مهندس جان سلام امیدوارم مثل همیشه پیروز باشی می خواستم بدونم در مورد Hydroxide quinoline sulfate اطلاعاتی داری تو اینتر نت چیزی پیدا نکردم آیا همچین ترکیبی وجود دارد یا خیر
سلام امیدوارم که مطالب اون سایت به دردتون خورده باشه اگر مشکلی بود تماس بگیرید من تنها ایرانی هستم که دیپلم آبجو سازی از امریکا دارم . شیمیم بد نیست یک سری سوال در مورد مواد شوینده برای دستگاهای نوشابه و لبنیات دارم مواد تشکیل دهندشو دارم ولی نمیدانم کدامیک از آنها خوردگی کمتری نسبت به دیگری...
سلام فرمول برای واکس و پولیش ماشین زیاده این یکی از آنهاست
1-پارافین 5
نفت سفید 25/0
3- روغن جلا 45/0
بنزول 90%0/32
روغن بزرک 2.25
ابتدا رغنها را مخلوط کرده بنزول و نفت را جدا مخلوط کرده و بعد با یک دیگر مخلوط میکنیم
سوال
سوال
سلام
آیا موادی وجود دارد که در دمای سرد مثلا 10 درجه بلای صفر به پاین دارای یک رنگ باشد و در دمای بالاتر از آن رنگ آن تغییر کند و پس از تغییر دیگر در هیچ حالتی به رنگ اولیه خود باز نگردد
سلام
آیا میتوان سالاد الویه را که دارای سیب زمینی روغن و تخم مرغ و سس و مرغ پخته شده میباشد در خلع برای مدت طولانی مثلا 1 ماه نگهداری نمود.آیا مواد نگهدارنده در سس برای ماندگاری سالاد کافیست یا میبایست به میزان نگهدارنده آن افزود. شما چه نوع نگهدارنده دیگر را پیشنهاد می کنید
با سپاس