[FONT=times new roman,times,serif]گل رز سرخ: عشق بی ریا ، زیبایی ، شجاعت ، احترام تبریک ، دوستت دارم.[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]گل رز سفید : پاکی ، معصومیت ، راز ، سکوت ، فروتنی ، احترام ، عشق من به تو عمیق و خالصانه است.[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]گل رز صورتی : قدردانی ، وقار ، ستایش ، همدلی ، لطافت ، شادکامی ، باور کن تو خیلی دوست داشتنی هستی[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]گل رز زرد : شادمانی ، رفاقت ، شوق ، حسادت ، آغاز دوباره ، فراموش نکن – معذرت می خواهم[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]گل رز بنفش : عشق در نگاه اول[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]گل رز نارنجی : اشتیاق ، شیفتگی ، آرزو[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]غنچه گل رز : نماد پاکی و زیبایی ، جوانی ، عشق نو پا[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]یک شاخه گل رز : سادگی ، سپاسگذاری ، عشق تازه[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]یک شاخه گل رز سرخ : دوستت دارم[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]گل رز سفید عروس : عشق مبارک و فرخنده[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]گل رز سیاه : مرگ[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]ترکیبی از گل رز سفید و سرخ : سازش ، اتحاد[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]گل رز کاملاً شکفته : من متعهد به تو هستم ، هنوز دوستت دارم[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]دسته گل رز کوچک : من به یاد تو هستم[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]دسته گل رز : قدردانی[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]گل داوودی : حقیقت ، تو دوست فوق العاده من هستی[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]گل نیلوفر آبی : حقیقت[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]گل نرگس : غرور ، خودبینی[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]گل بنفشه : اندیشه ناگفته ، سفر ، سفر بخیر ، پاکدامنی ، فروتنی[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]گل سوسن سفید : دوشیزگی ، پاکی[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]گل اقاقیا : عشق پاک ، عشق پنهانی[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]گل کاملیا صورتی : در آرزوی تو هستم[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]گل کاملیا قرمز : عشق تو همچون آتشی در قلب من است[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]گل کاملیا سفید : تو در خور پرستش هستی.[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]گل میخک : شیفتگی ، عشق زن ، ستایش ، بله[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]گل قاصدک : وفاداری ، خوشبختی ، صداقت ، پیام آور عشق ، فراموشم نکن : خاطرات گذشته ، عشق ناب[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]گل نسترن : آرزو ، همدلی ، دوستم داشته باش[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]گل لاله : عاشق تمام عیار ، باور کن[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]کل نرگس زرد : احترام ، جوانمردی ، تا زمانی که تو در کنار من هستی خورشید بر من خواهد تابید[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]گل پامچال : بدون تو قادر به زندگی کردن نیستم[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]گل اطلسی : شرم ، ازدواج فرخنده[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]گل یاسمن : شادی ، شیرینی ، دلپذیری وقار[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]گل رزماری : یادآوری ، خاطرات ، یادگاری[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]گل آلاله : پروت ، زرق و برق[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]گل آفتابگردان : ستایش ، غرور ، پرستش[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]گل مریم : لذت[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]گل زنبق : اندوه ، تأسف[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]گل گلایل : صداقت ، به من فرصت بده[/FONT]
آخرین ویرایش: