شما تونستین فرم اعتراض رو بگیرید؟
من هنوز ندارمش.!
یافتم یافتم!!!!
شما تونستین فرم اعتراض رو بگیرید؟
من هنوز ندارمش.!
برادران مهندس سوال 4 از پدافند غیرعامل گزینه 1 میشه ولی گزینه 4 اعلام کردند. این گزینه باید تصحیح بشه چقدر شما بی حالید فقط دارید تماشا می کنید برید کتاب پدافند غیر عامل را مشاهده کنید توی کتاب دقیقا گفت مجاز نمی باشد ولی تو این گزینه گفت الزامی است.
[/QUOTE][تصحیح می کنم برادران مهندس سوال 4 از پدافند غیرعامل گزینه 3 میشه ولی گزینه 1 اعلام کردند. این گزینه باید تصحیح بشه چقدر شما بی حالید فقط دارید تماشا می کنید برید کتاب پدافند غیر عامل را مشاهده کنید توی کتاب دقیقا گفت مجاز نمی باشد ولی تو این گزینه گفت الزامی است.
اولا شما چرا همه سوالا رو اشتباه میبینیبرادران مهندس سوال 4 از پدافند غیرعامل گزینه 1 میشه ولی گزینه 4 اعلام کردند. این گزینه باید تصحیح بشه چقدر شما بی حالید فقط دارید تماشا می کنید برید کتاب پدافند غیر عامل را مشاهده کنید توی کتاب دقیقا گفت مجاز نمی باشد ولی تو این گزینه گفت الزامی است.
بچه ها سوال 4 را مطالعه کردید نظرتان را بگید
حداقل اعلام بشه که سوال 4 ایراد دارد و باید گزینه 3 بشه تا بچه ها هم در جریان باشند مهندس گرانقدر؟
[/QUOTE][تصحیح می کنم برادران مهندس سوال 4 از پدافند غیرعامل گزینه 3 میشه ولی گزینه 1 اعلام کردند. این گزینه باید تصحیح بشه چقدر شما بی حالید فقط دارید تماشا می کنید برید کتاب پدافند غیر عامل را مشاهده کنید توی کتاب دقیقا گفت مجاز نمی باشد ولی تو این گزینه گفت الزامی است.
بچه ها سوال 31 حتما اعتراض بزنید چرا که شیر سه راهه در کویل آب گرم در خط برگشت ولی در آب سرد در خط رفت هستش دو گزینه صحیح داره حتما اعتراض بزنیم
آره حتما منم موافقم اصلا من سرجلسه هم میدونستم دو گزینه درست داره ولی دیگه گزینه یک رو زدم که غلط شده،
البته این جور سوالا خیلی سلیقه ای هستن و به نظرم اعتراضمون هم نتیجه نمیده.
چرا ایشالاه توکل بخدا همه سوالات اشتباه رو اعتراض میزنیم.تاخجالت بکشن با این طرز سوال در اوردنشون
قدم اول:
من به این سوالا اعتراض دارم و تا شنبه توضیحات فنی!!! خودم رو در مورد اونا مینویسم و اینجا میذارم البته اگه عمری باقی باشه...
فعلا سوالای 31، 33، 48
حتی مهندسی مکانیک گرایشهای خودرو و ساخت و تولید هم نمیتونند پروانه نظام مهندسی بگیرند(خیلی جدی ام موارد رو بررسی میکنند)تنها راحتون اخذ مدرک لیسانس در رشته های عمران..یا مکانیک و معماری و برق هستش( در برخی گرایشها ...)
من سه ساله پروانه گرفتم...متاسفانه جواب سوال شما خیر است..
من 44 تا زدم، 7 تا غلط دارم، دو سوالم یادم نیست چی زدم.
