این واسه دوستمه وسعت خانماشکالهای کارتون
کد ارتفاعی زیرزمین ات باید پایین تر باشه.....من حوصله دقیق ندارم..ولی رمپ ات باید طولانی تر باشه...من حس میکنم رمپ ات و کدارتفاعی ات غلطه با یکی چک کن...من یادم نیست دقیق
دربهای انباری نباید به توی محوطه پارکنیگ هات باز بشه
حتی محل تردد و دتسرسی به انباری ها هم نباید از محوطه پارکنیگ ات باشه
الان دسترسی به اتاق تاسیسات هم مشکل داره
حمام را کنار درب ورودی نذار
ترجیحا در یک خوابه حمام را زا توی اتاق بده
سرویس واحد پایینی هات اصلا داکت نداره
آشپزخانه هات داکت نداره
عرض تراس حداقل 1.5 باید باشه
زاویه های کج و کول را بنداز به تراس نه اشپزخانه.....درب کابینت باز شه میخوره تو کله ادم
نورگیری اشپزخانه پایینی ات برام مفهوم نیست...
سعی کن همه فضاهات نور بگیرههههههه
اشکال کد ارتفاعی نیسسسسسسسسسسست
ماشین برای گردش باید بره تو ی مربع حداقل 5*5 یا اینکه رمپ گرد....این مشکل کار شماست....راننده تو رمپ نمیتونه درو بزنه........
این واسه دوستمه وسعت خانم
ایراد زیاد و اساسی داره و لی جالبه 19 شده از من بیشتر شده
سلام به نطرتون احترام میزارم ولی ناراحت نشید شما هم که نطرتون خیلی غیر تخصصی بودخسته نباشین آقا ایمان خیلی زحمت کشیدین یه چندتا اشکال هست من جسارتا میگم
اندازه گذاری داخلی ندارین در مورد ابعاد نمیشه نظر داد
مبلمان خیی ناقض هست
اشکالات طراحی داخلی دارین .
یه هالتون نورنداره
نوگیر تغییر اندازهداده بزرگه اشتباهه.
رمپ پارکینگتون خیلی زیاده استاپ نداره
خوابهاتون کمد نداره.
پنجره هاتونو همه جا در نیاوردین.
یه آشپزخونتون داکت نداره.
یه در انباریتون به داخل باز میشه
تاسیسات دو در بایدباشه داکتم نداره
سلام به نطرتون احترام میزارم ولی ناراحت نشید شما هم که نطرتون خیلی غیر تخصصی بود
چون خیلی لز طرح ها هستند که نه مبلمان دارند نه اندازه گذاری و قبول شده اند دوما من تمام فصاهام نور میگیرن
فقط تو طبقه دو یادم نبود پنجره ها رو بزارم
بعد ش رمپ استاپ میخواد چیکار ماشین پیرمرد نیست که بخواد تو استاپ استراحت کنه اگه منطورتون مربع پنج در پنج است او فضای گردش میگن بهش
بعدش هر دو را میشه استفاده کرد و فرقی ندارن با هم تازه من شیب را هم ده درصد زدم یعنی خیلی ملایم ماشین تشریف میاره زیر زمین
کجا گفته تاسیسات باید دو در داشته باشه؟؟؟؟!!!!!!! داکت نداره ولی پنجره به بیرون که داره هیچ فرقی نداره جهت تهویه یا پنجره یا داکت هر دو قبول است
بعدش هیچ ایرادی نداره اگه نور گیر تغیر مساحت بده به شرطی که ابعاد نورگیر طبقه بالایی بزرگتر از طبقه پایینی اش باشه
میگی نه برو کار عارفه را نگاه کن.
بعدش اگه قرار باشه بخاطر نزاشتن کمد یا اندازه گزاری مردود میکردن باید الان خیلی ها مردود بودن که قبول شده اند
ببخشید من کجا گفتم اشکالی نداره که شما نقل قول میکنینخوب آقا ایمان طراحی یعنی همین همش که شد اشکالی نداره .من میتونستم بگم کار شما بی نقض هست به خاطر خودتون میگم .
بله دوست من نه مبله داشت و نه اندازه گذاری ولی کارش عالی شده بود با 25 قبول شد .اگه مبله و اندازه داشتخیلی بیشتر میشد .گذاشتن دو در بودن تاسیسات جزو قانون طراحی تاسیساته .خوب همینا باعث ارتقا نمره میشه .
شیب پارکینگ قانونه خودشو داره .من نگفتم نورگیر اشتباهه گفتم ابعاد نورگیر بزرگتر اشتباهه.
کمد کسی و رد نمیکمه ولی گذاشتنش باعث ارتقا نمره میشه.
کار من هم خیلی خیلی خیلی به کار آقای ایمان شباهت داشت فقط با این تفاوت که من پلان بام و مقطع نداشتم و 16 شدمخوب آقا ایمان طراحی یعنی همین همش که شد اشکالی نداره .من میتونستم بگم کار شما بی نقض هست به خاطر خودتون میگم .
بله دوست من نه مبله داشت و نه اندازه گذاری ولی کارش عالی شده بود با 25 قبول شد .اگه مبله و اندازه داشتخیلی بیشتر میشد .گذاشتن دو در بودن تاسیسات جزو قانون طراحی تاسیساته .خوب همینا باعث ارتقا نمره میشه .
شیب پارکینگ قانونه خودشو داره .من نگفتم نورگیر اشتباهه گفتم ابعاد نورگیر بزرگتر اشتباهه.
کمد کسی و رد نمیکمه ولی گذاشتنش باعث ارتقا نمره میشه.
کار من هم خیلی خیلی خیلی به کار آقای ایمان شباهت داشت فقط با این تفاوت که من پلان بام و مقطع نداشتم و 16 شدمیعنی این بارما هیچ ....بیخودین
و نظر تصحیح کننده هام هیچ حساب و کتابی نداره...
خانم مهدیه با احترام فراوان به نظرات شما...با توجه به اینکه این آزمون کاملا فرسایشی هست این ایراداتی که شما اشاره کردید قطعا توی کار 99 درصد شرکت کننده ها به نسبت دیده میشهاماااااا
موضوع اینه که آقای ایمان و کسایی که کارشون در حد ایشون هست انتظار دارن نمره ی قبولی حداقل یعنی 25 رو بگیرن...نه 50
یعنی 25 نمره رو خودمونم موافقیم به خاطر اشتباهاتی که در اثر کمبود وقت و استرس و...تو کار بوجود میادو بهمون ندن...به نظرم کسی که توی اون زمان کم میتونه مسئله رو 70-80 درصد حل کنه و اون همه مدارک و دستی بکشه قطعا صلاحیت قبولی داره...همچنانکه داریم میبینیم هرروز نقشه هایی به مراتب پراشکالتر داره از خود نظام مهندسی تاییدیه میگیره....
![]()
سلام ممنونم که نظر دادیسلام دوست عزیز .کارتون در کل بد نیست یعنی به دید کلی خوب و پرکار میاد.واقعیت من به ارتباطات و نحوه حل پلانتون خیلی توجه نکردم چون فکر میکنم حالا با توجه به قانون هر کسی به یه نحوی حل میکنه و ایرادات سطحی با توجه به وقت امتحان طبیعیه به نظر من خود مصحح ها هم اینو میدونن ولی با توجه به تجربه بنده این پله نمیتونه جوابگوی خواسته ارتفاعی طبقه همکف باشه. اگر اشتباه میکنم بفرمایید تا من متوجه شوم چون به نظر من اگر پله رو درست در می آوردید کارتون حتما قبول بود.اگر از ناحیه پله مقطع بزنید متوجه خواهید شد. من هم اولش نزدیک بود یه همچین اشتباهی بکنم. یادمه کلی محاسبه کردم و مقطع زدم تا پله 3بار رفت و برگشت گذاشتم که اونم در ورودی هاش توی همکف و زیر زمین با اول و دوم فرق میکنه یعنی دو طرف جعبه پله.نمیدونم درست تونستم منظورمو بگم یا نه. موفق باشید.
ببخشید کار شما رو که دیدم یه چند تا مشکل دیدم این که تو کارتون از لحاظ معماری نتونسته فضا های خالصی رو به وجود بیاره مثلا تو طبقه سه واحدی سمت راست و چپ ببینید اصلا پذیرایی به اون صورت وجود نداره خصوصا سمت راستیه فقط یک راهرو شده ،سیرکولاسیون فضایی هم تو کارتون رعایت نشده ،فضاها شکسته شدن ،تو یک طبق نور گیر هاتون مشخص نشده ، اندازه گیری داخلی فضا های داخلی وجود نداره ،تو زیرزمین طول رمپ خیلی زیاد شده و کلی از فضای مفید کم شده ، تو یک طبقه نور گیر حمام رو به خیابونه ، درتوالت هاتون دقیقا جلوی در ورودی ان ،راهرو جلو اتاق خواب ها در واحد بزرگت نور طبیعی ندارن،طبقه همکفت رو ندارم تا بدونم راه پله ات رو چه جوری حل کردی، نقشه زیرزمینت قشنگ مشخص نیست اما فکر کنم دو تا ماشینی که سمت چپ پارک کردی اکس ستون ورودیشون کمتر از 5 متر باشه
درمورد رمپ هم به حداکثر 15 درصد توجه بشه ..چراکه اکثر رمپها شیب 13 درصد دارن..و رمپ 10 درصد اصلا ایراد نیست.
.
پس ما چراکتابهای نظام و میخونیم برای اینکه طبق اون قانونا طراحی کنیم.خط به خط کار بایدطبق قانون نظام باشه.
سلام مهندس حامد عزیز خودتو اذیت نکن داداشخب طبق همین قانون نظام گفته شیب رمپ پارکینگ حداکثر 15% دیگه.. نگفته 15 % که..حداکثر 15 یعنی تندترین شیب باید 15 باشه اگه بیشتر باشه نمیشه ولی کمتر باشه بهترم هست..
سلام در مورد پذیرایی سمت راست واحد بالا باهاتون موافقم ولی برای اینکه عرصه ها رو از هم جدا کنیم باید یه بهائی بدهیم دیگه تو 60 متر ازین بهتر نمیشهببخشید کار شما رو که دیدم یه چند تا مشکل دیدم این که تو کارتون از لحاظ معماری نتونسته فضا های خالصی رو به وجود بیاره مثلا تو طبقه سه واحدی سمت راست و چپ ببینید اصلا پذیرایی به اون صورت وجود نداره خصوصا سمت راستیه فقط یک راهرو شده ،سیرکولاسیون فضایی هم تو کارتون رعایت نشده ،فضاها شکسته شدن ،تو یک طبق نور گیر هاتون مشخص نشده ، اندازه گیری داخلی فضا های داخلی وجود نداره ،تو زیرزمین طول رمپ خیلی زیاد شده و کلی از فضای مفید کم شده ، تو یک طبقه نور گیر حمام رو به خیابونه ، درتوالت هاتون دقیقا جلوی در ورودی ان ،راهرو جلو اتاق خواب ها در واحد بزرگت نور طبیعی ندارن،طبقه همکفت رو ندارم تا بدونم راه پله ات رو چه جوری حل کردی، نقشه زیرزمینت قشنگ مشخص نیست اما فکر کنم دو تا ماشینی که سمت چپ پارک کردی اکس ستون ورودیشون کمتر از 5 متر باشه