کمک فوری خواهشن اگه بلید هستین کمک کنید.

s_adegh

عضو جدید
سلام
من در مورد تحلیل شاسی دوچرخه سوال داشتم!می خواستم بپرسم تو تحلیل نیرو های وارد بر اون می تونین کمکم کنین؟!؟!
در نرم افزار انسیس
شاسی دوچرخه معمولی

s_adegh

عضو جدید
بیشتر مشکلم سره اینه که اگه شخصی به وزن f بشینه روی شاسی چه نیروهایی به بقیه جاها وارد میشه!!!

s_adegh

عضو جدید
از تمام شما کاربران فعال تشکر می کنم که این قدر من را کمک کردین واقعا شرمندم کردین ممنون هستم.

bahman2

عضو جدید
سلام
شما اگه نیروی وزن رو به صورت متمرکز بر زین حساب کنید با وقتی که نیروی پاها رو روی رکاب و بخشی از نیروی دستها رو فرمان رو در نظر بگیرید متفاوته . ولی حالت راحتر اینه که نیروی وزن رو بصورت متمرکز بر روی زین و در حالت عمودی نسبت به افق در نظر بگیرید . در این حالت با توجه به اجزای دوچرخه نیروی رو میتونید در عضوها بدست بیارید . مثل محاسبه نیروی عضوها در مبحث قابها در استاتیک . بعد هم هر بخش رو از هم جدا کنید و نیروها رو بدست بیارید . البته شکل دوچرخه خیلی مهمه
.

s_adegh

عضو جدید
مشکل من همینجاست!یعنی تخمین زدن اینکه چه مقدار نیرو به رکاب وارد میشه!!!؟!؟؟!؟؟

mashhadi18

عضو جدید
به اين كه نمي گن تحليل شاسي
شما در ورودي هاي آناليزتان مشكل داريد كه آن را بايد يا از جايي پيدا كنيد يا عددي تخمين بزنيد.
اگر در تحليل مشكل داشتيد ايميل بزنيد
mehrmashhadi@gmail.com

ah25_km

عضو جدید
مشکل من همینجاست!یعنی تخمین زدن اینکه چه مقدار نیرو به رکاب وارد میشه!!!؟!؟؟!؟؟

اين تحليل نيرو كه ميخواي كاملا وابسته به زمانه . در هر لحظه نيروي وارد بر ركاب داره تغيير ميكنه , ولي شايد بشه گفت مجموع نيروي وارد بر 2 ركاب تقريبا ثابته .
اگه بخواي با نرم افزار تحليل كني بايد با توجه به زاويه نشستن دوچرخه سوار نيروي وارد بر زين , فرمان و ركاب رو تخمين بزني و اونو با توجه به دوچرخه اي كه طراحي كردي توي جاي مناسبش قرار بدي , البته با اين كارا عدم يكنواختي وزن و نيرو در بدن رو در نظر نميگيري و نتيجه تو خيلي تقريبي خواهد شد .

حالا اين تحليلو برا چه كاري ميخواي ؟؟

wisdom steering

عضو جدید
هر چی رو که منم میدونستم بچه ها کاملتر توضیح دادن. ولی سعی کن تو بدست اوردن نیرو واسه رکاب حداکثر نیرو رو در بیاری که میشه تقریبا گفت تو سر بالاییه