اگه اون دوتا درست باشن میشم 58 درصد
ولی اگه اون دوتاهم غلط باشن که میشم 54 درصد
خدا رحم کنه،
حذف سه سوال امکان داره؟ سابقه داشته مگه؟
اتفاقا من در نامه ای که نوشتم براشون که چرا با کلید اولیه صحیح کردید...مگه خودتون کلید رو اصلاح نکردید..8بار توش نوشته بودم چرا حق اینجانب را زیر پا گذاشتید وپیگیری میکنم و...(البته اون موقع سنجش کلید رو اصلاح کرده بود ولی یادش رفته بود با کلید جدید .....کارنامه رو بدست بیاره و با همون کلید قدیم و...(که اعتراضات به قدری زیاد بود که نمایندگان مجلس از رییس نظام مهندسی درخواست پیگیری و...داشتندو....(تازه از اون موقع به بعد به شکایتها در مورد کلید رسیدگی میشه و....چرا کپی کنیم اما بایس خیلی قشنگ و محترمانه و خوب و جامع بنویسیم که قانع بشن
لطفا شما تجربه بیشتری دارین توروخدا کمک کنین تا اعتراض خوب بنویسیم.خواهش میکنماتفاقا من در نامه ای که نوشتم براشون که چرا با کلید اولیه صحیح کردید...مگه خودتون کلید رو اصلاح نکردید..8بار توش نوشته بودم چرا حق اینجانب را زیر پا گذاشتید وپیگیری میکنم و...(البته اون موقع سنجش کلید رو اصلاح کرده بود ولی یادش رفته بود با کلید جدید .....کارنامه رو بدست بیاره و با همون کلید قدیم و...(که اعتراضات به قدری زیاد بود که نمایندگان مجلس از رییس نظام مهندسی درخواست پیگیری و...داشتندو....(تازه از اون موقع به بعد به شکایتها در مورد کلید رسیدگی میشه و....
پس در هر صورت قبولید...از الان تبریک میگم به شما......
چقدر بد
یعنی حتی با دکتری هم نمیشه؟!!
این دیگه چه قانونی ...
یه بار کل اعتراضاتون رو کلی بنویسید(مثلا هر nتا سوال مورد دارو...و یهبار هم جدا جدا....)(یه سری از سوالات مشکلدار رو رو هم شما حل نکردید ولی دیگران اعتراضشو میفرستند (نگران نباشید)(مثلا تو اون سال 91 من اصلا به جز تو یه سوال که دیگه خیلی تابلو دو گزینه ای بود اعتراضی نزدو ولی دو تا سوال حذف شد و یه سوال تغییر گزینه صحیح....(البته این اشتباهات کاملا عادیه ها.....میخوان سوالات رو بپیچونند که حواسشون نیست یه دفعه مفهوم سوال رو عوض میکنند و...)(واقعا عادیه یا غیر عادی.....)(به نظر من میشه این اشکالات پیش نیادو..)..............در ضمن سوالات به شدت تابلو غلط رو هم سعی کنید با یه متن به صورت کاملا مشابه بنویسید...(که اینطور اعتراضاتی صد در صد(حتی اگه زیادمورد دار هم نباشه و داوطلب میتونست با کمی فرض حلش کنه)رو حتما حذف میکنند و..لطفا شما تجربه بیشتری دارین توروخدا کمک کنین تا اعتراض خوب بنویسیم.خواهش میکنم
دلیلش اینه که اسمش روشه...نظام مهندسی ساختمان و باید شخص یه چیزایی از ساختمان تو رشتش خونده باشه(وزارت راه و شهر سازی این مدارک رو کارشناسی میکنه که چی میشه و چی نمیشه ...)(در ضمن اینقدر سختگیری میکنند که من بیچاره برا گرفتن پروانه اشاغال دومم(طراحی و...مجبور شدم که یکی دیگه از گرایشهای مکانیک رو اخد کنم(120واحد تطبیق و یه ترم هم دروس جدید...)تازه باید سه سال هم از اون مدرکه بگذره.....(به نظر من اگه مشکل کار دارید سال دیگه کنکور تجربی شرکت کنید و اگه مطالعه کنید یه رشته خوب میارید و...
اممنونم
دردم اینه که مهندسی آب هستم به عمران سازه علاقمند هستم
ولی این نظام مهندسی مشکل ساز این وسط
دیگه میخونم باقی میسپارم به خدا
مثل همیشه مشکل گشایی کارام هستش