سلام دوباره . چندتا سوال دیگه هم دارم.
چرا ظروف بسته بندی قارچ رنگش آبی هست؟ استاد دلیلش رو خواسته ازمون.
دومیش این هست تفاوت روغن های سرخ کردنی و پخت وپز و مضرات سرخ کردن غذا با روغن های پخت و پز؟
آیا میشه با روغن زیتون غذا رو سرخ کرد؟
عمر نگهداری گوشت قرمز بیشتر هست یا گوشت سفید؟ با دلیل
کمکم لطفا
کمکم لطفا
سلام دوستان . ی سوال داشتم کسی از سیستم های با واکنش شیمیایی چیزی میدونه؟؟؟ استاد اصول مهندسی بهم پروژه داده ولی هر چی میگردم مطلب درستی پیدا نمیکنم.اصلا نمیدونم مربوط ب چی هست.لطفا کمکم کنین.
با سلام خدمت تمام دوستان. من دانشجو دانشگاه غیر انتفاعی هستم.ازاین رو ک سطح علمی من نسبت ب شما خیلی پایین تره و کلا تو دانشگاه ما خیلی ب سطح علمی کاری ندارن از تمام دوستان خواهشی دارم ک هر مطلبی در این رشته دارن مثل جزوه وکتاب الکترونیکی دارن برای من روی ایمیلم بفرستن.امید ب همکاری تمام دوستان...