چي رو بريم بخريم ؟همه چیز تو این جاده رخ میده خخخخخخخ بگین کجاست بریم بخریمش هههههههه
بریم تو اون جاده یه دو هکتار زمین بخریم یه هتل توپ بزنیم و کسب درامد کنیم ویویی باحالی داره خخخخخخخخخخچي رو بريم بخريم ؟
فروشي نيست آقااااااااااااااااااااااااااااابریم تو اون جاده یه دو هکتار زمین بخریم یه هتل توپ بزنیم و کسب درامد کنیم ویویی باحالی داره خخخخخخخخخخ
تصویر عطارد اگر جایگزین ماه شود
تصویر زحل اگر جایگزین ماه شود
تصویر ونووس اگر جایگزین ماه شود
اگر نپتون جایگزین ماه شود
سلام.
اول اینکه اگه کسی ایده داشته باشه خودش میره دنبال ایدش. بعدشم خب همه ی همه ی همه ی سختیش همون ایدشه، پس شما چه قراره بکنی؟
دوست من یه همچین چیزیو ساخت و تو جشنواره خوارزمی ارائه کرد. سوم شد. اما خب خیلی جالب بود.
چه میدونم!! خب اگه من باشم میرم تخصصشو یاد میگیرمآدما خیلی ایده ها دارن ولی تخصص عملی کردنشو ندارنا
واقعا؟
آره مينا جوووني اين خييييييليييييييييي نازه ه ه ه ه ه ااااااااااا
دنیای غریبی شده به هرحال!!چه جالب
امیدوار شدم
قبول دارم ایده خیلی خیلی مهمه ولی به قول دوستمون پیاده سازیشم کار هرکس نیست بعدشم شما که فیزیک میخونید باید برای پیاده سازی یه ایده رباتیکی باید یه مدت طولانی بیخیال فیزیک شین که فک کنم با توجه به سنگینی درساتون نتونید از اون طرفم اگه من بخوام برم سراغ ایده های غیرمعمول باید برم تو اون زمینه مطالعه ی زیادی بکنم که خیلی خیلی وقت گیره اصلا به همین علته که تیم ها تشکیل میشنسلام.
اول اینکه اگه کسی ایده داشته باشه خودش میره دنبال ایدش. بعدشم خب همه ی همه ی همه ی سختیش همون ایدشه، پس شما چه قراره بکنی؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
اخبار هوافضا - سازمان فضایی آمریکا NASA | تالار نجوم | 74 | ||
► •*♥*•◄ تاپیک جامع اخبار نجوم ► •*♥*•◄ | تالار نجوم | 1018 | ||
تاریخ نجوم | تالار نجوم | 0 | ||
دانلود پیرامون خلاصه ای از تاریخ نجوم از یونان باستان تا قبل از کوپرنیک | تالار نجوم | 0 | ||
ا | اولین فضاپیمای تاریخ در مدار یک سیاره دیگر + عکس | تالار نجوم | 0 |