یاداوریدر صورت تمايل به شرکت در طرح خريد لباس عيد براي کودکان محک فرم ذيل را تکميل فرماييد.
![]()
MAHAK Official WebSite
یاداوریدر صورت تمايل به شرکت در طرح خريد لباس عيد براي کودکان محک فرم ذيل را تکميل فرماييد.
![]()
MAHAK Official WebSite
سلام ثبت نام کردی؟سلام
من فرم رو دیدم
الان باید چیکار کنیم؟؟؟
باید وایسیم تا تماس بگیرند؟؟؟
سلام بچه ها ببخشید مدتی سر نزدم به تاپیک راستش میخواستم برم شیرخوارگاه پرس و جو هایی کنم و با اطلاعات به روز بیام پیشتون. اما تنبلی نذاشت . شرمنده.
تا جایی که میدونم سال های قبل مبلغ لباس شب عید بچه های شیرخوارگاه 30 هزار تومان بوده. حالا رو خبر ندارم.
البته این مبلغ اصلا اجباری نبود. اونایی که سرپرستی مالی بچه ای رو دارن یا حتی افراد عادی میتونن لباس نو و مناسب بچه ها رو هم تحویل بدن.
تو این هفته حتما یک سر برای تکمیل فرم ها باید برم شیرخوارگاه می پرسم و بهتون میگم
سلام حتما همینطوره![]()
سلام...
امیدوارم من هم بتونم کمکی بکنم..
بچه ها من یه پیشنهاد دارم.. همه میتونیم توی دانشگاه و یا فامیل این کمک ها رو جمع کنیم و برای محک بفرستیم..
یعنی به جای اینکه هر نفر بره فرم جدا پر کنه یکی اینکارو کنه و بشه رابط...
من الان این کار رو کردم.. و خیلی خوب بود...
منم امتحان کردم ولی بعضیا هنوز به چیزهایی تعصب دارند
یکی میگه من کمک به فلان کس که میدونم میکنم
یکی میگه من میدم به مرجع تقلیدم
خلاصه هرکی یه حالی داره
خدا رو شکر برای من جواب داد... امروزم تو دانشگاه به بچه ها میگم... اتفاقا پارسال یکی از پسرهامون برای آجیل و خوراکی های شب عید تو دانشگاه کمک جمع کرد..از طرف یه مؤسسه خیریه.. خیلی هم موفق بود..
انشا الله که اینطور باشه..
البته مراجع ... (-:
من خیلی ناراحتم که چرا تو رو زودتر نشناختمحامد تا جایی که خبر دارم در تهران ، شهرداری در حال تشکیل کارگروه های تخصصی مردمیه . از شرایط افراد اینکه حتما 18 سال به بالا و حداقل مدرک تحصیلی لیسانس باشه . گمونم در بین افراد تحصیلکرده بهتر بشه این مفاهیم رو نهادینه کرد.
مطمئن باش تمام سعی ام رو میکنم موضوع رو به این کارگروه ها بکشونم . از همه بچه هایی هم که تو این طرح شرکت میکنن کمک میگیریم
درباره عضويت در محک بيشتر بدانيد:
بخش عضويت زير مجموعه جلب مشارکت هاي مردمي و يکي از بخشهاي مهم در تأمين عايدات مؤسسه محسوب مي شود که با جذب و نگهداري اعضاء با سرعت در مسير گسترش کيفي و کمي حرکت مي نمايد.
در بخش عضويت افراد مبالغي را به صورت ماهيانه، منظم و مستمر پرداخت مي کنند تا پاسخي به يکي از دغدغه هاي محک که ايجاد عايدات پايدار جهت استمرار و افزايش سطح سرويس دهي فعلي به کودکان تحت پوشش است، داده باشند.
سلام صبحت به خیرسلام مامانی
چطوری؟
سلام مه پری جون خوبی؟سلام بچه ها صبح بخیر
خدا قوت