خواص عدس
خواص عدس
البته عدس یکی از آن مواد غذایی معروف و پرطرفداری است که همه کمابیش از خواص آن مطلع هستند. میخواهیم در این مطلب چند دلیل خوب بیاوریم که یادتان باشد در تهیهی انواع غذاها از سوپ و آش گرفته تا رشتهپلو و غیره از آن استفاده کنید. لطفاً با ما همراه باشید.
*عدس اساسی...
استافیلو کوکوس اورئوس یک باکتری گرم منفیه وازاسمش پیداست شبیه خوشه های انگوره ومعروف به باکتری رستورانها ست حالا چرا؟ چون این باکتری بیشتر در غذاهای پخته شده و مونده شده که هنگام سرو اون غذا هارو دوباره گرم میکنند.
مصرف عصاره :اگر دچار رسوب گرفتگی در رگهای بدن شده ، نیازی به عمل قلب باز وجود ندارد . زیرا گرفتگی( 30 CC رگها پس از این ، شما را آزار نخواهد داد . فقط کافی است ، روزی نصف استکان ( معادلاز این شربت غلیظ و طبیعی میل نمایید ؛ تا به کلی برطرف گردد .2 - طرز تهیه :تعداد 30 حبه ی سیر را پوست گرفته...