Recent content by P A R H A M

  1. P A R H A M

    خبرها و تازه های صنایع غذایی

    ورشكستگي بر صنعت شكر و توليد چغندر قند و نيشكر با كاهش شديد تعرفه‌هاي وارداتي از سال 85 سايه انداخته است. به گزارش خبرنگار «تابناك» دولت از سال 1385 نسبت به كاهش شديد تعرفه واردات شكر به كشور اقدام كرد، به گونه‌اي كه تعرفه 150 درصدي واردات شكر را به صفر رسانيد. اين سياست تعرفه‌اي دولت سبب شده...
  2. P A R H A M

    اولترا *****اسیون چیست؟

    در اين روش شير را قبل از انعقاد از *****هاي غشاء مانندي كه داراي سوراخ هاي بسيار ريزي مي باشد عبور مي دهند، اين *****ها آب و مقدار كمي املاح را عبور مي دهند و قسمت عمده پروتئين و املاح شير را نگه مي دارند به طوري كه شير اولترا***** شده 9 برابر شير معمولي غليظ مي باشد و دلمه حاصل از آن كه به...
  3. P A R H A M

    اصطلاحات صنایع غذایی

    سلام با اجازه میخام چند تا اصطلاح به این تاپیک اضافه کنم 51-(PER(protein efficiency-ratio=نسبت کفایت پروتئین 52-jelly beans=پاستیل فقط شرمنده منبعش یادم نیست چون همینجوری یادم اومد آهان اصطلاحات مربوط به انواع رژیم های غذایی فقط اگه جایی اشتباه املایی چیزی داشتم درستشو بهم بگین...
بالا