نشد دیگه علی جان!!! باز بحث کاراته و اینا پیش میاد.. فقط من به دخترم میگم ملی!!!
دیگه هیشکی نباید ملی صداش کنه!! وگرنه اوضا خراب میشه

(گفتی ورزش رزمی بلد نیستی دیگه؟)

شما همون ملینا صداش کن، توی شناسنامه ملیناست.. ولی من به عنوان پاپا، واسه اینکه یه صمیمیت استثنایی بینمون باشه از "ملی" استفاده میکنم.
نکته دوم این که ممکنه ملی من یه خورده لوس باشه اما همونقدر که لازمه.. آخه دختر اگه لوس نباشه که دختر نمیشه، اصلا 50% نمک دختر به اینه که یکم لوس باشه.. خلاصه اگه میخوای عیب و علت رو بچه مردم بذاری.. بابای بچه مردم هم مجبور میشه یه 8 - 7 تا عیب و علت رو دخملات بذاره.. حالا خود دانی!
ضمنا اگه یه وقت دو تا موچولو بخوان گیس و گیس کشی کنن، باباهاشون که نباد دخالت کنن! باید واستن ببینن کدوم دخمل بیشتر از باباش یاد گرفته که از خودش دفاع کنه!
الحمدلله من ملی رو از 1 ماهگی گذاشتم کلاس خصوصی گیس کشی (توسط عمه اش که خواهر من باشه و یکی از اساتید جهانی این رشتست) و الان خیالم تخته تخته.. ملی من از هر انگشتش 1363 تا هنر میباره.. وای به حال کسی که با این انگشتای هنرمند درگیر شه.. بله
