با کمی فرض حلش کنه)رو حتما حذف میکنند و..

Eshgh Khoodayi

عضو جدید
کاربر ممتاز
دلیلش اینه که اسمش روشه...نظام مهندسی ساختمان و باید شخص یه چیزایی از ساختمان تو رشتش خونده باشه(وزارت راه و شهر سازی این مدارک رو کارشناسی میکنه که چی میشه و چی نمیشه ...)(در ضمن اینقدر سختگیری میکنند که من بیچاره برا گرفتن پروانه اشاغال دومم(طراحی و...مجبور شدم که یکی دیگه از گرایشهای مکانیک رو اخد کنم(120واحد تطبیق و یه ترم هم دروس جدید...)تازه باید سه سال هم از اون مدرکه بگذره.....(به نظر من اگه مشکل کار دارید سال دیگه کنکور تجربی شرکت کنید و اگه مطالعه کنید یه رشته خوب میارید و...

ممنونم
دردم اینه که مهندسی آب هستم به عمران سازه علاقمند هستم
ولی این نظام مهندسی مشکل ساز این وسط
دیگه میخونم باقی میسپارم به خدا
مثل همیشه مشکل گشایی کارام هستش

sadeghjalilian

عضو جدید
ممنونم
دردم اینه که مهندسی آب هستم به عمران سازه علاقمند هستم
ولی این نظام مهندسی مشکل ساز این وسط
دیگه میخونم باقی میسپارم به خدا
مثل همیشه مشکل گشایی کارام هستش
ا
اره عمران درامدش تو نظام خوبه...از نظام مهندسی استانت با دردست داشتم مدرکت سوال بپرس و ببین که چه رشته ای بخونی...(تعدادی از واحدهات تطبیق میخوره و...)موفق باشی...

baranj

عضو جدید
بچه ها کسی سوال 38 و حل کرده جوابشتو گزینه ها نیست؟سوال 6 کجای کتاب لطفا آدرس دقیقش و بگید؟؟؟؟به نظرم صورت سوال و پیچوندن واقعا اگه می خواید اعتراض بزنیم فقط برای غلطای خودتون نباشه منطقی باشه ممکن یه سوال واقعا برای بقیه هم سرنوشت سازباشه الان سوال 6 آدرسش کجاست من خودم درست زدم ولی تو کتاب نبود پیداش نکردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا سوال 38؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

بالا