آباکوس

khosroshahiy

مدیر بازنشسته
من می خوام آباکوس یاد بگیرم از کجا شروع کنم فایل آموزشی دارید کمکم کنید مرسی.
گرایش ساخت تولید

danijan

عضو جدید
سلام دوست عزیز
بهترین چیزی که میتونم بهت معرفی کنم و من خودم از رو این کتاب شروع به یادگیری کردم این کتاب بود
تحلیل اجزای محدود با کمک abaqus
مولف ابوالفضل خلخالی
تو اینترنت هم سرچ کنی میتونی بخریش

smmoosavian

عضو جدید
گرایش ساخت تولید

تنها راه یادگیری درست و حسابی آباکوس اینه که یا فیلم آموزشی ببینی که الان هیچ جا گیرت نمیاد ، یا اینکه بری کلاس آموزشی زیر نظر استادی که دست کم فوق لیسانس داشته باشه . دانشگاه صنعتی اصفهان مهد نرم افزار آباکوسه البته از اون لحاظ !!! غیر از اصفهان سخت جایی رو گیر میاری که آباکوس حرفه ای کار کنن.

smmoosavian

عضو جدید
مهندس جان فيلمايي كه واسه كتيا گذاشتي عاليه اگه واسه آباكوس هم فيلم داشتي و واست مقدور بود آپلودكن ما هم را بيفتيم مرسي

درست کردن فیلم آموزشی برای کتیا فقط نیاز به وقت داره ، ولی درست کردن فیلم آموزشی برای آباکوس به تخصص هم نیاز داره. برای درک کامل ویژگی های یک نرم افزار تحلیلی ، حتماً یک پروژه (چه آسون چه سخت) از اول تا آخر باید به صورت کامل حل بشه ، که هم وقت زیادی نیاز داره و هم تخصص بیشتری می طلبه ، فعلا من در مرحله رُشد به سر می برم و هنوز چیزای زیادی هست که از آباکوس بلد نیستم. (تخصص کمی دارم) ولی دارم سعی می کنم اون تخصصه رو زیادش کنم . شاید یه روزی اگه عمری باقی بود 4 تا دونه فیلم از آباکوس هم درست کردم.;)

khosroshahiy

مدیر بازنشسته
درست کردن فیلم آموزشی برای کتیا فقط نیاز به وقت داره ، ولی درست کردن فیلم آموزشی برای آباکوس به تخصص هم نیاز داره. برای درک کامل ویژگی های یک نرم افزار تحلیلی ، حتماً یک پروژه (چه آسون چه سخت) از اول تا آخر باید به صورت کامل حل بشه ، که هم وقت زیادی نیاز داره و هم تخصص بیشتری می طلبه ، فعلا من در مرحله رُشد به سر می برم و هنوز چیزای زیادی هست که از آباکوس بلد نیستم. (تخصص کمی دارم) ولی دارم سعی می کنم اون تخصصه رو زیادش کنم . شاید یه روزی اگه عمری باقی بود 4 تا دونه فیلم از آباکوس هم درست کردم.;)

:gol::gol::gol:

baroonboy

عضو جدید
گرایش ساخت تولید

راهنمای کامل ANSYS و ABAQUS با مثال و مرحله به مرحله

سلام

این لینک شامل کلی لینک مفید از شیر مرغ تا جون آدمیزاده...

به خصوص قسمت آموزش زبان و نرم افزارهای مکانیکش خیلی خیلی جالبه

حتما ببینید

http://hosseini1987.blogfa.com/post-8.aspx

ashkan_ebrahimi

عضو جدید
تو این وب لاگ که اصلا مطلبی درمورد آباکوس نیست!!!!

راهنمای کامل ANSYS و ABAQUS با مثال و مرحله به مرحله

سلام

این لینک شامل کلی لینک مفید از شیر مرغ تا جون آدمیزاده...

به خصوص قسمت آموزش زبان و نرم افزارهای مکانیکش خیلی خیلی جالبه

حتما ببینید

http://hosseini1987.blogfa.com/post-8.aspx

بالا