سوالی که پرسیدن اشاره به ماشین خاصی نکرده بوذ. طبق استاندارد، G81 برای سوراخ کاری ساذه شناخته میشه. و اینکه ممنون که گوشزد کردین. ولی مطمعن هستین که با G01 حرکت میکنه؟؟ چون تو واقعیت و حین انجام کار با سرعت G0 حرکت میکنه پای دستگاه
اگه مبتدی هستین من نرم افزار surfcam رو بهتون پیشنهاد میکنم. help خوبی داره و کارکردن باهاش سادست و شیفت کردن رو power mill از این نرم افزار سردر گمتون نمیکه. از همه مهم تر به راحتی میتونین به صورت دو بعدی برنامه نویسی کنین کاری که اگه بخواین با power mill انجام بدین واقعا سخته.
موقع اکسترکت کردن ارور میدههههههههه :cry:
دارم رو یک دستگاه کار میکنم برای پر کردن اسپری. یک مشکلی دارم اینه که قوطی که قراره توش پودر و گاز تزریق بشه crimp شذه یعنی نی سر جاش پانچ شده و الان من مجبورم از داخل نی تزریق رو انجام بدم اما نمیدونم از چه روشی باید استفاده کنم!