Recent content by food technology

  1. F

    دو طرفه

    مثلا مرتب شعار مرگ بر .....بده . بعد انتظار داشته باشه طرف لحنش با تکریم و احترام باشه.
  2. F

    دو طرفه

    سلام. یه سوال , لطفا فقط سوال رو جواب بدین .آیا شما حاضرین با کسی که آرزوی مرگ شما رو می کنه با تکریم و احترام صحبت کنین؟
  3. F

    دو طرفه

    سلام یه سوال , لطفا فقط سوال رو جواب بدین .آیا شما حاضرین با کسی که آرزوی مرگ شما رو می کنه با تکریم و احترام صحبت کنین؟
  4. F

    مملکته داریم؟؟؟؟؟؟!!!

    مملکته داریم . میگن کی گفته باید مرغ بخورین؟! مگه نخورین میمیرین . اصلا مگه ما برای مرغ و گوشت وآجیل انقلاب کردیم!؟ یا طرف تو تلویزیون میگه ما حاضریم از حق خونه و ماشین و .... بگذریم و سختی بکشیم ولی انرژی هسته ای حق مسلم ماست!
  5. F

    آیا به مکه می روید؟

    زیارت خونه خدا خیلی خوبه . خوب حج واجب در صورت تمکن واجبه . اما ازنظر ثواب دادن پولش به فقیر مستحق ثواب بیشتری داره , مخصوصا برای کسایی که چند بار رفتن . برو طواف دلی کن که کعبه مخفی ست / که آن را خلیل بنا کرد و این را خدا خود ساخت
  6. F

    هشدار..هشدار به ایرانیان عزیز........ماهی قرمز نخرید

    اگه اصول نگهداری ماهی قرمز رو بلد باشیم اشکالی نداره . به هر حال جز سفره هفت سین و نمادی از پویایی و حرکته .
بالا